De ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION

ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION

Algemeen

Omschrijving -
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8384967

Reviews voor het product ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION

4,7

4,7 op 5 | 34 Reviews

Gebruiksgemak

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

Fijn product voor meer gebruiksgemak!
5,0
Mintes 28/03/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oral-B blijft me verbazen. Ik ben al jaren een tevreden gebruiker van Oral-B producten. Ze zijn wat prijziger dan de concurrenten maar ik wil niet besparen op mijn gebit. Ik heb een enorm gezond gebit en dat krijg ik ook bij elk tandarts gesprek te horen. Nu Oral-B op de markt is gekomen met deze nieuwe opzetborstels ben ik deze meteen gaan testen. Ze bevallen mij enorm goed. Het is me opgevallen dat ik in het verleden veel te lang ben doorgegaan op een oude opzetborstel. Nu met dit nieuwe type gaat dit me niet meer gebeuren. Zeker een aanrader.
Kwaliteit zoals gewend van Oral-B
5,0
Bram057 28/03/21
Deze opzetborstel functioneert vanaf het begin van het testen fijn, doordat de borstel niet zo hard aanvoelt zoals dit bij andere opzetborstel het geval is. Dat de borstels verkleuren indien ze aan vervanging toe zijn, scheelt weer bijhouden en voorkomt dat je de borstel te laat verwisseld (met alle gevolgen van dien).
Prachtig product
5,0
Heraclesq 27/03/21
Ik ben na het testen van het product enorm tevreden want door de crossaction technologie worden mijn tanden mooi schoon en door de vekleuring van de haren kun je makkelijk zien wanneer je borsteltje toe is aan vernieuwing. Ik ben zeer tevreden. Alleen vind ik de prijs wel wat aan de dure kant.
Nog beter dan de vorige modellen
4,0
Fisla 27/03/21
De Oral-B CrossAction Opzetborstel raad ik aan voor iedereen die zoekt naar reiniging in zijn opzetborstel. Tijdens het testen van het product is mij opgevallen dat na een paar weken gebruik mijn tandplak sterk is afgenomen en mijn tanden extra gereinigd worden. Nog een pluspunt is de verkleuring van de borstelhaartjes wanneer je het product langer en langer gebruikt, zodat je nu sneller en beter kan zien dat je opzetborstel aan vervanging toe is. Het grootste en enige minpunt is dat de tandenborstel je tanden niet veel witter maakt.
Schonere tanden!
5,0
Rosanne1919 24/03/21
Ik maak nu ongeveer 3 weken gebruik van deze opzetborstels en ik vind ze geweldig! Mijn gebit voelt veel frisser aan en er blijven geen resten tussen de tanden en kiezen zitten. Ik vind het super dat je aan de kleur van de haren kunt zien wanneer je moet wisselen van borstel! Het tandenpoetsen wordt leuk op deze manier!