Een gps, navigatiesysteem kopen

Alle gps'en, navigatiesystemen bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle gps'en, navigatiesystemen
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke gps, navigatiesysteem bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de gps'en, navigatiesystemen

 • gps - gps, navigatiesysteem kopen - Vanden Borre

  U kan een gps kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een gps online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een gps online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * gps aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * gps betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de gps gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een gps via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een gps. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een GPS kiezen ?

  • Verschillende types gps'en

   Auto, vrachtwagen, mobile home,… de aanwijzigen die u op de baan nodig heeft zijn verschillend naargelang het type voertuig waarmee u zich verplaatst. Wist u dat er een model bestaat voor elk type voertuig?   • Gps voor auto’s : deze gps’en beschikken over steeds meer diensten om de situatie op de baan in realtime te kennen, maar ook om het dichtstbijzijnde tankstation, restaurant, hotel, … te vinden.
   • Gps voor tweewielers: deze gps’en zijn gemaakt voor moto’s en scooters, ze zijn waterbestendig, bestand tegen extreme temperaturen en beschikken over een verlicht scherm met antireflectie bewerking. U kunt ze bedienen met handschoenen aan en worden geleverd met een stuurbevestiging.
   • Gps voor camping cars / caravans: deze toestellen houden rekening met de beperkingen en uitzonderingen voor grote vervoermiddelen. Ze bieden enkel routes waar een camping car of caravan mag rijden en specifieke nuttige punten zoals campings, parkeerplaatsen en stopplaatsen langs de autosnelweg.
   • Gps voor vrachtwagens: deze gps’en houden rekening met beperkingen en uitzonderingen die gelden voor vrachtwagens. Wegomstandigheden en verkeerssituaties die problematisch zijn voor een vrachtwagen worden vermeden. Bovendien vertellen ze u waar u parkeerplaatsen en tankstations vindt voor vrachtwagens.

  • Te voet

   bc_gpsmeer5.jpg :

   Ook voetgangers moeten hun weg kunnen terugvinden. Daarom hebben de fabrikanten gps-toestellen ontwikkeld met voetgangersmodus. Uw gps toont u de te volgen weg zonder rekening te houden met eenrichtingsverkeer en vermijdt snelwegen en wegen zonder voetpad. Bent u een ander type wandelaar? Dan kunt u ook kiezen voor een outdoor gps. Deze zijn meestal voorzien van aangepaste kaarten, een geïntegreerd kompas, een hoogtemeter, etc. Ideaal voor al uw wandelingen. Alle bezienswaardigheden (molen, kapel, ...) staan erin vermeld: u kunt de weg niet kwijt geraken!

  • Intelligente copiloot

   bc_gpsklik1.jpg :

   Files zijn een ware nachtmerrie. Vroeger bleven gps’ en in deze situaties dezelfde aankomsttijd weergeven. De TMC-functie waarmee de meeste gps-toestellen uitgerust zijn, maakt gebruik van RDS-radiogolven en van een kleine antenne. Handig wanneer u vaak op autosnelwegen rijdt. Files, werken, weerbericht, ... er wordt met alles rekening gehouden. Op die manier wordt uw parcours geoptimaliseerd. Indien uw gps uitgerust is met Live Services krijgt u real time updates van de verkeerssituatie. Deze info ontvangt u via uw smartphone, via SIM-kaart of via TMC.

  • Meegeleverde kaarten

   bc_gpsmeer3.jpg :

   Elke gps wordt geleverd met voorgeïnstalleerde kaarten van België, onze buurlanden, West-Europa en soms van heel Europa en soms zelfs van de Verenigde Staten. Bij sommige gps toestellen is het mogelijk om de kaarten te updaten of uit te breiden door bijkomende kaarten te kopen en te installeren. De meeste gps'en kennen alleszins de autosnelwegen uit de Europese landen zodat u deze zonder probleem kan doorkruisen op uw weg naar het zuiden.

  • Nuttige adressen

   bc_gpsklik3.jpg :

   Zin om eens lekker te gaan eten of te overnachten in een comfortabel hotel? Wil u geld afhalen of uw wagen parkeren in een bewaakte parking? Om u nog beter van dienst te zijn, kent uw gps alle nuttige adressen van de plaats waar u zich bevindt. Restaurant, tankstation, parking, commercieel centrum... Dit zijn de "points of interest (POI)" die zijn opgeslagen in uw gps. Zowel handig in het dagelijkse leven alsook op vakantie!

  • Grootte van het scherm

   bc_gpsmeer1.jpg :

   Kies de grootte van het scherm in functie van de afstand die tussen u en uw gps zal bestaan (zithouding, diepte van het dashboard, enz.) en ook in functie van uw eigen zicht. Een groot scherm laat u toe om uw gps te gebruiken als een echte kaart, maar een kleiner model zal dan weer makkelijker mee te nemen zijn. Aan u de keuze!

  • Spraak- en touchbesturing

   bc_gpsmeer4.jpg :

   Een gps is handig in gebruik door zijn intuïtieve aanraakscherm. Tegenwoordig zijn gps-schermen zeer reactief en nauwkeurig. U hoeft het display enkel aan te raken om door het navigatiemenu te gaan. U ziet ook alle info voor duidelijker dankzij de betere kleurweergave, scherpere beelden,… Sommige toestellen zijn uitgerust met spraakbesturing. U kondigt luidop uw nieuwe bestemming aan, en uw route wordt automatisch herberekend. Gedaan met gevaarlijke handelingen in de auto: uw handen blijven voortaan aan het stuur!

 • Overzicht merken voor gps, navigatiesysteem