De ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN

ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN

Algemeen

Omschrijving Borsteltje x8+2 voor elektrische tandenborstel Braun Oral B
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8977801

Reviews voor het product ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN

4,6

4,6 op 5 | 12 Reviews

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

Handige nieuwe technologie!
5,0
Laura28 29/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb deze nu een maand uitgeprobeerd en ik vind het heel fijne opzetborstels! Wat ik vooral ideaal vind is dat je niet meer kan vergeten om je opzetborstels te vergeten omdat de borstel het zelf aangeeft door middel van verkleurde haartjes. Wederom weer goede opzetborstels van oralb met heel handige nieuwe technologie. Dit is mijn nieuwe standaard opzet borstel.
Voor mij absoluut de beste!
5,0
Joost1981 27/03/21
Helemaal lekker glad zijn mijn tanden altijd met de Precision Clean. Voor mij sowieso het beste borsteltje wat er is. Nu met de Cleanmaximiser verkleuren de haartjes van groen naar geel als je de borstel moet vervangen. Behalve de (ver)kleur(ing) is het borsteltje hetzelfde gebleven. Na een paar weken testen zijn de haartjes van groen inderdaad al geler geworden.
Goede borstels
4,0
Deborah 27/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een goede borstel waarbij je tanden echt schoon worden. In het begin voelt de borstel wel hard aan. Ik heb dit product nu ongeveer een maand getest en vind de nieuwe clean maximiser borsteltechnologie heel erg handig. De borstelharen verkleuren naarmate je de borstels meer gebruikt. Zo kun je precies zien als je borstel aan vervanging toe is.
Goede borstel!
4,0
WillemmJan 25/03/21
Door de Clean Maximiser technologie kun je aan de verkleuring zien dat de borsteltjes ouder worden, en moeten worden vervangen. De nieuwe borstelhaartjes zijn groen en deze verkleuren tijdens gebruiksduur van Ī3 maanden vangroen naar geel. Wanneer ze geel zijn weet je dus wanneer de borsteltjes versleten zijn en aan vervanging toe zijn.
Goede opzetstukjes
4,0
Jaap 25/03/21
Afgelopen maand heb ik de opzetstukjes van oral-b precision clean mogen testen. Deze zijn goed bevallen. De haartjes voel je gewoon door de spleetjes tussen je tanden heengaan wat er voor zorgt dat je een heel fris gevoel krijgt. Ze zouden van kleur veranderen wanneer ze op zijn, maar dat is bij mij nog niet gebeurt. Erg duurzaam dus ook.