De PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle elektrische tandenborstels
Bekijk alle elektrische tandenborstels

Ontdek al onze elektrische tandenborstels en kies je elektrische tandenborstel uit 69 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

Philips HX9903/13 Diamond Clean Smart

Krijg tijdens het poetsen meteen feedback en tips dankzij de Smart-sensoren van de Philips†HX9903/13 Diamond Clean Smart. Deze elektrische tandenborstel helpt je om je poetstechniek te verbeteren voor een uitstekende mondverzorging.

Slimme opzetborstels

De Smart-opzetborstels maken via een ingebouwde microchip verbinding met je HX9903/13-tandenborstel. Het resultaat? De optimale poetsstand en intensiteit worden automatisch geselecteerd.

Locatiesensor

Dankzij de locatiesensor weet je altijd waar je wel en niet hebt gepoetst. In de Philips Sonicare-app worden je gegevens bijgehouden en weet je of je grondig hebt gepoetst.†

Makkelijk opladen

Zet je Philips Diamond Clean Smart op het oplaadglas en hij begint meteen op te laden. Berg je opzetborstels hygiŽnisch op in de handige opzetborstelhouder. En gebruik het luxe reisetui ook als oplader.

Technische specificaties over de PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

Algemene

Type Elektrische tandenborstel
Type borsteltje Langwerpig
Systeem Sonisch
Aantal pulsaties per minuut Niet van toepassing
Aantal oscillaties of rotaties per minuut 62000
Aantal opzetborstels of -stukjes 3
Bijgeleverde accessoires Reisetui
Aantal programma's 4: Standaard, tandvlees, gevoelig, polijsten
Max. batterij-autonomie 84 min.
Timer Ja
Poetsdruksensor Ja
Bluetooth Ja
Kindertandenborstel Neen
Voeding Herlaadbare batterij
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Bijzonderheden Glazen oplader

Vanden Borre-code 8475881

Reviews voor het product PHILIPS SONICARE HX9903/13 DIAMOND CLEAN SMART

4,9

4,9 op 5 | 27 Reviews

Design

4,9 op 5

Performance

4,9 op 5

Prestatie

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat een verschil
Michele Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 27/01/19
Tandenborstel gekocht voor men dochter, telkens ze naar de tandarts ging was het een kind met tandplaque en geen tanden te zien, na 14dagen gebruik verschoot de tandarts van het resultaat. Stralende tanden en geen tandplaque meer.
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Een
Hilde Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 05/11/17
Ik heb de tandenborstel nu meer dan een maand in gebruik en ben nog altijd zeer enthousiast. Er zitten verschillende borstels bij die automatisch door de tandenborstel worden herkend. De intensiteit en duur van het poetsen worden automatisch ingesteld. De resultaten die beloofd worden, worden ook gehaald. Het poetsen zelf kan je volgen op de bijhorende app. Daar kan je ook probleemzones aanduiden. En, wat ik persoonlijk zeer handig vind, je wordt verwittigd wanneer je een andere borstel moet kopen. Leuk extra. Het opladen van de borstel gebeurt door middel van het bijgeleverde glas. Zeer leuk maar niet zo handig als je langer op reis gaat. Al moet je echt lang gaan want batterij gaat langer dan gemiddeld mee. Ongeveer 3 weken. Kortom, een aanrader. Oogt mooi, is praktisch en je tanden voelen merkelijk gladder aan van s morgens tot s avonds.
Voordelen
poetst zeer goed, verschillende opzetborstels, mooi, past zelf intensiteit en duur aan
Nadelen
oplaadsysteem
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Schitterend toestel
Rob1234 Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 04/11/17
Deze tandenborstel is helemaal anders dan andere elektrische tandenborstels. Vanaf het eerste gebruik voel je het verschil. De tandenborstel maakt geen draaiende beweging, maar je hebt het gevoel dat hij zweeft over je tanden. Je hebt verschillende programma's waarmee je je tanden kan poetsen! En deze geven allemaal een schitterend resultaat! Je voelt dat je tanden glad zijn en geeft een ontzettend proper gevoel. Het lijkt alsof je je tanden vroeger nooit echt proper hebt gekregen! Bovendien zie je snel het verschil ... je tanden worden ook witter! En zonder speciale tandpasta hiervoor te gebruiken! Je kan de tandbortsel aansluiten via de app op je smartphone. Handig om te volgen hoe je poetst! Mijn tandarts maakt er handig gebruik van! Bovendien is het erg handig opladen van de tandenborstel ... hij geeft aan hoeveel batterij hij nog heeft. Je sluit je oplader aan. Je zet het philips glas er op en zet de tandenborstel erin. Makkelijk opladen zo. Ook een handige reisetui! Zeer luxueus! Makkelijk! Zorg wel dat je de usb reisetui hebt. Dan kan je zonder veel gesleur hem opladen op vakantie! Ik ben super tevreden! Iets hogere prijs, maar hij is het echt waard! Ik ben overtuigd. Ik wil nooit nog een andere! Ik beveel hem echt aan! Zet hem alvast op je wishlist met sinterklaas of Kerst!
Voordelen
makkelijk in gebruik, mooie en witte tanden, voelt goed aan, ligt makkelijk in de hand, batterij gaat lang mee
Nadelen
iets duurder toestel maar is zijn prijs waard!, tandenborstel zijn duurder maar gaan lang mee!
5,0
Toppertje !
AnnB 04/11/17
Ik heb het toestel nu enkele weken. Ik poetste voordien ook al elektrisch, maar zo'n proper gevoel had ik nog nooit na het poetsen. Het is even wennen aan de trillingen bij het poetsen maar het resultaat na elke poetsbeurt is onbeschrijfbaar. Het installeren van de app en het opvolgen van de instructies tijdens het poetsen maakt je bewuster van je mondverzorging (heb ik overal gepoetst, druk ik niet te hard, heb ik geflost, mondwater gebruikt....). Bij het toestel zijn diverse opzetstukjes geleverd (met elke hun specifieke functie). Het toestel is niet alleen geweldig voor de tanden, maar ook voor het oog: prachtig design, en geleverd met een aantal leuke accessoires: een glas, een reisetui... Kortom: volledig ! Mijn gewone tandenborstel ? Die ligt al in de vuilbak...geef mij maar de DiamondClean !
Voordelen
poetsresultaat, meegeleverde accessoires, batterijduur, design
Nadelen
aankoopprijs
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Toppertje !
AnnB Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 04/11/17
Ik was zeer benieuwd naar deze tandenborstel. Wat een verschil met mijn vorige elektrische tandenborstel. Het is wat wennen aan de trillingen maar na enkele poetsbeurten geraak je hier aan gewend. Wat na de eerste poetsbeurt al meteen duidelijk was is het extra frisse en propere gevoel, de tanden voelen heel glad aan. Geweldig ! De batterij gaat enorm lang mee. De app is een leuke extra en geeft je bovendien tips over je poetsgedrag (poets je overal, poets je lang genoeg, gebruik je spoelmiddel,....). Niet alleen voor je tanden, maar ook voor het oog is dit een top- toestel: mooi design, geleverd met een prachtig glas en een handige reis-etui. Daarnaast zijn er diverse opzetborstels bijgeleverd. Het toestel is niet goedkoop, maar is zeker zijn centjes waard. Ik ga niet meer terug naar mijn oude elektrische borstel, en al helemaal niet naar een klassieke tandenborstel.
Voordelen
poetsresultaat, mooi design, batterijduur, accessoires meegeleverd
Nadelen
prijzig