Een gps, navigatiesysteem kopen

Alle gps'en, navigatiesystemen bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke gps, navigatiesysteem bekijken

COYOTE

GARMIN

MIO

TOMTOM

Bekijk hier het oude gamma van de gps'en, navigatiesystemen

Gps - gps, navigatiesysteem kopen - Vanden Borre

Je kan een Gps kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Gps online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Gps online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Gps aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Gps betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Gps gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Gps via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Gps. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe kies je de beste gps?

Welk type voertuig heb je?

Wist je dit? Er bestaan gps-toestellen voor alle types voertuigen. Afhankelijk van de grootte en het type van het voertuig (personenwagen, vrachtwagen, camping car...) zijn de weginstructies ook verschillend. Zo bestaan er:
  • Gps-toestellen voor personenwagens: zij bieden je steeds meer diensten en info over de rijomstandigheden in realtime en leiden je probleemloos naar de tankstations, restaurants, hotels of parkings in de buurt.
  • Gps-toestellen voor motorfietsen en scooters: zij zijn waterdicht, bestand tegen hoge temperaturen en hebben een antireflecterend scherm. Je kan ze gebruiken met handschoenen aan en ze worden geleverd met een stuurbevestiging.
  • Gps-toestellen voor camping cars en caravans: zij houden rekening met de afmetingen van het voertuig en zullen je niet naar ongeschikte wegen leiden. De points of interest zijn specifiek voor camping cars of caravans. Voorbeelden: rustzones, parkeerplaatsen, campings...
  • Gps-toestellen voor vrachtwagens: bij de routeberekening houden ze ook rekening met de grootte van je vrachtwagen en ze hebben specifieke functies zoals een verwittiging voor hoogte- en vrachtbeperkingen, snelheidsbeperkingen... Ook wijzen ze je de weg naar parkings en tankstations geschikt voor vrachtwagens.
bloc2_GPS.jpg :

Ben je te voet of met de fiets?

Zoek je een gps speciaal voor trek- of fietstochten? Kies dan voor een wandel- of sport-gps. Hij geeft precies je positie aan en toont je de koers en richting die je moet volgen. Sommige modellen zijn voorzien van een elektronisch kompas dat aangeeft welke weg je moet nemen als je even gestopt bent. Wil je ook weten op welke hoogte je je bevindt? Kies dan voor een model met ingebouwde hoogtemeter.
bloc4_GPS.jpg :

Verkeersinformatie in realtime

Vroeger was het zo dat je gps je in de file altijd hetzelfde tijdstip van aankomst aangaf. Vandaag berekenen de meeste modellen je route in realtime en automatisch. Ze houden rekening met vertragingsfactoren zoals wegenwerken, spitsuur, de grote terugtocht na het weekend... Om verkeersinformatie te verkrijgen in realtime zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Via TMC: via een FM-signaal. Deze info is beperkt.
  • Via DAB: uitgebreider dan TMC maar in bepaalde landen niet beschikbaar.
  • Via je smartphone: installeer een app op je smartphone en koppel hem aan je gps via bluetooth. Hou er rekening mee dat er data van je telefoonabonnement worden verbruikt en dat de batterij sneller leeg zal zijn.
  • Via een ingebouwde simkaart: je ontvangt de meest volledige info en updates rechtstreeks op je apparaat.

Welke kaarten voor je gps?

Gps-toestellen worden geleverd met een voorgeïnstalleerde kaart van West-Europa of van heel Europa. Op sommige apparaten kan je ook kaarten van niet-Europese landen downloaden. Op sommige modellen kan dat zelfs gratis.

Levenslang gratis update van de kaarten

Op alle gps-toestellen worden de kaarten altijd gratis bijgewerkt. Dat gaat heel eenvoudig: sluit je gps aan op je computer via de USB-kabel en download de nieuwe kaarten vanaf de site van de fabrikant. Bij sommige modellen gebeurt de update zelfs rechtstreeks via wifi. Snel, makkelijk en je hebt geen pc meer nodig!
bloc5_GPS.jpg :

Alle nuttige adressen binnen handbereik

Ben je het adres van je hotel kwijt? Kijk dan in de gele gids van je gps en je zal het snel terugvinden. De route wordt automatisch berekend zonder dat je het adres hoeft in te voeren. En dankzij de verbonden diensten worden de POI (points of interest) doorlopend geüpdatet. Surf bijvoorbeeld naar Google en je zal vinden wat je zoekt. Winkels, musea, hotels, restaurants, alle info staat erin. Sommige gps-toestellen zijn zelfs verbonden met TripAdvisor. Zo geraak je nooit meer de weg kwijt!

Welke schermgrootte?

Kies de schermgrootte naargelang de afstand tot je gps (rijpositie, diepte van het dashboard...) en je gezichtsvermogen. Een klein model kan je makkelijker overal mee naartoe nemen.

Bediening met je vinger en met je stem

Een gps bedien je makkelijk en intuïtief via een touchscreen. Maar voor een optimale veiligheid op reis, is er ook de spraakherkenning. Je houdt je ogen op de weg om op een veilige manier een bestemming in te voeren. Vertel je gps met luide stem waar je naartoe wil. Sommige modellen zijn zelfs compatibel met Google Assistant en Siri.
bloc6_GPS.jpg :

Overzicht merken voor gps, navigatiesysteem

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters