Drie Samsung Galaxy A-smartphones in de kleuren blauw, paars en geel

Samsung Galaxy A34 & A54: ga voor awesome, elke dag

Wil je de hele dag awesome momenten beleven? Met de Samsung Galaxy A34 kies je voor een gebruiksvriendelijke smartphone die topprestaties levert, ideaal voor alledaags gebruik. De Samsung Galaxy A54 is dan weer een multifunctionele smartphone met premium look. Lees er hier alles over.

Gebruiksvriendelijk en premium design

Een vrouw met haar skateboard die haar Galaxy A54-smartphone gebruikt

Kies je voor de Galaxy A34 of A54, dan kies je voor een smartphone met een echte Galaxy-identiteit. Het design van de smartphones is slank en strak en ze liggen lekker in je hand. De camera’s zijn bijzonder door het herkenbare Floating Camera-design dat je ook kan terugvinden in de Galaxy S23 Series. Alleen is het design van de camera’s nog unieker door de opvallende Metal Deco, die dezelfde kleur heeft als de behuizing. Ze zijn verkrijgbaar in 4 opvallende kleuren: Graphite, White, Lime en Violet. De Galaxy A54 is uitgerust met Gorilla Glass, wat hem kras- en stootbestendig maakt.
 
Ook het besturingssysteem van de Galaxy A34 en A54 is uniek dankzij de nieuwe One UI 5-update. Je kan je Galaxy-smartphone naar wens personaliseren, denk aan het aanpassen van kleuren en achtergronden, het instellen van video’s als vergrendelscherm of het personaliseren van de notificatiebalk en splitscreenfuncties, waarmee je je display kan onderverdelen in 2 vensters.

Levendige en baanbrekende camera’s

Een vrouw die haar Samsung Galaxy A-smartphone in de regen gebruikt

Til jouw fotografie naar een hoger niveau met de kwaliteitscamera’s van de Galaxy A34 en A54. Beide smartphones hebben 3 camera’s aan de achterzijde, waaronder een hoofdcamera van respectievelijk 48 MP en 50 MP die scherpe en professionele foto’s en video’s maakt. Met de camera aan de voorzijde, respectievelijk 13 MP en 32 MP, maak je van elke selfie een mooie vastgelegde herinnering. En dankzij de verbeterde Night Mode creëer je overdag bij weinig licht en ’s nachts levendig beeldmateriaal met 58% minder blur ten opzichte van z’n voorganger. Daarnaast zijn video’s stabieler door de Super Stable Video-functie, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over te veel camerabewegingen.

Ingezoomd beeld van het foto-scherm van de Samsung Galaxy A

Voor grote groepen is Auto Framing in de camera’s ideaal, want de camera past de hoek en zoom automatisch aan op de mensen voor de camera. Zo blijft een groep tot 5 personen altijd centraal in beeld. Ben je niet zo’n held in het bewerken van content? Dat hoeft ook niet met de slimme AI Image Enhancer, die foto’s verbetert door automatisch kleur, scherpte en contrast aan te passen. Ten slotte verwijder je met de Object Eraser snel en gemakkelijk schaduwen, reflecties en storende objecten uit de foto. Zo is je content meteen klaar om te delen op je socials.

Montage van een man die skate op het scherm van de Samsung Galaxy A

Heldere en krachtige schermprestaties

Al jouw entertainment verdient een kwalitatief scherm en daarom zijn de Galaxy A34 en A54 uitgerust met respectievelijk een 6.6 inch en 6.4 inch FHD+, Super AMOLED-display met 120 Hz. Hierdoor krijg je je content levendig, kleurrijk en vloeiend gepresenteerd. De donkere tonen in het scherm zijn nu nog helderder te zien, wat belangrijk is voor games of donkere scenes in films of series. 
 
Ook buiten in helder daglicht blijft het scherm, door de 1000 nits, 25% helderder in vergelijking met zijn voorganger. Schijnt de zon, dan werkt Vision Booster als een soort schild. De zichtbaarheid wordt verhoogd, waardoor je dus ook in de zon een helder display ervaart. En met de krachtige batterij van 5000 mAh heeft hij genoeg energie zodat je alles kan blijven doen. In 30 minuten is hij trouwens voor de helft opgeladen.

Een Samsung Galaxy A34 en A54 smartphone

Top-notch beveiliging

Met de Galaxy A34 en A54 kan je erop vertrouwen dat je data en privacy veilig zijn. Al vanaf de chip zijn de smartphones beveiligd met Samsung Knox die privacygevoelige gegevens achter slot en grendel zet. Zo garanderen we dat wachtwoorden en andere persoonlijke data echt alleen voor jouw ogen bestemd zijn en niet vatbaar voor bedreigingen. 
 
Daarnaast biedt Samsung 5 jaar aan beveiligingsupdates en 4 OS-updates aan, waardoor je flink wat jaren kan doorbrengen met jouw Galaxy A34 of A54. Alle privacygevoelige gegevens zijn goed beschermd en deze beveiliging wordt continu aangescherpt via nieuwe software-updates. Bovendien krijg je ook een extra Security Dashboard aangeboden voor meer controle. Dit dashboard laat zien welke apps op jouw Galaxy A34 of A54 allemaal toegang hebben tot je camera, microfoon, locatie en andere gegevens. Via het dashboard kan je de toegang gemakkelijk zelf regelen.

Wil jij ook een van de nieuwste Samsung Galaxy-modellen in je broekzak kunnen steken? Strak plan! Kom ze van dichtbij bekijken in je .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters