€ 39,99

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Click&Collect sans acompte (selon magasin)

Commandez votre appareil via Click&Collect, même si vous ne payez pas d’acompte.

Gratuit
Spécifications techniques du
Description Support à roulettes largeur 48 à 70 cm, profondeur 43 à 60 cm, hauteur 4,5 cm, pour tout appareil électro-ménager
Vanden Borre-code 8500894
Que disent nos clients sur TEMIUM BASE WASH ROLLER
4,0

4,0 sur 5 | 5 Avis

Gebruiksgemak

3,6 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig en sterk!
12-06-2020
Ik zocht een onderstel op wieltjes om onze toren wasmachine en droogkast op te plaatsen, gezien wij op een appartement wonen en ruimtebesparend moeten werken. Deze roller voldoet volkomen aan onze eisen: sterk, gemakkelijk verrolbaar (bevloering met tegels, kleine voeg) én zeer eenvoudig te monteren en onder de machines te plaatsen. Deze roller is nodig om de toren te verrijden, om aan het kraamwerk te kunnen en te poetsen. Terzelfdertijd kocht ik eveneens een tussenstuk (WPRO superposition kit) om alles veilig te kunnen stapelen en verplaatsen (= een aanrader ifv veiligheid).
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig
Hans Man, 35-49 jaar 22-01-2020
De totale hoogte neemt nauwelijks toe met deze ?Temium Base Wash Roller?. En ja, de wieltjes draaien maar naar 1 kant... voorruit of achterruit. Dat is niet persé een nadeel, het maakt dat de droogkast of wasmachine (of beiden) erg stabiel staat, ondanks het feit dat ze op wieltjes staan. Met wieltjes die ook opzij kunnen draaien, zou het toestel veel meer gaan slingeren door de ronddraaiende (trommel-)beweging, iets wat je natuurlijk niet wenst... Bovendien kan je dankzij 4 vleugelmoeren aan de onderkant de roller heel snel breder of langer maken... zodat je wasmachine, je droogkast, je koelkast of ... ? er perfect op past... Bij mij staat de klassieke combinatie wasmachine/droogkast op deze wieltjes. Noodzakelijk omdat er achter deze combinatie de collector van de vloerverwarming zit, met allerlei kraantjes die soms moeten bijgesteld kunnen worden. Dankzij deze roller kan de zware (!) combinatie wasmachine/droogkast eenvoudig achteruit gerold worden, want de manoeuvreerruimte rondom de wasmachine en de droogkast is erg beperkt. De toestellen bevinden zich in een smalle ruimte met slechts een tiental centimeter links en rechts van beide toestellen. Er is -in mijn geval- 1 probleem met deze roller. Op alle 4 wieltjes staat er een rem... maar net omdat de ruimte links en rechts van de toestellen bij mij zo smal is, kan ik de rem aan de achterste wieltjes niet bereiken. Een mechanisme dat je alle remmen kan blokkeren langs 1 zijde van de roller ware nog beter geweest maar dat had de roller zeker flink wat duurder gemaakt. Dus... lang verhaal kort... deze is prijs/kwaliteit absoluut zijn geld waard. En nee, je wasmachine of droogkast gaat er niet vandoor door deze wieltjes... zolang je de remmen maar niet vergeet aan te zetten. ;-)
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

gemiddeld
guy 14-08-2019
de wieltjes zijn te klein en kunnen niet draaien, als er een kleine oneffenheid is op de vloer hapert men, een bocht nemen is zeer moeilijk daar de wieltjes niet draaien, de remmen die erop staan doen het niet
2,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Jean Man, 50-64 jaar 24-03-2018
Niet stabiel genoeg, brol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

roller
patrick Man, 50-64 jaar 18-02-2018
goed on te verplaatsen. gemakkelijk om er onder te kuisen (of erachter.
Voordelen
gemakelijk
Écrire un avis sur le TEMIUM BASE WASH ROLLER

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €

 
Retour