Acer Aspire 5: verbluffend beeld, krachtige processor

Zoek je een laptop die goede prestaties levert aan een mooi prijskaartje? Maak snel kennis met de Acer Aspire 5-laptops! Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en geven je films en series weer in hoge kwaliteit.

Acer Aspire 5 - 14 inch

Compact design

Dankzij zijn lichte gewicht en zijn dunne behuizing is de Acer Aspire 5 14 inch-laptop gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Perfect dus voor bijvoorbeeld in de trein op weg naar school of je werk.

Snel opgestart

Is de prof al aan z’n uitleg begonnen terwijl jij plaats zoekt in de aula? Geen nood: ga voor Acer Aspire 5 met SSD-schijf en begin meteen notities te nemen. Deze modellen starten snel op en niemand die iets merkt want SSD-schijven zijn superstil.

Lange batterijduur

Notities nemen, opzoekingswerk verrichten, samenvattingen schrijven ... En nadien op kot nog even je favoriete serie bingen. Top! Deze drie 14 inch Acer Aspire 5 modellen zijn hiervoor ideaal, ze hebben een uitstekende batterij die wel 11 uur lang meegaat.

Uitstekende processor

Met zijn Intel Core i3-processor is de Acer Aspire 5 A514 uitstekend voor dagelijks gebruik: wat surfen, werken, chatten … Alles verloopt vlotjes! Wil je met een intensievere software aan de slag? Dan kies je best voor een i5 of i7 uitvoering.

Acer Aspire 5 - 15,6 inch

Krachtig en productief

Met de 15,6 inch Acer Aspire 5 met maximaal 512 GB beschik je over voldoende opslagruimte voor al je foto’s, video’s en bestanden. Bovendien beschikt deze pc over voldoende kracht om snel en makkelijk te multitasken.

Verbluffend beeld

Dankzij zijn dunne rand zie je nog meer op het verbluffende 15,6 inch full hd IPS-scherm. En deze laptop is ook voorzien van Acer BlueLightShield™-technologie om je ogen beter te beschermen.

Professionele uitstraling

Deze Acer-laptop is maar 17,95 mm dik en heeft een luxe en mooi design dankzij de klep van gezandstraald aluminium. Daarnaast heeft hij een ergonomisch scharnierontwerp dat een grotere luchtstroom onder het apparaat mogelijk maakt.

Geweldig geluid

Ben je klaar met je werk? Plof maar lekker in je zetel en geniet van het verbeterde geluid van Acer TrueHarmony™, dat speciaal werd ontworpen voor realistischere geluiden en een diepere bassen.

Ben je op zoek naar de ideale laptop? Bekijk dan zeker deze Acer Aspire 5-laptops in één van onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters