De PHILIPS STH3020/70 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle ontkreukers
Bekijk alle ontkreukers

Ontdek al onze ontkreukers en kies je ontkreuker uit 23 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS STH3020/70

PHILIPS STH3020/70

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS STH3020/70

Technische specificaties over de PHILIPS STH3020/70

Algemeen

Type Ontkreuker
Vermogen 1000 W
Stoomautonomie Niet meegedeeld
Automatische waakstand Neen
Gewicht 0.845 kg

Comfort en veiligheid

Stoomdebiet 20 g/min
Inhoud waterreservoir 120 ml
Afneembaar waterreservoir Ja
Opwarmtijd 30 sec.

Extra kenmerken

Bijzonderheden Veilig op alle strijkbare stoffen. Gegarandeerd geen brandplekken.

Vanden Borre-code 7760922

Reviews voor het product PHILIPS STH3020/70

4,1

4,1 op 5 | 31 Reviews

Had meer verwacht van deze stomer
2,0
Floorvdwa 17/10/22
Heb de stomer maar twee keer gebruikt. Het goedkope exemplaar dat ik had van n c merk is een stuk beter. Ik merk een witte aanslag op het apparaat en de goedkope stomer die ik nu al twee jaar heb (ik ging voor n upgrade! Is gewoon een stuk krachtiger.
Ook ideaal om op vakantie mee te nemen
5,0
LucyBall 03/10/21
Heb hem op vakantie mee genomen , nadat onze kleding twee dagen in de koffer had gezeten even met de stoomer erover en de kleding was weer perfect.
Handig om even snel op te frissen
3,0
MarcelJ23 06/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit product heb ik ontvangen als onderdeel van een producttest. Dit product is ideaal om een gedragen overhemd even goed op te frissen. Echter zou ik het niet gebruiken om een complete was mee te 'strijken'. Het product is ontzettend snel voor gebruik (paar seconde). Het waterreservoir is ongeveer voldoende voor 1-2 kledingstukken en is eenvoudig bij te vullen.
Perfect voor onderweg!
4,0
Floris60 25/06/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De handstomer is ideaal voor onderweg vanwege de kleine, compacte vorm. In relatief korte tijd warmt de stomer zich op en is vrij makkelijk in gebruik, ook al kan ik niet direct zien in de gebruiksaanwijzing hoe ver ik de stomer van m?n kleding af moest houden. Wat wel gepaard gaat met de compactheid van de handstomer is dat het waterreservoir bijgevuld moet worden als je enige hoeveelheid kleding wilt stomen en het snoer niet al te lang is. Ik zou het product niet aanraden als vervanger van een (stoom)strijkijzer, maar zeker voor de snelle kreukverwijdersessie of wanneer je je kleding een dagje extra wil dragen!
Ideaal voor een snelle strijk klus
4,0
Ciss 24/06/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze handstomer mocht ik testen en ik ben er positief over. Strijken is niet echt mijn hobby en ik stel dan dit ook te vaak te lang uit. Deze handstomer is handig omdat je niet afhankelijk bent van een strijkplank als je tussendoor even iets snel wilt strijken of fatsoeneren. Als je het kledingstuk verticaal stoomt werkt het wel het beste als je met 1 hand de kleding kunt strak trekken. Het is even oefenen hoe je met de ene hand de stomer bedient en met de andere het kledingstuk zo trekt dat de kreukels eruit gaan als je stomer eroverheen haalt. De randjes en onderkant van een kledingstuk blijven lastig daardoor blijven er toch wat kreukels zitten. Een ouderwets strijkijzer maakt je kleding nog wel een stukje netter maar voor een snelle strijkklus levert de handstomer goed werk.