Het ideale cadeau voor Vaderdag

Heb je je papa de voorbije maanden veel moeten missen? Of heb je net meer tijd samen doorgebracht? Alle gelegenheden zijn goed om hem te verrassen met een mooi cadeau. Om je te helpen, hebben we originele cadeautips verzameld voor alle budgetten. Want ook voor Vaderdag kan je vertrouwen op Vanden Borre.

Enkele cadeautips voor je papa

Wil je het perfecte cadeau vinden voor Vaderdag? Dat komt goed uit, want wij hebben een heleboel leuke en gevarieerde cadeautips geselecteerd, zodat je zeker de juiste keuze maakt!

Onze services

Je cadeau klaar in 30 min. in de winkel

Bestel je vaderdagcadeau op vandenborre.be en haal het 30 min. later gratis af in de winkel via Click&Collect! Hoe werkt het?

Cadeautje in alle veiligheid geleverd bij je papa

Is het niet mogelijk om je cadeau persoonlijk aan je papa af te geven? Goed nieuws: je hoeft gewoon zijn adres in te vullen bij het plaatsen van je online bestelling. Wij zorgen ervoor dat je pakje veilig bij hem terecht komt.

Zijn tv de dag zelf geleverd

Krijgt je papa van jou een nieuwe tv? Goed nieuws: als je ze vóór 15 u. bestelt, leveren en sluiten we ze de dag zelf nog aan. Voor een kleine meerprijs van € 19,99 mist je papa dus geen seconde van het EK voetbal 2020. Of we leveren zijn nieuwe tv gratis de dag na je bestelling, ook op zondag! Ideaal om hem de dag zelf te verrassen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters