Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

ROWENTA ROBOTSTOFZUIGER RR7755WH

Robotstofzuiger, 150 min. autonomie, inhoud van 0.4 liter

4,4

€ 499,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 130,00

3 jaar omruiling bij panne

Troeven

  • Voor mensen met huisdieren

  • Dweil- en stofzuigfunctie

  • Autonomie van 120m≤

  • Oplaadtijd van 4 ŗ 5 uur

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 130,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de ROWENTA RR7755WH

Rowenta RR7755WH

Met de Rowenta RR7755WH-robotstofzuiger blijft je huis brandschoon achter. Je selecteert hoe en welke ruimtes gepoetst moeten worden en hij doet de rest.

Stofzuigen ťn dweilen

Wil je dat de vloer ook met nat gekuist wordt? Stel dan de Smart Aquaforce-functie in. De robotstofzuiger zal tijdens het stofzuigen ook dweilen. Superhandig en tijdbesparend. En met de Animal Tubro Brush worden dierenharen in een mum van tijd weggewerkt.

Weg met verborgen haartjes

Deze slimme robotstofzuiger maakt gebruik van lasernavigatie en slimme spotreiniging om zelfs de kleinste haartjes op te zuigen. Verder past de slimme Auto Boost-technologie haar vermogen automatisch aan aan het type vloer waarover hij gaat. Propere vloeren gegarandeerd!

Grote automomie

De RR7755WH kan tot wel 120 m≤ in een keer stofzuigen. Is de batterij bijna leeg? Dan gaat die zelf naar de dockingstation om op te laden.

Productkenmerken van ROWENTA RR7755WH
Schoonmaakroute Methodisch
Luchtfilter
Max. autonomie 90 minuten
Type Stofzuiger met reiniger functie
Geluidsniveau 70 decibel
Capaciteit 0.25 l
Indicator stofbak vol
Oplaadstation
Automatisch opladen
Oplaadtijd 3 uur
Automatisch hervatten na opladen Ja, Herneemt het kuisen na de laadbeurt vanaf het oplaadstation
Max. oppervlakte/laadbeurt Niet meegedeeld
Afstandsbediening
Smart Ja, Android, iOS
Spraakassistent Amazon Alexa, Google Assistant
Vuildetectoren
Dweilfunctie
Turbo Power Functie
Antidierenharen
Programmeerbaar
Aantal programma's 3
Navigatiemethode Intelligent (Camera/Laser)
Virtuele muur meegeleverd
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Anti-vastloop functie
Afgrondsensoren
Touch sensoren
Geschikt voor donkere vloeren
Verdiepingsherkenning
Bijzonderheden WIFI CONNECTED
Gewicht 3.9 kilogram
Afmetingen (HxBxD) 9.7 x 34 x 34 cm
Type batterij Lithium-Ion
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8258600

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de ROWENTA RR7755WH

Klanten score

4,4

4,4 op 5 | 33 Reviews

Keuze van de accessoires

4,1 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,4 op 5

Stil

3,5 op 5

Zuigkracht

4,6 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Een blijver!
Elien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 28-08-2020
Na het gemak ontdekt te hebben van een robotgrasmaaier speelde ik al even met het idee om ook een robotstofzuiger aan te kopen. Echter was mijn vriend erg sceptisch of een robot wel alle hoekjes en kantjes zou kunnen aanpakken. Ook de vele hondenharen zorgden voor enige twijfel. Intussen zijn we beiden al overtuigd! Een mooi design viel direct op, het koppelen met de iPhone iets moeilijker, maar dat bleek aan mijn toestel te liggen. Die van mijn vriend koppelde vlot en later heb ik ook die van mij kunnen verbinden. De verkenning van het huis hebben we 2 keer laten lopen en de tweede keer een aantal zaken uit de kant gedaan die voor verwarring zorgden. Na enkele weken maakt ons Suzy nog altijd dagelijks onze woning schoon, met de hond is het wel nodig om haar dagelijks haar ding te laten doen. Ook het vuilreservoir moeten we vaak ledigen door alle hondenharen maar dat gaat zeer vlot met het bakje. Het zuigen maakt wel wat lawaai, maar zeker niet zo veel als een gewone stofzuiger, ze kan gerust rondrijden terwijl ik aan het werken ben in dezelfde kamer. De dweilfunctie hebben we nog niet uitgebreid getest, dit zie ik eerder als een extraatje, maar qua stofzuiger doet Suzy al zeer goed haar job! Met haar borsteltjes raakt ze zelf in de kleinste hoekjes en door haar camera's baant ze haar zelf een weg tussen de stoelpoten. Een keer per week zetten we alles om hoog zodat ze een grondige ronde kan doen. Het grootste nadeel is dat ze vast loopt onder de poten van onze zetel, die zijn schuin waardoor ze zichzelf vaak klem rijdt. In de app hebben we hiervan een aparte kamer gemaakt die ze enkel kuist wanneer we thuis zijn en dus een handje kunnen helpen indien nodig. Maar je kan ook een no-go zone instellen, bijvoorbeeld de hondenmat waar ze niet op mag stofzuigen. Verder zitten er heel wat functies in de app! Al zitten sommige functies iet wat verstopt en kan de bediening nog intuÔtiever opgebouwd worden. Algemeen zijn we zeer tevreden van dit toestel, ze heeft ons duidelijk overtuigd dat een stofzuiger wel degelijk werkt met een hond ťn heel wat stoelpoten en andere obstakels in huis!
Voordelen
automatische scan van je huis, bestuurbaar met de app, strak design
Nadelen
app kan nog iets intuÔtiever, loopt vast onder schuine zetelpoten
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Correcte verwachtingen zijn de sleutel tot succes
Wouter Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-08-2020
De robotstofzuiger is al bijna 20 jaar in ons leven maar tot nu toe had ik nooit de behoefte om er ťťn aan te schaffen. Aanvankelijk leek het mij eerder een gimmick dan effectief een middel om bij te springen in het huishouden. Robotstofzuigers hebben immers alle plaats nodig om te manoeuvreren en lijken alsnog overal tegen aan te botsen. Ook lijkt het erop dat de zuigkracht van zo'n ding beperkt is en niet kan concurreren met een normale stofzuiger. Maar nu bijna 20 jaar later woon ik terug alleen, loop verloren in de ratrace en heb weinig tijd om nog regelmatig te stofzuigen en dus lijkt een robotstofzuiger eigenlijk niet eens zo'n slecht plan om eens een kans te geven. Op 20 jaar tijd verwacht ik immers dat die dingen serieus geŽvolueerd zijn. Wel, ik veronderstel dat dat het geval is, maar heel zeker ben ik hier toch niet over. Deze Rowenta Explorer serie 80 laat zich makkelijk installeren en plaatsen, maar meteen valt eigenlijk op dat dit best wel een groot apparaat is. Om effectief te manoeuvreren zal dus alles (en dan ook werkelijk alles) aan de kant geschoven moeten worden. Dit wordt pijnlijk duidelijk tijdens de eerste navigatieroute die het apparaat moet doen om de lay-out van je woonomgeving in kaart te brengen. Tijdens deze ronde is het apparaat iedere 2 minuten wel ergens vanaf gedonderd, vast blijven steken of tegen aan gebotst. Mijn verwachtingen werden dan ook enorm getemperd. Maar ťťnmaal de robot aan zijn eerste echte ronde begon, moest ik toegeven dat ik aangenaam verrast was. Hij had tijdens zijn verkenningsronde mijn appartement verdacht mooi in kaart gebracht en wist zijn weg goed te vinden (natuurlijk op voorwaarde dat alles aan de kant geschoven werd). En de grootste verrassing: het ding stofzuigt voortreffelijk! Toen hij klaar was leek het net alsof ik met de gewone stofzuiger door het huis was gegaan. Het is het is vermelden waard dat er ook een dweil functie is, maar hier zou ik niet teveel van verwachten, dit is gewoon een vochtige microvezel doek die aan de achterkant van het apparaat wordt bevestigd en dat kunnen we met moeite dweilen noemen. Ik kan dus concluderen dat best wel tevreden ben van dit apparaatje. Mijn kinderen vinden het ding overigens ook wel leuk! Enkele kleine minpuntjes: - het dweilen stelt niet veel voor - het apparaat is vrij breed dus heeft veel ruimte nodig - het apparaat herkent niet goed hoogteverschillen dus dondert makkelijk ergens vanaf
Voordelen
makkelijk te installeren, zuigt beter dan verwacht
Nadelen
dweilfunctie is verwaarloosbaar
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goeie assistent, maar neemt niet alles over.
Robin M Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13-08-2020
Een gemakkelijk te installeren robotstofzuiger met een handige app die vlot werkt. De stofzuiger zelf werkt erg vlot en zuigt erg veel op. De dweilfunctie maakt geen erg groot verschil, gewoon wat nat maken. Dit vervangt geen volledige dweilbeurt. Anders vlot in gebruik, stofbakje vlot te ledigen. Wel erg luid, je zal niet ontspannen naar tv kijken terwijl hij rond je huis gaat.
Voordelen
app, batterij
Nadelen
luidruchtig
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fantastische robot
Pascale Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 13-08-2020
Deze Rowenta robot stofzuiger is zeer geschikt om tijdens de week te stofzuigen tussen de wekelijkse grote stofzuiger beurten, zeker als je huisdieren in huis wonen. Niet alleen zuigt hij alle haren goed op, hij dweilt ook waardoor de honden voetafdrukken ook verdwijnen. Zeer gemakkelijk in te stellen voor het eerste gebruik via de smartphone. Je kan hem op de afstand starten met je smartphone en kiezen welke zones je wil laten poetsen. De robot is gemakkelijk in onderhoud, het stofbakje is gemakkelijk te reinigen, enkel het water reservoir is aan de kleine kant, maar met een reeds goed natgemaakte dweil lukt dit om gans de ruimte ook te dweilen. Doordat de robot is uitgerust met het dweilsysteem, rijdt hij zich wel vast op tapijten, dit kan je vermijden door dit via je smartphone mee te geven in je zone. De robot maakt de ruimte helemaal proper, ook in de hoekjes. Een virtuele muur instellen is gemakkelijk met afstapjes of een open raam, zodat de robot niet naar buiten zou rijden, alsook een tijdschema is via de app snel ingesteld. Je hoort de stofzuiger amper bezig. Een aanrader!
Voordelen
werkt via smartphone, tijdschema, virtuele muur, dweil
Nadelen
klein waterbakje
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fantastische huishoudhulp
Emmanuela Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 13-08-2020
Sinds kort hebben wij onze 'Rowie' in huis. Het koppelen met de wifi en de Rowenta-app ging supervlot. Daarna begon hij aan zijn verkenning, waarbij hij een heel accuraat beeld maakte van onze woning. Bij die verkenning ging hij niet in hoeken en kanten, dus ik vreesde dat hij ook zo zou stofzuigen dan. Maar niets is minder waar. Hij gaat heel vlot in alle hoekjes en gaat zelfs over de poten van onze zetel. De dweilfunctie is goed, maar niet super. Het waterreservoir is klein en jammergenoeg mag er geen product bij gedaan worden. Dat zou het helemaal af maken. Maar toch doet hij dat dweilen niet slecht. Qua geluid zou hij wel iets stiller mogen. Hem zijn ronde laten doen terwijl we thuis zijn, doen we dan ook liever niet. Maar nu komen we dus na het werk thuis in een gepoetst huis. Ook niet slecht! Hij gaat vanzelf terug naar zijn basisstation en laat vrij snel terug op. Voor ons is dat alvast een blijvertje!
Voordelen
dweilfunctie, batterijduur, zuigkracht, design
Nadelen
dweilfunctie, geluid
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige huishoudhulp!
Gevorderde gebruiker 12-08-2020
Wij zijn voorlopig heel tevreden met Robby! Het is een mooi strak toestel dat niet opvalt. De installatie was heel vlot en op 5 minuutjes gebeurd. Het scannen van de ruimte ging redelijk vlot, en we hebben virtuele muren ingesteld om de kamers van elkaar te scheiden. Hij is handig vanop afstand te besturen, en doordat hij de kamers kent navigeert hij zichzelf mooi tussen tafels/stoelen/zetel/.. Ook heb ik de indruk dat dit steeds vlotter gaat door hem telkens opnieuw hetzelfde rondje te laten doen. Bij elke schoonmaakbeurt gaat hij systematisch eerst de randen en vervolgens de volledige oppervlakte af. De zuigfunctie is zeer goed voor een robotstofzuiger, en ik was positief verrast over de duur van de batterij aangezien wij toch een groot huis hebben. Het haar van onze 2 honden is ook totaal geen probleem, dus het is heerlijk wakker worden elke ochtend in een stof- en haarvrij huis! Buiten een tapijt met kwastjes herkent hij alle obstakels goed. De dwijlfunctie is niet echt een meerwaarde aangezien hij water op een doekje door de kamer brengt, maar het is wel een leuke optie om verder uit te werken en zeker handig om de kamer snel even op te frissen (of gericht op 1 plek te kuisen). De app is zeer intuÔtief en laat het toe om vlot een schoonmaaksessie te starten, het onderhoud te tracken en tijdschema's in te stellen. Wij laten de robot elke avond net na het slapen gaan een rondje doen. Hij is niet heel stil door het rondrijden en zuigen, maar het stoort absoluut niet tijdens de nacht. Heel handig zijn de meldingen en handleidingen voor het onderhoud in de app, en ook het stofbakje is makkelijk te ledigen. Het enige minpuntje waardoor we twijfelen of de robot wel een goede keuze is voor ons huis, is dat maar 1 verdieping van het huis kan gescand en gebruikt worden in de app per keer. Nu gebruiken we Robby op het gelijkvloers, maar als we hem in de slaapkamers willen laten zuigen, vrees ik dat we een nieuwe verkenningsscan moeten maken, en we de scan van de benedenverdieping kwijt zijn. Het zou voor ons (en ik denk voor anderen ook) een heel groot pluspunt zijn moest het mogelijk zijn om dit uit te breiden. Al bij al zijn we zeer tevreden van de prestaties van de robotstofzuiger, de software mag naar ons gevoel wel nog verder uitgebreid worden!
Voordelen
werkt goed met hondenhaar, goede zuigkracht, onderhoudsmeldingen via app, bediening via app, makkelijke installatie
Nadelen
dweilfunctie heeft weinig meerwaarde, tijdsschema's worden niet altijd uitgevoerd
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi extra in het huishouden
Wim Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 10-08-2020
Wij zijn sinds enige tijd tester van bovenstaand product. Het doet wel degelijk netjes zijn werk. Alles wordt proper gestofzuigd en ineens gedweild. Het toestel werkt door middel van een gebruiksvriendelijk app. Hiermee kan je hem alle kamers laten kuisen of specifiek 1 kamer laten kuisen. Dit is best handig. Daarbovenop kan je NO-GO zones instellen die hij moet vermijden. Bijvoorbeeld de eet-of drinkbak van je huisdier. Enig belangrijk aandachtpuntje, des te meer meubels je op hebt hangen (zoals nachtkastjes, tv-meubel,..) vergemakkelijkt het gebruik wel drastisch. Indien dit niet het geval is,moet je even de tijd nemen om alles omhoog te zetten. Verder zijn we er zeker tevreden van.
Voordelen
handige app, gebruiksvriendelijk
Nadelen
even tijd nemen om alles omhoog te zetten.
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Onmisbare robotstofzuiger!
Dorien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 09-08-2020
De rowenta robotstofzuiger werkt perfect als je huisdieren in huis hebt. Dagelijks lagen er hier 2x/ dag massa?s haartjes maar dat is nu voorbij want jones ( leuk hŤ, je kan hem zelfs een naam geven in de app) werkt 2x/ dag om ze op te rapen. De verbinding met de app is nog niet gelukt met mijn gsm.
Voordelen
batterij gaat lang mee, maakt een sprongetje bij een kleine hindernis, raapt alle huisdierharen op
Nadelen
rijdt vast op speelgoed van de kinderen, moeilijke verbinding met app
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Perfecte aanvulling op het huishouden
Sam Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 08-08-2020
Ik heb deze robotstofzuiger mogen testen en dit pracht exemplaar heeft me overtuigd! Alles staat perfect uitgelegd in de gebruiksaanwijzing. In het begin heeft hij het lastig om via wifi te verbinden, ťťnmaal dat dat gelukt is, is het kinderspel. Wij hebben geen tegels maar een gietvloer waar je veel stof op ziet, na de robotstofzuiger zie je helemaal niets meer. De dweilfunctie kan nog beter (bvb wanneer je niet thuis bent en hij is klaar, dan blijft hij ?lekken? op zijn staanplaats). Dweilen kan je best nog zelf doen. Hij is zelf wel wat aan de luide kant, daarom laten wij hem zijn werk doen wanneer we niet thuis zijn (je kan niet hem opzetten en tv kijken bvb). De stofzuiger is ook zeer laag waardoor hij onder zetels, kasten en dergelijke kan. Hij is zo flexibel dat hij zelfs over tafelpoten heen rijdt! De app van Rowenta is ook zeer enthousiast: gebruiksvriendelijk en gemakkelijk ! Je kan op de kaart een ?no-go? zone aangeven (waar bvb veel draden liggen) en dan mijdt hij ook die zone. Schema instellen is ook zo gebeurd (wederom wanneer we zelf niet thuis zijn ;-) ). Tevens vind je in de app de gebruiksaanwijzing terug om de stofzuiger te onderhouden en proper te maken, super handig, niet? Ik raad hem aan (en ik was hiervoor geen voorstander van een robotstofzuiger, dit exemplaar heeft me laten overhalen).
Voordelen
laag formaat dat onder alles kan, maakt onze gietvloer proper, design, geweldig makkelijk app
Nadelen
dweilfunctie kan beter, redelijk luid
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Rowenta Explorer series 80
Heidi1234 Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 08-08-2020
Bij 1ste gebruik scant de stofzuiger de ganse woning en maakt een plannetje. Als je dit wil, kan je dan zelf gaan ingrijpen via je gsm (ruimtes uitsluiten, ....). De stofzuiger kan via dezelfde app ook bedient worden vanop afstand. Alles wordt netjes schoongemaakt (kan ook moppen, niks spectaculairs, maar als dagelijks extraatje niet volledig nutteloos). Stofzuigt ook in de hoekjes en belangrijk: botst niet overal tegenaan (als er een ballon in de weg ligt, gaat hij hier netjes rond). Wel opletten met eventuele kabels die onder een kast liggen, deze ziet hij niet en kan hij vast in lopen.
Een review schrijven over de ROWENTA RR7755WH

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug