Windows 11: Dunne, flexibele en gewoonweg krachtige pc's

Maak kennis met Windows 11, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem heeft een geheel nieuwe look & feel met vele nieuwe functies. Benieuwd naar de voordelen van een pc met Windows 11?

Dichter bij alles waar je van houdt

Dichter bij alles waar je van houdt

Volg je passies en verhoog je productiviteit door een compleet nieuwe ervaring. Een nieuwe pc met Windows 11 geeft je nieuwe tools die zijn ontworpen om je te helpen bij het bedenken, verbinden en creëren wat je maar wilt.

Ook staat Microsoft Teams standaard op Windows 11 voor al je digitale gesprekken en samenwerkingen. Maak direct vanaf je pc contact met iedereen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken - zelfs als ze geen Teams hebben. 

Surface Laptop Studio: Ontzettend krachtig, ongelooflijk veelzijdig

Surface Laptop Studio: Ontzettend krachtig, ongelooflijk veelzijdig

De Microsoft Surface Laptop Studio is ontworpen om het beste van Windows 11 op te laten lichten. Je creativiteit kent geen grenzen dankzij het prachtige design met slank touchscreen. Schakel naadloos over van laptop naar entertainmentpodium en draagbaar creatief canvas, compleet met ingebouwde opslag en oplader voor Surface Slim Pen 2* onder het toetsenbord. Geniet van vloeiende gameplay, en teken, schets en maak notities zoals je dat op papier zou doen op het heldere, levendige 120Hz-scherm

Draai intensieve applicaties en krijg overal dingen gedaan met een accu die de hele dag meegaat, en doe inspiratie op met grafische kracht die je verwachtingen overtreft. Tenslotte verhoog je je entertainment met Quad Omnisonic™-luidsprekers, met een grote bas en meeslepende Dolby Atmos®

*Accessoires apart beschikbaar

Vervolledig je pc met Microsoft 365

Vervolledig je pc met Microsoft 365

Maak je Windows 11 compleet en vergeet Microsoft 365-software niet aan te schaffen! Zo schrijf je in Word foutloze teksten dankzij de redactie- en schrijfsuggesties. In Excel analyseer je nog gemakkelijker je data en in PowerPoint krijgt jouw creativiteit een boost dankzij de honderden sjablonen. 

Sla al je bestanden veilig op in je OneDrive Persoonlijke Kluis van 1 TB en werk virtueel samen met andere in je documenten. Met de touch- en spraakbediening van Windows 11, doe je dit in een handomdraai.

Goed nieuws: Schaf een Microsoft 365 Family- of Microsoft 365 Personal-abonnement gelijktijdig aan met een Windows-pc of pc-accessoire en ontvang 3 maanden extra Microsoft 365.  

Werk nog efficiŽnter met Microsoft-accessoires

Werk nog efficiŽnter met Microsoft-accessoires

Dankzij de handige Microsoft-accessoires werk je veel vlotter. Denk maar aan de slanke, lichte en draadloze Microsoft Surface Mouse die zich aan je hand aanpast en die kan worden platgeklikt, zodat ze gemakkelijk in je tas past. Schrijf, schets, navigeer en laad op met de Surface Slim Pen 2. Maak handgeschreven notities en teken met hetzelfde gevoel dat je krijgt met pen op papier, met uitzonderlijke nauwkeurigheid en een nieuw opbergbaar ontwerp. Of ga voor een draadloos toetsenbord zoals de Microsoft Keyboard om makkelijk te typen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters