Haier I-Pro Series 7
Professionele wasresultaten bij jou thuis

De Haier I-Pro Series 7-wasmachine zorgt keer op keer voor professionele wasresultaten bij jou thuis. Elke functie werd ontworpen om de wasresultaten te verbeteren en tegelijkertijd het lawaai en energieverbruik te verminderen. Resultaat: je bespaart tijd en je kan zelfs de duur van je wascyclus instellen. Heb jij dus niet veel tijd maar wil je de beste wasresultaten voor je kledij? Dan is dit voor jou de ideale wasmachine!

Steeds professionele wasresultaten

Steeds professionele wasresultaten

Dankzij deze innoverende wasmachines en de Refresh-functie worden je kleren op een zeer effectieve en innovatieve manier verfrist. Hoe? Met behulp van micro-damptechnologie om geuren, fijn stof en allergenen te verwijderen. En de kreuken, die worden in slechts 20 minuten en zonder gebruik van wasmiddel verminderd. Zalig!

Je meest fijne stoffen zien er als nieuw uit

Deze wastrommel van Haier is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs je meest fijne stofjes in perfecte staat blijven, ongeacht het aantal wasbeurten. De speciale vullingen in de vorm van een kussen zorgen dat je wasgoed voorzichtig over het oppervlak glijdt als de trommel draait. Zo komt de stof nooit klem te zitten en zal het dus ook nooit verminderen in kwaliteit.

Direct Motion-motors: efficiŽnt en duurzaam

De Direct Motion-motors van Haier zijn gebouwd om lang mee te gaan. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel. Het doel? Lawaai en vibraties te verminderen, de duurzaamheid te verhogen en het energie- en waterverbruik te reduceren. Dankzij deze hoogwaardige techniek kan Haier een levenslange garantie bieden op alle zijn Direct Motion-motors.

Een schonere machine = schoner wasgoed

Een schonere machine = schoner wasgoed

Wist je al dat een exclusief Haier-materiaal de meest gevoelige gebieden van je wasmachine beschermt? ABT (Anti Bacterial Treatment) beschermt namelijk tegen schimmel en bacteriën die zich in kwetsbare gebieden vormen, zoals in de wasmiddellade en afdichting van de deur. Zo geniet jij van een meer hygiënische wascyclus.

Automatisch schoonmaaksysteem voor meer hygiŽne

Automatisch schoonmaaksysteem voor meer hygiŽne

De zeer handige Smart Dual Spray van Haier bestaat uit een automatisch schoonmaaksysteem voor je wasmachine die wordt geactiveerd aan het einde van elke wascyclus. Deze functie zorgt niet alleen voor een meer hygiënische wasbeurt, maar verbetert ook de duurzaamheid van je machine op de lange termijn. Win-win!

Totale flexibiliteit bij de duur van de wascyclus

Handige autoweight-functie

Deze Haier-wasmachine gebruikt interne digitale schalen om je wasgoed te wegen om zo het waterverbruik en de duur van de cyclus automatisch aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed. Met andere woorden de machine berekent de optimale instellingen op basis van het gewicht van elke lading en zorgt daarmee voor uitstekende resultaten en minimaal energieverbruik van de Direct Motion-motor. 

Totale flexibiliteit bij de duur van de wascyclus

Met de slimme 'I-time' functie van Haier kan je de duur van je wasbeurt afstemmen op je tijdsbeschikbaarheid. Verkort of verleng de duur van je wasbeurt naargelang je specifieke behoeften!

Verlichte trommel

Moet je vaak zoeken naar verloren geraakte sokken in de trommel? Da’s verleden tijd dankzij de handige interne verlichting van de trommel. Je kan nu je wasgoed makkelijk erin doen en eruit halen zonder dat je iets in de trommel achterlaat. Superpraktisch!

Wil jij ook een efficiënte en innoverende wasmachine in huis halen? Topidee! Kom deze prachtige Haier I-Pro Series 7-wasmachine bewonderen in één van , vraag advies aan onze verkopers en maak je keuze.

4,8
€ 499,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters