Toshiba Satellite S50-B en Satellite L10W-B

Toshiba Satellite S50-B en Satellite L10W-B
Topprestaties en design

Toshiba Satellite S50-B

Slank, elegant en ergonomisch

De Toshiba Satellite S50-B is tegelijkertijd slank en elegant. Inderdaad: deze laptop is nauwelijks 19,9 mm dik en dus zeer licht. De luxueuze afwerking in zilverkleurig geborsteld metaal, het randloze verlichte toetsenbord en de behuizing in één stuk maken de S50-B ook zeer elegant. Deze computer is zeer ergonomisch en dus gemaakt voor uw actieve levensstijl. Of u nu een e-mail typt of berichten naar vrienden stuurt, het gaat allemaal met het grootste gemak.

Groot vermogen en topprestaties

Naargelang het model, beschikt de Toshiba Satellite S50-B over een Intel Core i3-, i5- of i7-processor. Door de combinatie met een AMD Radeon R7 M260 of geïntegreerde Intel Graphics GRAFISCHE KAART bent u zeker van soepele, snel reagerende prestaties met verbeterde 3D-weergave.

Intense geluidservaring

Via de hoogwaardige Harman Kardon-stereoluidsprekers geniet u van een uitstekende geluidskwaliteit. Door de soepele bastonen en de heldere spraak klinkt elke stem, beweging of melodie duidelijker en aangenamer. Daarnaast is er de superieure kwaliteit van DTS Sound die ervoor zorgt dat het geluid rijker, dieper en levendiger wordt weergegeven. De realistische surround sound sleept u telkens mee wanneer u naar een film of video kijkt, een game speelt of naar muziek luistert.

Voor elk wat wils

Met de Satellite S50-B kiest u de resolutie die u wenst, of het nu een Full HD- of een HD-scherm is. Voor een nog intensere entertainmentervaring kunt u uw laptop via zijn HDMI-uitgang aansluiten op een UHD-compatibele tv en zo genieten van een adembenemende beeldkwaliteit met vier keer zoveel pixels als Full HD. Indien u wilt navigeren via touch en het beste uit Windows 8.1 halen, kunt u voor het 10-punts touchscreen opteren.

Grote opslagcapaciteit

Deze Toshiba-laptop biedt u voldoende ruimte om uw gegevens op te slaan en te beveiligen dankzij de harde schijf van 1 TB ingebouwde schijfruimte. De S50-B is ook geoptimaliseerd voor draadloos gebruik: het toestel is voorzien van talrijke verbindingsmogelijkheden om in een handomdraai toegang te hebben tot alles wat u nodig hebt.

Makkelijk delen

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi hebt u geen aansluitingen nodig om te streamen tussen uw laptop en uw smartphone. Bovendien kunt u met de Wi-Fi Certified Miracast-technologie probleemloos mediabestanden delen met apparaten zoals een tv of projector. De Satellite L50-B heeft ook een USB 2.0-poort, twee USB 3.0-poorten en bluetooth 4.0 om grote bestanden naar andere apparaten over te zetten, foto's met uw camera te uploaden, films te delen of uw mobiele apparaten draadloos te synchroniseren. U kunt dankzij de “Sleep-and-Charge”-functie zelfs uw telefoon of mp3-speler opladen zonder uw laptop aan te zetten.

Nuttige links

  1. Bekijk de Toshiba Satellite S50-B

product

Toshiba Satellite S50-B

  • Zeer licht
  • DTS-Sound-technologie
  • Grote vloeiendheid
Koop nu
product

Toshiba L10W-B

  • Convertible
  • Ultramobiel
  • Uitvoeringssnelheid
Koop nu

Toshiba Satellite L10W-B

Gemakkelijk convertible

Dankzij de Toshiba Satellite L10W-B verandert u snel uw laptop in een tablet via het dubbele 'tandwiel'-scharnier. Dit systeem laat u toe om het HD-scherm van 0 tot 360 graden te draaien. U kunt het ook terugdraaien om het intuïtieve touchscreen te gebruiken of helemaal openen om uw vrienden van uw media te laten genieten. U kunt hem ook verticaal opstellen in een tentachtige positie voor de presentatiemodus, of als standaard op tafel voor de handsfree publieksmodus. Zo kunt u eenvoudig films bekijken of door foto's bladeren zonder een hoes of andere ondersteuning te gebruiken.

Klaar om te reizen

De L10W-B is ultramobiel en is dus de perfecte keuze voor wanneer u onderweg bent. Met een gewicht van slechts 1,3 kg is hij zo licht dat u hem makkelijk overal kunt meenemen. Deze laptop heeft een elegant design, met satijn-gouden afwerking, moderne rondingen en een heel comfortabel, randloos toetsenbord.

Uitstekende prestaties

De Intel Celeron of Pentium processor (afhankelijk van het model) zorgt voor optimale prestaties. Bovendien geeft de Intel Burst Technology 2.0 de processor een dosis extra vermogen wanneer dat nodig is, zodat uw laptop altijd snel blijft reageren. En dankzij de geïntegreerde Intel HD Graphics bent u zeker van een hogere beeldkwaliteit en zeer soepele grafische prestaties.

Grote opslagcapaciteit

De ingebouwde harde schijf van 500 GB biedt genoeg ruimte voor al uw favoriete bestanden. De L10W-B maakt gebruik van dezelfde batterijen die in smartphones zitten en die bekend staan om hun zeer goede prestaties. Zo garandeert L10W-B u topprestaties en dit gedurende de hele dag door.

Gemaakt voor uw media

De L10W-B is gemaakt om optimaal entertainment te bieden. De hoge kwaliteit van de HD-webcam is ideaal om overdag met vrienden te chatten of deel te nemen aan een online conferentie of een webcast. Het HD-scherm geeft elk detail duidelijk weer, en dankzij de stereoluidsprekers met DTS Sound hoort u elk geluid kristalhelder.

Nuttige links

  1. Bekijk de Toshiba Satellite L10W-B

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters