Een micro voor fototoestel kopen

Alle micro's voor fototoestel bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle micro's voor fototoestel

De technische fiche van elke micro voor fototoestel bekijken

RODE

Bekijk hier het oude gamma van de micro's voor fototoestel

Micro voor fototoestel - TV, video, hifi, elektro, multimedia, telefonie? U vindt het bij Vanden Borre

Je kan een Micro voor fototoestel kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Micro voor fototoestel online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Micro voor fototoestel online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Micro voor fototoestel aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Micro voor fototoestel betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Micro voor fototoestel gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Micro voor fototoestel via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Micro voor fototoestel. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor micro voor fototoestel

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters