Asus VivoBook: schakel over naar oled op pc

Asus VivoBook: schakel over naar oled op pc

Met zijn 15,6 inch full hd oled-scherm en geavanceerd Herman Kardon-audiosysteem voert de VivoBook K513EA-L11993W-BE niet alleen elk creatief project uit. Hij dropt je ook midden in de actie op je favoriete videogames. Ontdek wat deze laptop voor jou te bieden heeft!

Uitstekende visuele kwaliteit met oled

Heel realistische kleuren

Deze oled-laptop levert uitzonderlijk gedetailleerde en realistische beelden, met een kleurengamma van bioscoopkwaliteit. Met andere woorden, de kleuren op het scherm zijn rijker en levendiger: perfect voor je projecten die heel wat kleur vragen, maar ook om elk ander type content tot leven te brengen. 

Echt zwart: zie het ongeziene

Dit Asus-model geeft zwart perfect weer. Hoe? Dankzij het oled-scherm dat de pixel uitschakelt om het donkerst mogelijke zwart te creëren. Het doel? Ultragedetailleerde beelden voortbrengen, zelfs in de donkerste scènes. Je zal verbaasd zijn over het aantal details dat je zal zien in je favoriete films! 

Groot scherm, klein kader

Geniet van een betere visuele en meeslepende ervaring met NanoEdge, dat een groter scherm in een kleiner kader mogelijk maakt. Het full hd-scherm biedt den weer brede kijkhoeken en een uitzonderlijke kleurweergave voor ongelooflijke beelden.

Onbeperkte mogelijkheden

De combinatie van de 11e generatie Intel® Core™ i5-processor, de grafische kaart Intel® Iris® Xe en 16 GB RAM-geheugen geeft de kracht die je nodig hebt om al je dagelijkse taken uit te voeren: surfen, content creëren, gamen of naar series kijken. En met 512 GB aan SSD-opslag en de hoge uitvoeringssnelheden kan je je productiviteit een boost geven.

Snelle reactietijd

Snelle reactietijd

Met een reactiesnelheid van slechts 0,2 ms is het oled-scherm van deze Asus VivoBook-laptop 50 keer sneller dan het lcd-scherm van een gemiddelde laptop. Het resultaat? Je krijgt vloeiendere, snellere actiescènes, gameplay met lage latentie en subtiele details zoals het scrollen van wazige tekst.

Geen oververhitting dankzij IceBlades

Geen oververhitting dankzij IceBlades

Wist je dat hitte de grote vijand is van topprestaties? Daarom heeft Asus deze nieuwste VivoBook uitgerust met een ultraefficiënt koelsysteem: de IceBlades-ventilator. Hij is ontworpen om de warmteoverdracht efficiënt te versnellen en oververhitting te voorkomen.

Minder blauw licht

Minder blauw licht

We weten allemaal dat blauw licht visueel ongemak veroorzaakt en soms zelfs onze slaapkwaliteit verstoort. Goed nieuws: dankzij de aard van de organische verlichtingsmaterialen in oled-schermen straalt deze Asus VivoBook 70% minder schadelijk blauw licht uit!

Benieuwd om de Asus VivoBook oled-laptop met je eigen ogen te zien? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze Vanden Borre-winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters