Le AEG BSE798280M STEAMPRO n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les fours vapeur
Voir les fours vapeur

Découvrez nos fours vapeur et trouvez votre four encastrable à vapeur parmi 34 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

AEG BSE798280M STEAMPRO

AEG BSE798280M STEAMPRO

Ce produit n'est plus disponible !

Ce que disent nos spécialistes du AEG BSE798280M STEAMPRO

AEG BSE798280M STEAMPRO 

À la recherche d’un four à air chaud multifonction intégrant des fonctions vapeur ? Découvrez le BSE798280M d’AEG ! Ce four SteamPro est équipé de 3 modes de cuisson : chaleur, vapeur et une combinaison des deux pour les plats qui sont croustillants à l’extérieur et délicieusement juteux à l’intérieur. 

Cuisez à la vapeur comme un pro  

Cuire vos plats à la vapeur n’a jamais été aussi simple ! Steamify règle automatiquement la bonne quantité de vapeur pour préserver le goût délicieux de votre plat. Vous pouvez également cuisiner à différents niveaux pour que tous vos plats soient cuits en même temps ! 

Le goût et la texture idéal 

Le capteur de taux d’humidité de l’AEG BSE798280M améliore vos préparations en utilisant automatiquement la quantité exacte de vapeur. Vos plats sont ainsi parfaits en termes de goût et de texture. 

Votre sous-chef personnel 

Grâce au Connected Cooking, vous suivez le temps, la température et l’avancement du processus de préparation depuis votre smartphone. Besoin d’inspiration ? Retrouvez des recettes dans l’application.

Spécifications techniques du AEG BSE798280M STEAMPRO

Général

Dimensions niche (HxLxP) 59 x 56 x 55 cm
Fonction vapeur 100% vapeur
Volume du four 70 l
Classe énergétique A++
Programmes de cuisson automatiques Oui
Création de la vapeur Dans un générateur de vapeur
Provenance de l'eau -
Capacité du réservoir d'eau 0.95 l
Sécurité enfants Oui
Programme de détartrage Oui, avec alerte
Fonctions spéciales -
Sonde thermique Oui
Niveaux d'enfournement 5
Couleur Inox/Antitraces de doigts
Accessoires fournis Set de plats vapeur
Particularités SteamPro, fonction sous vide
Puissance 3500 W
Dimensions (HxLxP) 59.4 x 59.5 x 56.7 cm
Éco-chèques acceptés Oui : magasin (papier/électronique) et livraison (électronique)
Rails téléscopiques Non

Code Vanden Borre 8241945

Avis pour le produit AEG BSE798280M STEAMPRO

4,9

4,9 sur 5 | 16 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0
Echte aanrader voor je keuken!
Steven236 27/12/21
Ik heb mijn stoomoven nu 2 maanden n in gebruik, en ik ben er super enthousiast over. Stomen van groenten en aardappelen, bakken van vlees, lasagne maken, koffiekoeken terug vers maken,... en zelf al eens vlees sous vide klaargemaakt. De bijgeleverde temperatuursensor is een echt gemak. Ik gebruik hem niet alleen voor vlees, maar ook voor mijn lasagne klaar te maken. Je verschiet er met deze oven van hoe snel het allemaal klaar is en hoe veelzijdig hij is. Kortom het is een echte aanrader!
5,0
Een nieuwe wereld gaat open
17/11/21
Ik heb mijn stoomoven nu 3 weken in gebruik, en ik ben er super enthousiast over. Stomen van groenten en aardappelen, bakken van vlees, lasagne maken, koffiekoeken terug vers maken,... en zelf al eens vlees sous vide klaargemaakt. De bijgeleverde temperatuursensor is een echt gemak. Ik gebruik hem niet alleen voor vlees, maar ook voor mijn lasagne klaar te maken. Je verschiet er met deze oven van hoe snel het allemaal klaar is! Volg zeker een sessie van de AEG cooking club zodat je weet waar dit toestel toe in staat is. Zonder dit had ik mijn oven nog niet zoveel gebruikt.
4,0

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Opwarmingssnelheid

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

multifunctioneel
steven Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 17/12/20
Het is een mooie, grote oven met een touchscreen bediening wat heel leuk is. Je kan de oven ook verbinden met je wifi-netwerk en zo via een app de oven bedienen of gerechten die in de app staan gewoon doorsturen. Op de website van aeg staan zowat alle bereidingstijden van alle voedsel wat je kan vinden. Het is een combi-oven, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zelf heb er vershillende groenten in gestoomd en dat was allemaal zeer lekker, er zit ook zo nog een bite aan. Ook heb ik met de temperatuursensor een entrecote bereid en die was zeer geslaagd. Het opwarmen van eten, regenereren, is een super functie, vooral bij pasta, chinees. Het eten blijft sappig na het terug opwarmen. Maar het leukste aan deze oven vind ik toch het schoonmaken met stoom. Je kan de zijkanten wegnemen en de hele oven gewoon schoonmaken met een doek, super handig.
Voordelen
onderhoud
Nadelen
sous vide materiaal niet bijgevoegd
5,0

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Opwarmingssnelheid

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Eenvoudig te bedienen en erg uitgebreid aan functi
Gunther Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 12/12/20
De over warmde super snel op, want een enorm voordeel is bij het klaarmaken van je eten. Ook de ingebouwde bereidingswijzes waren een gemak. Zo moet je niet telkens gaan zoeken naar de handleiding.
Voordelen
zeer snel warm, uitgebreide voorgeprogrammeerde instellingen, bedienbaar met app
5,0

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Opwarmingssnelheid

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Wow zo leuk!
KrisG Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 10/12/20
Na de installatie was het wat zoeken hoe alles werkte maar de beste manier is proberen en gebruiken. Wij volgende ook een workshop via de AEG cooking club waarin ons haarfijn alle functies netjes uitgelegd werden. We maakten een heerlijke rosbief. En op zondagmorgen lekker knapperige pistolets, klaaskoeken,...met de speciale functie om te laten rijzen en brood te bakken is alles makkelijk en lekker! Ook een lekkere entrecote vacu?m getrokken en in de oven is perfect gebakken volgens jou ingestelde bakwijze. Met de kernthermometer die je in de oven inklikt, bak je elk gebraad exact zoals het moet. Natuurlijk, groenten en aardappelen stomen mag niet ontbreken! Een paella in de oven, super eenvoudig en lekker! De oven is ook eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Na het stomen even laten drogen (een programma dat de oven zelf aangeeft). We kunnen hem niet meer missen!
Voordelen
makkelijk en gezond, prijs/kwaliteit