De ORAL-B EB18 X2 3DWHITE is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB18 X2 3DWHITE

ORAL-B EB18 X2 3DWHITE

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB18 X2 3DWHITE

Algemeen

Omschrijving EfficiŽnter schoonmaken, gezondere en wittere tanden
Type Langwerpige opzetborstels

Vanden Borre-code 8337853

Reviews voor het product ORAL-B EB18 X2 3DWHITE

4,4

4,4 op 5 | 18 Reviews

geweldig
5,0
peggy margaretha 07/03/22
wil geen ander borsteltjes meer,ander product heel tevreden
Goede opzetborstel
5,0
Bbdum14 28/03/21
Slim om de borstel te laten verkleuren naarmate deze meer verslijt. Dit is erg handig omdat je op deze manier snel inziet wanneer de borstel aan vervanging toe is. De borstel zelf doet verder goed zijn werk. Ik vraag me wel af of de verkleuring niet (te) snel intreed: normaal moet je borstels (volgens mij) om de drie maanden vervangen: de borstel is nu, bij mij, na ongeveer een maand al aardig verkleurt. Dit terwijl ik, naar mijn idee, niet te hard poets.
Lekker schone tanden!
5,0
Jooproo2 28/03/21
Ik gebruik dit borsteltje nu 1.5 maand naar volle tevredenheid. Ik kreeg de kans dit borsteltje te testen en het product past bij mij, gezien ik het type persoon ben dat erg uitstelt om dat borsteltje op tijd te vervangen. Gelukkig heeft dit borsteltje verkleurende poetsharen, Ideaal voor mensen als ik. Daarnaast poetst dit borsteltje erg fijn, en heb ik na het poetsen een erg fris en schoon gevoel.
Even wennen maar dan top
4,0
Mollie78 27/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze opzet borstel heb ik een aantal weken getest. In het begin was het echt wennen maar nu..... Wat een fijne en handige opzetborstel. Het indicator gedeeltr zorgt ervoor dat je tijdig je borstels wisselt en voor mij dus ideaal! Er zit in het midden een stukje rubber daarmee worden je tanden schoner en ook witter van. Dit is echt een aanrader
Goede opzetborstel!
5,0
Joke 23/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de opzetborstel van Oral-B met cleanmaximiser technologie nu een tijdje in gebruik. Ik merk echt dat mijn tanden gladder aanvoelen. De borstel heeft zachte haren en in het midden zit een rubberen gedeelte. Het is handig dat de haren van de borstel na een bepaalde tijd verkeuren. Zo weet je dat de borstel vervangen moet worden.