De TOMTOM GO PREMIUM 5'' is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle gps'en, navigatiesystemen
Bekijk alle gps'en, navigatiesystemen

Ontdek al onze gps'en, navigatiesystemen en kies je gps uit 33 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

TOMTOM GO PREMIUM 5''

TOMTOM GO PREMIUM 5''

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de TOMTOM GO PREMIUM 5''

TomTom Go Premium 5

GO Premium is het meest uitgebreide navigatiesysteem van TomTom voor in de auto. De kaart van Europa is voorgeÔnstalleerd, maar je kan ook alle andere beschikbare kaarten van over de hele wereld kosteloos installeren.

Updates via wifi

Download de nieuwste wereldkaarten en software-updates voor je TomTom GO Premium navigatie via ingebouwde wifi, waardoor je updates installeert vanaf het toestel zelf. Je hebt hiervoor dus geen computer nodig.

TomTom Traffic via geÔntegreerde SIM-kaart

Ontvang tijdige waarschuwingen bij stilstaand verkeer, de verwachtte aankomsttijd wordt aangepast en eventuele alternatieve routes worden aangeboden om files zoveel mogelijk te vermijden

Kaartupdates

Krijg TomTom Europa-kaartupdates zonder extra kosten: blijf op de hoogte van de verkeerssituatie. Eenvoudige navigatie, uitzonderlijke helderheid en routes die blokkades en files vermijden.

Handsfree bellen

Koppel je smartphone om handsfree te telefoneren, smartphone berichten te laten voorlezen, gebruik te maken van Siri of Google Now en stuur draadloos bestemmingen door vanaf de MyDrive app, beschikbaar voor iOS en Android.

Touchscreen van 5 inch en houder

De TomTom GO Premium heeft een volledig interactief scherm van 5 inch en wordt geleverd met een actieve magnetische houder. Deze houder kan continu verbonden blijven met een 12V- of USB-aansluiting, zodat de accu niet leegloopt en je zorgeloos kan blijven navigeren.

Last Mile Navigation

Deze betrouwbare begeleiding biedt je een superieure begeleiding door je TomTom GO Premium 5 en TomTom MyDrive bij elke stap van je reis. Zowel in de wagen als te voet.

Technische specificaties over de TOMTOM GO PREMIUM 5''

Algemeen

Type Auto-gps
Kaartdekking Wereld*
Aantal landen 196
Kaartupdates Gratis via wifi of pc
Schermgrootte 5 "
Verkeersinfo Live Traffic, ingebouwd
Mobiele flitspalen Ja, levenslang gratis
Vaste flitspalen Ja
Rijbaanbegeleiding Ja
GeÔntegreerde dashcam Neen
Bluetooth Ja
Spreekt straatnamen uit Ja
Spraakbesturing Ja
Reality view (3D) Ja
Snelheidswaarschuwing Ja
Voetgangersmodus Ja
Type kaart Tele Atlas
USB-aansluiting Micro-USB
Geheugenkaartlezer Ja, SD
Bijgeleverde accessoires Houder, USB-kabel, autolader
Bijzonderheden Integratie van IFTTT-mogelijkheden en koppeling met je agenda.
Handenvrij bellen Ja
Voorlezen smartphonenotificaties Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Touchscreen Ja
Wifi Ja

Vanden Borre-code 8330247

Reviews voor het product TOMTOM GO PREMIUM 5''

4,3

4,3 op 5 | 16 Reviews

Gebruiksgemak

4,2 op 5

Kwaliteit van het scherm

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

Dank je wel, TomTom
5,0
Jacques Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 23/08/20
Wij kunnen TomTom niet meer missen ! Hoe deden we dat vroeger zonder TomTom ? Nu brengt hij ons binnen de kortste keren zonder problemen daar waar we willen zijn. Fantastisch toch !

Gebruiksgemak

Kwaliteit van het scherm

Prijs/kwaliteit verhouding

TOMTOM GO PREMIUM 5''
5,0
Marc Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 27/03/20
Ik vind de TomTom Go een makkelijk toestel zowel in gebruik maar ook als er updates zijn kan je deze updates makkelijk downloaden via wifi, grotere bestanden zoals een kaart downloaden duurt wel even maar dat neem ik er nu eenmaal bij. Ik vind deze gps dus zeker en vast wel een aanrader !
Voordelen
makkelijk in gebruik, updates zijn makkelijk te installeren, deze gps is zeker een aanrader, altijd al tevreden geweest van tomtom
Nadelen
nadelen ? ik zou er geen weten !

Gebruiksgemak

Kwaliteit van het scherm

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed toestel, soms wat traag
4,0
Davy Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 24/09/19
Het toestel heeft een zeer goed scherm. In tegenstelling tot mijn vrouw haar GO60, zie je zelfs bij felle zon het scherm goed. Het toestel instellen en updaten is zeer gemakkelijk. Sommigen klagen over de snelheid van het downloaden bij de update, maar bij mij viel dit goed mee, als je de grootte van het bestand in rekening houd (8.5Gb!). Koppelen met de GSM, berichtjes voorlezen, Traffic updates met de ingebouwde SIM, het is een top toestel. De handige houder met magneet is ook super, geen gedoe met kabeltjes inpluggen, of de houder die loskomt bij het verwijderen van het toestel. Een minpuntje: Het toestel is soms wat traag. Wanneer men op een knop drukt op het scherm, duurt het soms tot 2 seconden vooraleer je het gewenste beeld krijgt. De werking tijdens het rijden (waarschuwingen, route wijzigen bij verkeerd rijden, ...) gaat wel snel.
Voordelen
handige houder, helder scherm, goed geluid, gemakkelijk in te stellen, updaten gemakkelijk door wifi, verkeersinfo door ingebouwde sim
Nadelen
soms wat traag

Gebruiksgemak

Kwaliteit van het scherm

Prijs/kwaliteit verhouding

TOMTOM GO PREMIUM 5
3,0
Sophie 09/07/19
Mooi product, start snel op maar kan helaas geen meldingen ontvangen ivm file of verkeershinder

Gebruiksgemak

Kwaliteit van het scherm

Prijs/kwaliteit verhouding

handige GPS op reis
4,0
San Vrouw, Nieuwe gebruiker 06/07/19
Deze GPS heeft een mooie vormgeving, het scherm is groot genoeg en de kwaliteit van de beeldweergave is super. Zelfs met een zonnebril op, is het beeld nog duidelijk. Wel spijtig dat er geen cover voor het scherm bij is om zo krassen te vermijden bij wegleggen in handschoenkastje. Het is een heel gebruiksvriendelijk toestel, dit is al te merken bij de opstart. Je wordt stap per stap begeleid om het toestel eigen te maken, ook de connectie met wifi gaat heel makelijk. Hiermee krijg je ook direct alle beschikbare updates binnen. Zonder dat je kaarten via computer moet downloaden en je dus zeker bent dat je kaarten steeds up to date zijn. Dit is dan ook een ideale GPS voor op reis, met kaarten van de hele wereld. Toestel start snel op en heeft een goede connectie, ook in parkeergarage. Bij ingave van bestemming geeft hij zelf steeds mogelijkheden aan. Als je het adres niet kent, kan je ook makkelijk zoeken op trefwoorden. Hij geeft wel maar 1 mogelijke route, dus je hebt geen keuze uit makkelijk, snel, ... wat ik bij mijn oude GPS wel had. De route wordt duidelijk weergegeven en je kan zelf verder inzoomen of uitzoomen. Er is een waarschuwing voor flitspalen en bezine stations worden standaard op de route aangeduid. Je hebt ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen en zo parking of hotel te zoeken. De mannen stem die de instructies geeft is duidelijk en aangenaam. Maar wanneer je snel na mekaar moet afslaan, kan de gesproken instructie verwarrend zijn en moet je op het scherm volgen. Door de GPS te connecteren met je smartphone, kan je ook handsfree bellen via de GPS.
Voordelen
makkelijk te bedienen, updates via wifi, goede beeldkwaliteit
Nadelen
geen keuze opties voor route, gesproken intructies niet altijd duidelijk, geen cover of hoes