De PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle haardrogers
Bekijk alle haardrogers

Ontdek al onze haardrogers en kies je haardroger uit 48 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Technische specificaties over de PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

Belangrijkste kenmerken

Type Standaard haardroger
Type motor DC-motor
Vermogen 2300 W
Technologie Ionisch
Blaassnelheid 110 km/u

Algemeen

Type Standaard haardroger
Blaassnelheid 110 km/u
Type motor DC-motor
Technologie Ionisch
Vermogen 2300 W
Geluidsniveau Niet meegedeeld
Aantal snelheden 2
Aantal temperaturen 3
Bijzonderheden -
Oververhittingsbeveiliging Neen

Functies

Ionische functie Ja, dubbel ionisch
Turbo Power Functie Ja
Koude luchtfunctie Ja

Inbegrepen accessoires

Bijgeleverde accessoires 1 Diffuser, 1 luchtconcentrator

Fysieke eigenschappen en afmetingen

Uitneembare filter Neen
Kleur Blauw
Kabellengte 1.8 m
Uitvoering Keramische coating
Draaisnoer Neen
Gewicht 729 g

Vanden Borre-code 7949006

Reviews voor het product PHILIPS SERIES 5000 BHD512/00

4,5

4,5 op 5 | 13 Reviews

5,0
De fŲhn is perfect voor mij!
Rifino17 24/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds 1 maand gebruik ik de Phillips 5000 series. Ik ben hier blij mee. Mijn haren super snel droog ( Ik heb lang en dik haar dus is hij super voor mij) Hij is niet te zwaar zodat ik een brushing gemakkelijk kan makken. Bovendien heeft hij een mooi design.
4,0
Gebruiksvriendelijke haardroger
Lh88 22/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De haardroger met 6 standen werkt zeer goed en is intuÔtief te bedienen. Het toestel zelf wordt niet warm na gebruik, hierdoor kan deze snel worden opgeborgen. Er is een voldoende lange snoer aanwezig zodat deze gemakkelijk is in gebruik. Voor dagelijks gebruik zijn de 6 standen overbodig en waren we toegekomen met 4 verschillende (2 warme en koude standen op 2 sterktes) instellingen.
5,0
Super Haardroger
Sberquet 21/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Je kan heel gemakkelijk de warmte van het toestel aanpassen totdat je de geschikte temperatuur gevonden hebt om je haar te drogen. Dit is een heel belangrijk aspect bij een haardroger omdat je namelijk gemakkelijk je haar kan beschadigen door te hoge temperaturen. Bij dit toestel heb ik heel snel de gewenste temperatuur gevonden. De haardroger is ook voldoende krachtig, maar je kan ook heel eenvoudig de snelheid aanpassen en bijsturen. Doordat je die snelheid laag kunt zetten, blijft je haar mooi in de vorm/snit liggen die ik voor ogen had. Het design / de vorm van de haardroger is perfect. Hij ligt heel comfortabel en stevig in de hand wat ook niet onbelangrijk is bij een haardroger. De vorm is perfect afgestemd voor een gemakkelijk gebruik. Het snoer van de haardroger is bovendien voldoende lang zodat je wel wat afstand kan afleggen indien dit nodig zou zijn. Ik heb ook de indruk dat ik minder last heb van droge punten of elektriciteit†in het haar sinds ik deze nieuwe haardroger gebruik. Mijn haar blijft heel mooi plat liggen, maar heeft toch voldoende volume.Ik kan dankzij dit toestel een mooi evenwicht hiertussen vinden.†
5,0
Goede haardroger
20/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De haren drogen zeer snel zonder het op de heetste stand te moeten zetten. Na het gebruik van de haardroger pluist mijn haar minder hard en liggen mijn krullen beter in model. Voordien gebruikte ik amper een haardroger, nu bijna na elke wasbeurt. De haardroger is ook mooi en heeft een lange snoer.
4,0
De haardroger blaast en droogt perfect
Silkedb 20/09/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De haardroger ligt gemakkelijk in de hand en blaast je haren snel droog. De haardroger wordt niet snel warm en is gemakkelijk te regelen via de knoppen van de temperatuur. Met het smalmondstuk voor de haardroger blaas je je haren zeer plat en stijl. Ik raad dit product aan!
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters