€ 339,99 Of

Karakteristieken

 • Scheersysteem: Scheergrill

 • Voeding: Herlaadbare batterij

 • Contourvolgend systeem: In 8 richtingen

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 20,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Braun Series 7 7865CC WD

Een batterij die je in 1 uur oplaadt, een autonomie van 50 minuten, Smart Sonic Technologie en waterbestendig om je te scheren onder de douche: het Braun Series 7 7865CC WD-scheerapparaat combineert alle functies die je nodig hebt.

Smart Sonic Technologie

De Smart Sonic Technologie van de Braun Series 7 7865CC WD zorgt voor een perfecte scheerbeurt en een verzorgde baard. Deze technologie controleert 160 keer per minuut de dichtheid van je baard en past zich aan waar extra kracht nodig is.

Bruikbaar onder de douche

Bespaar tijd en gebruik je Braun Series 7 7865CC WD gerust onder de douche. Dit apparaat is namelijk waterbestendig, wat zeer handig is.

Precieze contouren

Dankzij het contourvolgend systeem kan je met de Braun Series 7 7865CC WD gemakkelijk je gezichtslijnen en contouren volgen voor een nauwkeurige scheerbeurt.

Zelfreinigende houder

De houder van de Braun Series 7 7865CC WD is zelfreinigend, wat voor een maximale hygi雗e zorgt.

Accessoires voor de BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM
MUST HAVES
€ 44,99
Beperkte stock
€ 14,99
 • Diameter: 17 cm
 • Verlichtingsfunctie: Neen
 • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
Beperkte stock

Onze selectie Accessoires scheren

Onze selectie Scheerkoppen

Onze selectie Make-up spiegels

€ 19,99
 • Diameter: 10.5 cm
 • Verlichtingsfunctie: Neen
 • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
€ 39,99
 • Diameter: 20 cm
 • Verlichtingsfunctie: Neen
 • Vergrotende spiegel: Ja, 10 keer
Technische specificaties van
Scheersysteem Scheergrill
Voeding Herlaadbare batterij
Contourvolgend systeem In 8 richtingen
Wet & dry functie Ja, onder de douche en met gel/schuim
Reiniging Zelfreinigend in de houder
Technologie Smart Sonic
Trimmer Ja, precisietrimmer ingebouwd
Trimmer voor neus en oor
Scheerkop voor lichaam
Quickcharge
Oplaadtijd 1 u
Autonomie 50 min
Oplaadindicatie Lcd-scherm
Toebehoren Clean&Recharge station + reinigingscartridge, reisetui, reinigingsborsteltje, -
Kleur Grijs
Diversen 100% Waterproof
Vanden Borre-code 8611440
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM
4,7

4,7 op 5 | 24 Reviews

Autonomie

4,8 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,9 op 5

Prestatie

4,9 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

review Braun 7865cc
Senske Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 01-02-2018
Volgend product heb ik gratis gekregen om te mogen testen. In de verpakking zit het scheerapparaat met clean & charge station inclusief reinigingscartridge en borsteltje plus handig opbergzakje om machine mee te nemen. Tot voor het gebruik van de Braun series 7 gebruikte ik een klassiek scheermesje om mijn baard te scheren. De reden hiervoor is dat ik vroeger een slechte ervaring heb gehad met een scheermachine. Maar aangezien het scheren met scheermesje wel wat tijd in beslag neemt, heb ik besloten het een tweede kans te geven toen ik eentje gratis mocht testen. De Braun series 7 is een mooi machientje dat perfect in de hand ligt waardoor het vlot hanteerbaar is! Persoonlijk ben ik iemand die zijn baard gedurende een tijdje laat groeien om het vervolgens te trimmen en tot slot ineens volledig terug af te doen. De Braun series 7 geeft me perfect de mogelijkheid om deze noden in te lossen. Zo is de uitklapbare tondeuse ideaal om mijn groeiende baard op punt te houden, wat nu veel eenvoudiger is dan destijds met een scheermesje. Verder als ik mijn baard beu ben kan ik deze vlot scheren met het scheerapparaat met beweegbare kop die vlot alle contouren van het hoofd volgt. Deze zorgt ook voor een strak geschoren baard in een mum van tijd. Doordat apparaat waterdichtheid is, kan het ook perfect gebruikt worden in bad of douche. Conclusie ervaring met de Braun series 7 is zeer posities en heeft voor mij het klassieke scheermesje van zijn troon gestoten. Kortom aanrader voor iedereen die opzoek is naar kwaliteitsvol scheerapparaat voor goede prijs!
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun 7865cc
Gert-Jan 25-01-2018
De Braun 7865cc heb ik gratis ontvangen om deze te reviewen en te testen. Mijn ervaringen met dit scheerapparaat zijn goed te noemen! Door zijn zachte behandeling is het scheerapparaat geschikt voor elk type huid en baard. Hij scheert gelijkmatig en slaat geen enkel plekje over. Een klein minpuntje is de trimmer. Deze staat op een minder fijne hoek waardoor het soms lastig is om door een dikkere baard te scheren.
Voordelen
uitstekende kwaliteit
Nadelen
trimmer
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende prijskwaliteitsverhouding!
Yves Maes Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 12-01-2018
Sinds een maand gebruik ik de Braun 7865cc. Ik verkreeg het toestel kosteloos om uit te testen. Vooreerst stond ik sceptisch ten opzichte van dit type van scheerapparaat. Ik maakte immers jaren gebruik van een roterend scheerapparaat. De eerste malen voelt het scheren dan ook ietwat anders aan. Je raakt echter snel gewoon aan het gevoel. Het toestel ligt best stevig in de hand. In een mum van tijd slaagt het toestel er in om glad te scheren. Je hoeft maar eenmaal over het te scheren stuk huid heen te glijden. Dit toestel werkt dan ook snel en effici雗t. Bovendien is het gladde scheergevoel van lange duur. Ondanks mijn zware baardgroei hoef me maar eens per etmaal te scheren. Zelfs als ik een stevige stoppelbaard heb, bijvoorbeeld na een scheerloos weekend, slaag ik er moeiteloos in om de baardgroei in een handomdraai te verwijderen. Droog 閚 nat. Het toestel leest je huid en past zich als het ware aan. Je kan de scheerfunctie ook personaliseren met behulp van 殚n van de vijf standen, afhankelijk van je wensen van het moment. Ook het trimmen is kinderspel. Met zijn flexibele kop bereik je de moeilijkste en meest fijngevoelige plekken. Het reinigingsstation is een leuk extraatje. Het is ietwat log maar biedt een enorme meerwaarde. Het station waakt over de een perfecte hygi雗e en geeft duidelijke info. Het fungeert tevens als oplaadstation, eentje waar het scheerapparaat perfect zijn thuis vindt. Last but not least verdient ook de reishoes een vermelding. Altijd handig als bescherming als je het scheertoestel wil meenemen!
Voordelen
nat en droog scheren, reisetui, laadstation, past zich aan, krachtig, ligt goed in de hand, volgt de contouren van je huid
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig?
Bart O Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 11-01-2018
Ik kreeg de Braun series 7 gratis bij mij thuis geleverd om hem te testen! Wat een scheerapparaat! Ook al heb ik een harde baard, scheerde de Braun alles vlotjes af. Door zijn kop die meedraait met de vormen van je gezicht gaan zelfs de haren op de moeilijkere plekken probleemloos weg. Het is ook heel gemakkelijk te reinigen. Bij droog kan je de kop er afhalen en de haartjes er zo uithalen en bij nat is het reinigingsstation een grote hulp! Ik ben zeer blij met dit toestel en het is zeker een aanrader!
Voordelen
goede baterij, snel opladen
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun 7865cc
Tim Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 08-01-2018
Ik heb dit scheerapparaat(Braun 7865cc) gratis ontvangen om te testen en vervolgens te reviewen. Hieronder zal ik mijn ervaringen delen waarbij ik vooraf wil aangeven dat ik me nat scheerde voordat ik dit apparaat kreeg toegestuurd. Dit in acht nemend heb ik ca. 2-3 maanden aangehouden om eraan te wennen alvorens ik het apparaat goed kon beoordelen. Unbox: Ik wist vooraf niet van welk merk of welk type scheersysteem/apparaat ik zou mogen gaan testen dus de verassing was erg groot dat ik dit apparaat kreeg thuisgestuurd. Ik heb me vooral verbaasd over de grote doos en het dockingstation met zelfreinigende functie en bijbehorende cartridge. Tot dan toe had ik hier nog geen kennis van genomen en verraste me dit in aangename zin maar zette me ook aan het denken. Vroeger reinigde mijn vader zijn scheerapparaat door deze uit elkaar te halen en met een klein borsteltje deze voorzichtig te reinigen. Ook gebruikte hij hierbij een klein flesje handalcohol om te ontsmetten. Ik hoopte dan ook dat er alcohol in het reinigingsmiddel zou zitten om grondig te ontsmetten. En dit is het geval. Ook hoopte ik dat het de binnenzijde goed zou reinigen en kleine haartjes uit lastige plekken zou halen. Het apparaat voelt lekker aan, goed van gewicht, en alle knoppen en bewegende delen voelen stevig aan. De eerste indruk is dan ook: goede kwaliteit. Eerste gebruik: (let op: mijn huid was nat scheren gewend bij het eerste gebruik) Het eerste gebruik was een ramp te noemen. Ik had een redelijk grondig werkend, maar toch vriendelijk voor de huid, verwacht. Echter was dit niet het geval. Haren werden meer uitgetrokken dan afgeschoren en mijn huid zat onder de rode krassen. Niet echt een lekker begin dus. Maar ik wist dat ik het de tijd moest nemen en een vette cr鑝e hielp me goed van de krassen af. Wat positieve punten waren: het vastzetten van de scheerkop voor de snor, stil apparaat en duidelijke indicatie of de batterij vol/leeg is. Vervolg gebruik: Mettertijd ging mijn huid meer wennen aan de machine maar merkte ik wel op dat sommige haren overgeslagen werden. Hierbij heb ik ge離perimenteerd met verschillende lengtes om af te scheren (van 1 dag niet tot 3-4 dagen niet scheren). Conclusie was helaas dat er wel haren overgeslagen werden en ik deze met geen mogelijkheid afgeschoren kreeg. Zelfreinigende component werkt met name om het apparaat te ontsmetten. Na het openmaken van de machine (zoals mijn vader me had geleerd) kon ik alsnog met het borsteltje aan de slag. Het is een leuke functie maar ik ben er niet echt kapot van. Voor zeer intensief gebruik kan het een nuttige functie zijn maar ik doe het liever zelf dan dat ik het aan een apparaat overlaat. Wel toegegeven het ziet er erg indrukwekkend en fancy uit. De knoppen zijn nog steeds van goede kwaliteit en het apparaat ligt me goed in de hand. Ook de mogelijkheid om de scheerkop vast te zetten om onder de neus te scheren is een handig foefje. De accu gaat lang mee (ik heb het dockingstation niet altijd ingeplugd i.v.m. andere elektrische apparaten in de badkamer) en dat is zeker een pluspunt. Conclusie: Als je als natscheerder overstapt op elektrisch moet je even door een lastige periode heen maar ik ben er wel van overtuigd dat het een goed resultaat op zal leveren op de langere termijn. Het apparaat is van goede kwaliteit en er zijn meerdere instellingen mogelijk waardoor elke baard bediend kan worden (een aantal eigenwijze haren van mijzelf uitgesloten helaas). Het zelfreinigende dockingstation vind ik een leuke uitvinding maar ben er in gebruik niet kapot van. Ik raad het product vooral aan vanwege de hoge kwaliteit materialen en afwerking. Aan alles voel ik dat dit een scheersysteem kan zijn wat (net als dat van mijn vader) heel lang mee zal gaan.
Voordelen
zelfreinigend, goede kwaliteit, stil
Nadelen
geen trimfunctie
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

scheermachine met kwaliteiten
Martin Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 08-01-2018
Scheert zeer vlot & goed Met het reinigingsstation is reinigen kinderspel en blijft je scheerapparaat als nieuw en iedere keer fris Ik reinig mijn machine om de 2 dagen dit geef zeker geen problemen naar de machine toe , wel zou ik nooit aanraden om langer dan 2 dagen te wachten om je scheerapparaat te reinigen omdat je de scheerbladen te zwaar zou kunnen belasten
Voordelen
snelheid scheren, reinigen scheerapparaat, scheerresultaat
Nadelen
niet de goedkoopste doch is zijn geld waard
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Toptoestel met uitstekend scheerresultaat
Tom H Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 04-01-2018
Ik kreeg dit scheerapparaat gratis toegestuurd om te testen. Ik ben al jaren een tevreden gebruiker van een Braun Series 3-toestel, maar schrok toch even van het kwaliteitsverschil met deze Series 7! Onmiddellijk bij het 1e gebruik voel je dat je een toptoestel in handen hebt. ?Made in Germany? en dat merk je wel. Houder en toestel ogen trouwens ook nog mooi in de badkamer. Het zelf reinigen en automatisch laden zijn super handig, ook al lijkt me de prijs van de reinigingscartridges wat duur uitvallen. Je kan het toestel ook gewoon onder de kraan uitspoelen, wat erg handig is. Enig nadeel is de (op het eerste zicht) ingewikkelde handleiding (er zijn nl. heel wat led-indicatoren op het toestel en de houder?). Ook het ontbreken van een simpel reinigingsborsteltje (zoals bij mijn Series 3) is jammer. Voor die prijs mocht dat er zeker bij. Conclusie: toestel van topkwaliteit en ?design met enkele handige functies dat wat ?studietijd? vereist om alles uit dit apparaat te halen.
Voordelen
zelfreinigend, mooi design, degelijkheid
Nadelen
geen borsteltje?
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Stijlvol, fijn en kwalitatief scheerapparaat
ErwinS Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 25-12-2017
Ik heb de Braun Series 7 (model 7865cc) gratis ontvangen. Inmiddels heb ik het scheerapparaat gedurende een aantal maanden geprobeerd. Het is een erg goed doordacht scheerapparaat: het maakt bijna geen geluid, het is gebruiksvriendelijk (ondanks de vele functies werkt het allemaal zoals je verwacht), het is stijlvol in een mooie houder en het scheren is erg fijn. Het scheren is soepel, glad en het apparaat beweegt zich vloeiend over het gezicht. Ik scheer niet mijn gehele baard dus soms werk ik nog wel met een losse trimmer. Maar voor mijn nek en wangen werkt deze Braun Series 7 meer dan prima. Erg professioneel product!
Voordelen
professioneel, stijlvol, stil
Nadelen
apart trimmen
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Test product
K Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24-12-2017
Ik heb dit scheerapparaat gratis ontvangen om te mogen testen. Hiervoor gebruikte ik een ander scheerapparaat, maar dat was geen succes. Ik moest vaak heel langzaam en meerdere malen over hetzelfde stukje huid scheren voordat alle haren zijn verdwenen. De Braun series 7 heb ik nu dik 2 maanden in gebruik en ik moet zeggen dat het scheren fantastisch gaat, in 1 enkele beweging trek je een hele gladde baan, heel fijn! Ik zou dit product aanraden.
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
22-12-2017
Ik ben zeer onder de indruk van dit toestel. Je kan je zowel nat als droog scheren en dat werkt in beide gevallen snel en gemakkelijk. Goed formaat, makkelijk om te reinigen, handige bakkenbaardentrimmer. Praktisch ding dus. Scheert gewoon heel goed en is handig in gebruik. Wat wil je nog meer?
Voordelen
gebruiksgemak, iedere keer glad resultaat
Nadelen
pijs
Een review schrijven over de BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug