€ 279,00 Of

Karakteristieken

  • Type: Auto

  • Kaartdekking: Wereld*

  • Aantal landen: 196

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Type Auto
Kaartdekking Wereld*
Aantal landen 196
Map Update Gratis via wifi en pc
Schermgrootte 5 inch
Verkeersinfo Live Traffic, ingebouwd
Mobiele flitspalen Ja, levenslang
Vaste flitspalen
Rijbaanbegeleiding
Ge飊tegreerde dashcam
Bluetooth
Text-to-speech
Spraakbesturing
Reality view (3D)
Snelheidswaarschuwing
Voetgangersmodus
Type kaart Tele Atlas
Pc-aansluiting Micro USB-kabel
Geheugenkaartlezer Lezer SD-kaarten
Geleverde elementen Houder, USB-kabel, autolader
Diversen Integratie van IFTTT-mogelijkheden en koppeling met je agenda.
Batterij Interne batterij, bijgeleverd
Vanden Borre-code 8330247
Wat zeggen onze klanten over de TOMTOM GO PREMIUM 5''
4,2

4,2 op 5 | 19 Reviews

Kwaliteit van het scherm

4,5 op 5

Gebruiksgemak

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,6 op 5

5,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

TOMTOM GO PREMIUM 5''
Marc Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 27-03-2020
Ik vind de TomTom Go een makkelijk toestel zowel in gebruik maar ook als er updates zijn kan je deze updates makkelijk downloaden via wifi, grotere bestanden zoals een kaart downloaden duurt wel even maar dat neem ik er nu eenmaal bij. Ik vind deze gps dus zeker en vast wel een aanrader !
Voordelen
altijd al tevreden geweest van tomtom, deze gps is zeker een aanrader, updates zijn makkelijk te installeren, makkelijk in gebruik
Nadelen
nadelen ? ik zou er geen weten !
4,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed toestel, soms wat traag
Davy Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 24-09-2019
Het toestel heeft een zeer goed scherm. In tegenstelling tot mijn vrouw haar GO60, zie je zelfs bij felle zon het scherm goed. Het toestel instellen en updaten is zeer gemakkelijk. Sommigen klagen over de snelheid van het downloaden bij de update, maar bij mij viel dit goed mee, als je de grootte van het bestand in rekening houd (8.5Gb!). Koppelen met de GSM, berichtjes voorlezen, Traffic updates met de ingebouwde SIM, het is een top toestel. De handige houder met magneet is ook super, geen gedoe met kabeltjes inpluggen, of de houder die loskomt bij het verwijderen van het toestel. Een minpuntje: Het toestel is soms wat traag. Wanneer men op een knop drukt op het scherm, duurt het soms tot 2 seconden vooraleer je het gewenste beeld krijgt. De werking tijdens het rijden (waarschuwingen, route wijzigen bij verkeerd rijden, ...) gaat wel snel.
Voordelen
verkeersinfo door ingebouwde sim, updaten gemakkelijk door wifi, gemakkelijk in te stellen, goed geluid, helder scherm, handige houder
Nadelen
soms wat traag
5,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Aankoop tom tom premium
Willy Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 14-08-2019
Prima toestel. Voldoet aan mijn verwachtingen. Alles naar wens verlopen.
3,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product maar duur
Wouter Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-07-2019
Deze TomTom heb ik een maand uitgetest, gebruik gemaakt om op vakantie te gaan naar Frankrijk. Wanneer ik het toestel in gebruik nam moest ik alles instellen. Dit ging vlot, duurde wel even om hem te updaten - via WiFi - maar ging vrij makkelijk. Het menu was wat zoeken om mijn persoonlijke voorkeuren in te stellen, maar eens ik alles naar mijn wensen had ingesteld liep alles vlot. Voor mij was het wat wennen omdat ik steeds mijn smartphone gebruikte. Had er niet echt vertrouwen in maar eens onderweg kreeg ik meer en meer er een goed gevoel bij. De Bluetooth verbinding met mijn smartphone ( iphone ) verbrak soms wel eens waardoor er geen live informatie kon worden doorgestuurd. Lag het aan de TomTom of aan mijn smartphone ? Dit laat ik in het midden, maar was wel vervelend in de drukke steden. Moest dit niet zijn voorgevallen was ik zeker fan. Nu twijfel ik wat... het aanraakscherm reageert ook onmiddellijk , niet zoals bij die verouderde TomToms waar je soms 5 seconden moest wachten eer die reageerde. De terugreis zal de doorslag moeten geven :-) ifttt technologie is wel een plus punt. Leest simpelweg de berichten die toekomen op je smartphone.
Voordelen
updates, ifttt-technology, groot scherm
Nadelen
soms wegvallen van bluetooth, prijzig
3,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

TOMTOM GO PREMIUM 5
Sophie 09-07-2019
Mooi product, start snel op maar kan helaas geen meldingen ontvangen ivm file of verkeershinder
5,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Topproduct
Loishimpe Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 09-07-2019
Ondertussen zijn we al enkele weken uitgebreid aan het testen. Dit is het eerste toestel waar ik mee overweg kan. Het toestel is heel eenvoudig in gebruik en de route wordt ook duidelijk aangegeven en dit wordt op voorhand ook al aangegeven. Het design is ook heel mooi en bij opstart zie je of er updates beschikbaar zijn. Wat ook heel handig is. Wij zijn volledig pro wat betreft dit toestel
Voordelen
mooi design, gebruiksvriendelijk, accuraat
Nadelen
geen nadeel
5,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Getest en goedgekeurd!
Katrien cremers Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 08-07-2019
Getest en goedgekeurd! Aangezien wij (soms/meestal) een iets net te zware voet hebben niet alleen heel tevreden over de melding en aanduiding van flitspalen, maar ook over de waarschuwing bij te snel rijden. Mooi, groot en zeer duidelijk (kwalitatief) scherm. Ook de koppeling tussen smartphone en gps is zeer handig, eerste keer dat wij met de functie handsfree bellen werken, alles is duidelijk verstaanbaar en je kan opnemen via het scherm van de gps. Ook de stemmen zijn bij voorkeur te wijzigen, en de zoek functie is enorm breed, niet alleen openbare plaatsen, maar je kan ook op naam van een zaak/persoon een adres opzoeken. Enkel jammer dat er alleen een oplader bij is via de sigarettenaansteker in de auto en niet via een stekkerdoos binnenshuis.
4,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede toestel
R閍d Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 07-07-2019
Ik ben onlangs naar de luchthaven Charleroi geweest,dankzij mijn nieuwe vriend Tomy(TomTom)Premium kon ik toch op tijd zijn.De weg was duidelijk en makkelijker,tijdens de rit; heeft mij 'n paar keer verborgen cameras laten zien,te gek.hij heeft n mannelijke stem,wat leuk.daaroom noem ik hem Tomy mijn vriend.ik weet zeker hij laat me niet in de steek. Ik moet zeggen,ik heb nog niet all functionaliteiten van dit toestel geprobeerd.ik bedoel ik heb nog niet alles uit de kast van die toestel gehaald.Tot nu tu ben dikke tevreden .Bedankt Vanden Borre voor alles.
4,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

handige GPS op reis
San Vrouw, Nieuwe gebruiker 06-07-2019
Deze GPS heeft een mooie vormgeving, het scherm is groot genoeg en de kwaliteit van de beeldweergave is super. Zelfs met een zonnebril op, is het beeld nog duidelijk. Wel spijtig dat er geen cover voor het scherm bij is om zo krassen te vermijden bij wegleggen in handschoenkastje. Het is een heel gebruiksvriendelijk toestel, dit is al te merken bij de opstart. Je wordt stap per stap begeleid om het toestel eigen te maken, ook de connectie met wifi gaat heel makelijk. Hiermee krijg je ook direct alle beschikbare updates binnen. Zonder dat je kaarten via computer moet downloaden en je dus zeker bent dat je kaarten steeds up to date zijn. Dit is dan ook een ideale GPS voor op reis, met kaarten van de hele wereld. Toestel start snel op en heeft een goede connectie, ook in parkeergarage. Bij ingave van bestemming geeft hij zelf steeds mogelijkheden aan. Als je het adres niet kent, kan je ook makkelijk zoeken op trefwoorden. Hij geeft wel maar 1 mogelijke route, dus je hebt geen keuze uit makkelijk, snel, ... wat ik bij mijn oude GPS wel had. De route wordt duidelijk weergegeven en je kan zelf verder inzoomen of uitzoomen. Er is een waarschuwing voor flitspalen en bezine stations worden standaard op de route aangeduid. Je hebt ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen en zo parking of hotel te zoeken. De mannen stem die de instructies geeft is duidelijk en aangenaam. Maar wanneer je snel na mekaar moet afslaan, kan de gesproken instructie verwarrend zijn en moet je op het scherm volgen. Door de GPS te connecteren met je smartphone, kan je ook handsfree bellen via de GPS.
Voordelen
goede beeldkwaliteit, updates via wifi, makkelijk te bedienen
Nadelen
geen cover of hoes, gesproken intructies niet altijd duidelijk, geen keuze opties voor route
5,0

Kwaliteit van het scherm

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Alles in 殚n
Ulrike Vrouw, 18-24 jaar, Gevorderde gebruiker 29-06-2019
Deze TomTom is een alles in 殚n. Het blijft natuurlijk een gps maar toch net ietsje meer. Met de app mydrive zijn er tal van extra mogelijkheden (app te downloaden op je gsm en daarna verbinden via bluetooth). Zo kan je deze tomtom je berichten voorlezen en kan je er mee bellen. Het scherm van deze TomTom is juist groot genoeg! De touchscreen reageert heel gemakkelijk en snel, je hoeft dus niet hard op het scherm te duwen. De kartografie雗 vind ik persoonlijk ietsje minder en had van TomTom toch wel iets meer verwacht. Al bij al doet hij wat hij moet doen! De updates via wifi gaan ook redelijk traag. Geduld hebben is dus de boodschap! Natuuelijk is het wel mooi meegenomen dat we de gps niet meer aan de computer moeten aansluiten. De houder is heel gemakkelijk te gebruiken en werkt met een soort magneet waaraan de oplader is aan vastgesloten. Ten slotte is deze TomTom een goede moderne versie van gps met tal van extra?s die wel aangenaam zijn! Hij is ook gemakkelijk te gebruiken!
Voordelen
app my drive, wifi voor updates, houder
Nadelen
updates via wifi wat traag, kartografie雗
Een review schrijven over de TOMTOM GO PREMIUM 5''

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de TOMTOM GO PREMIUM 5''

Andere specificaties

Beperkte stock
€ 322,00
Beperkte stock
 
Terug