De PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle baardtrimmers, neustrimmers en bodygrooms
Bekijk alle baardtrimmers, neustrimmers en bodygrooms

Ontdek al onze baardtrimmers, neustrimmers en bodygrooms en kies je baardtrimmer / bodygroom uit 61 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15

PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15

Technische specificaties over de PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15

Algemeen

Type Bodygroom
Voeding Herlaadbare batterij

Functies

Reiniging Onder water of met borsteltje

Comfort en veiligheid

Wet & Dry Ja
Regeling snijlengte Manueel
Tussenstap lengte-instelling 0.7 mm
Aantal Opzetkammen 3
Snelladen functionaliteit Neen
Max. batterij-autonomie 120 min.

Inbegrepen accessoires

Scheerkop voor lichaam Ja
Bijgeleverde accessoires Face

Vanden Borre-code 8079595

Reviews voor het product PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/15

4,6

4,6 op 5 | 21 Reviews

Autonomie

4,3 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,4 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

4,1 op 5

Prestatie

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

Perfect voor zorgeloos trimmen
4,0
Dekoster 15/10/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat zorgt voor een zorgeloze trimervaring van alle lichaamszones. Met de verschillende opzetstukken kies je zelf de lengte en bescherm je de huid. Met de lichaamskam hoef je je geen zorgen te maken over meer gevoelige zones. Met de levensduur van de batterij hoef je je ook geen zorgen te maken. Het apparaat is ook perfect waterdicht. Voor een gladde scheerbeurt is het apparaat iets minder geschikt. Uit mijn ervaring was vooral het trimmen zeer effectief en had het apparaat meer moeite om elke laatste stoppel weg te krijgen. Zeker aan te raden voor trimmen van baard en lichaam.
Upgrade t.o.v. vorige OneBlade
5,0
Hupperts 12/10/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het product werkt nog een stuk beter dan de vorige OneBlade, welke ik ook al prettig vond werken. Hij glijdt makkelijker over de hals/het lichaam, en de draaikoop maakt het gemakkelijker voor het scheren van moeilijk te bereiken huidplooien. De batterij lijkt het ook langer uit te houden dan bij het vorige toestel.
leuk, handig, goed, een echt hebbeding.
5,0
Phantasy_Star 12/10/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze nieuwe versie is net zoals zijn voorganger licht, handig en oogt modern. Maar daarvoor kocht ik dit toestel niet, het gaat hem natuurlijk vooral om de werking. Vandaar deze review voor diegene die er ook aan denkt dit toestel aan te schaffen. beginsituatie: situatie 1: lichaamsbeharing om de zoveel tijd kort ik mijn borstbeharing was in en daar gebruik ik meestal een tondeuse voor. Ditmaal had ik echter de oneblade pro die volgens de gegevens ook hier zijn mannetje staat. Een uitdaging om deze te testen en te vergelijk. Pro: licht en handig om te gebruiken, opzetstukken zijn ideale hoogte, batterijduur ging amper achteruit na toch intensief gebruik, goed resultaat Contra: duurt toch aanzienlijk langer dan een tondeuse, langer haar blijft wat steken tussen het mesje en het hulpstuk waardoor je constant het haar eruit moet verwijderen om verder te gaan. Conclusie situatie 1: Doet zeker wat je verlangt, resultaat mag gezien worden maar neemt in vergelijking met een tondeuse meer tijd in beslag. Situatie 2: stoppelbaar van 0,5 cm gladscheren (zonder hulpstuk) Pro: baard wordt vlot verwijderd, toestel kan in verschillende richtingen gebruikt worden. geen mogelijkheid om jezelf te snijden, maakt weinig geluid, batterij gaan opnieuw amper achteruit, tijd die nodig is om de baard te scheren is korten dan met een traditioneel scheermesje. Contra: enige opmerking die ik kan maken hier is dat een traditioneel scheermesje toch nog gladder scheert maar dit was binnen mijn verwachtingen. Visueel ben ik glad geschoren. eindconclusie: het toestel voldoet aan wat de fabrikant beloofd. De enkele minpuntjes zijn verwaarloosbaar tenzij je een velletje wil die zo glas is als dat van een pasgeboren baby.
OneBlade Pro
5,0
Mc2845 11/10/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb dit product mogen ontvangen om te testen door Philips. Eerste indruk bij het openen is het compacte formaat. Het formaat maakt de OneBlade ideaal om mee te nemen op weekend/reis. Wat mij opviel bij het scheren was de snelheid en kracht van het toestel. Een scheerbeurt duurt nu toch makkelijk 5 minuten minder lang. Dat je de OneBlade onder de douche kan gebruiken is ook goed meegenomen. Het enige wat minder is, is wanneer je de trim kop monteert de flexibiliteit weg is.
Het scheermes voor mannen!
4,0
exitjen 11/10/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Snelle mesjes waardoor je comfortabel met en tegen de haargroeirichting kunt scheren Trimhulpstuk met 14 lengte-instellingen dat perfect is voor stoppels, baarden, wenkbrauwen, het bijwerken van een fade en het trimmen van lichaamshaar Kan voor nat en droog scheren worden gebruikt Laadt snel op De duurzame en lichtgewicht constructie maken dit een geweldige reisgenoot