Black Friday Airfryers

Black Friday Airfryers

 
€ 179,00 € 249,00

Ben je op zoek naar een airfryer om heerlijk knapperige frietjes te bakken, maar ook om allerlei andere gerechten te bereiden met zo weinig mogelijk olie? Bij Vanden Borre vind je een ruim aanbod airfryers van merken als Philips, Moulinex, Ninja, Tefal en nog veel meer. Dit veelzijdige toestel kan veel meer dan gewoon frietjes bakken, want je bereidt er ook vlot tal van gezonde gerechten mee.

De airfryers in ons assortiment beschikken over innovatieve en handige functies, zoals een timer, koude buitenwanden zodat je je zeker niet verbrandt, een koude zone om aanbakken te voorkomen, een uitneembare kuip en een verwijderbaar verwarmingselement. Zo is je toestel schoonmaken en onderhouden een fluitje van een cent. De airfryers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roestvrij staal, wit, zilver/grijs en zwart. Je nieuwe toestel past dus altijd perfect bij de stijl van je keuken.

Lees onze tips en ontdek bij Vanden Borre met gemak de airfryer die aan jouw culinaire behoeften en verwachtingen voldoet.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters