Een ipod of andere mp3-speler kopen

Alle ipod's en andere mp3-spelers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke ipod of andere mp3-speler bekijken

APPLE

COWON

DCYBEL

DENVER

DIFRNCE

LENCO

MPMAN

SONY

Bekijk hier het oude gamma van de ipod's en andere mp3-spelers

Mp3-speler - iPod of andere mp3-speler kopen - Vanden Borre

Je kan een Mp3-speler kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Mp3-speler online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Mp3-speler online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Mp3-speler aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Mp3-speler betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Mp3-speler gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Mp3-speler via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Mp3-speler. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een MP3-speler kiezen?

De meest draagbare van alle draagbare MP3-spelers

Compacter dan een discman, eenvoudiger in gebruik dan een klassieke walkman of minidisc, zo licht als een draagbare radio, uitgerust met een LCD-scherm... . Bovendien zijn deze MP3-spelers ook volledig schokbestendig, aangezien zij geen mechanische onderdelen bevatten. U merkt her:燿e MP3-speler爄s de ideale walkman!

Downloaden is legaal!

Tenminste op offici雔e websites! Zij bieden tegenwoordig honderdduizenden nummers aan van alle mogelijke muziekgenres; en dat gaat allemaal heel makkelijk! Bovendien geniet u van een perfecte geluidskwaliteit en optimale veiligheid en draagt u bij tot de muziekproductie omdat alle betrokken personen en bedrijven vergoed kunnen worden: platenmaatschappijen, artiesten, technici, ...
mp3.jpg :

De MP3? Te gemakkelijk!

Met een eenvoudige muisklik zet u in enkele seconden tijd al uw muziek die u online hebt gekocht, al uw CD's die u tevoren al had gecodeerd en podcasts die u gedownload hebt over op uw MP3-speler. Heel simpel... Wie zei ook alweer dat "high tech" ingewikkeld is?

Modeaccessoire

De MP3-speler laat zich opmerken! Aluminium, chroom, glanzend rood, intens zwart omhumsel... hip design. Met een ultra plat, compact en licht formaat kan hij rond de nek worden gedragen, in uw zak of rond de arm. U kan hem zelfs in een gepersonaliseerd hoesje stoppen: een stoffen etui, een soort siliconenhuid, een lederen hoes, ...

MP3-speler en USB-stick!

Sommige MP3-spelers maken het overzetten van bestanden nog makkelijker met het USB-stickconcept: u sluit uw MP3-speler aan en kopieert/sleept de muziek (of andere bestanden) zonder dat hiervoor eerst software moet worden ge飊stalleerd. Voor de andere types moet u steeds de juiste overdrachtsoftware gebruiken; het voordeel daarvan is dat de software heel wat extra functies bevat (zoals het beheren van uw muziekbibliotheek).
cleusb.jpg :

Opslag op maat

De geheugencapaciteit van huidige MP3-spelers gaat van 512 Mb tot 120 Gb. Hoeveel uur muziek betekent dit nu? Hoeveel liedjes kan u opslaan? In het algemeen kunnen we stellen dat 1 minuut muziek ongeveer 1Mb geheugen in beslag neemt. Een capaciteit van 512 Mb komt dus overeen met ongeveer 8u muziek ofwel 150 liedjes ofwel 12 CD's. Afhankelijk van de manier waarop een liedje gecodeerd werd, kan dit vari雛en. U kiest dus best een MP3-speler met een grote opslagcapaciteit als u veel liedjes wil opslaan.

Bekijk de modellen met ingebouwd geheugen van meer dan 8Gb
TSSaspirateursag8.jpg :

Ingebouwde FM-radio

Meestal kiest u voor een MP3-speler om muziek te beluisteren. Maar de radiofunctie kan soms een ideaal extraatje zijn. Om het laatste nieuws niet te missen, een voetbalwedstrijd te volgen of een thema-uitzending te beluisteren. Een model met een ingebouwde radio biedt u een leuk alternatief voor uw muziek. Dikwijls is de tuner ook uitgerust met RDS-technologie: de MP3-speler toont dan de naam van het radiozender op uw scherm. U kan ook uw favoriete radiozenders opslaan. En dit is niet alles: de radio verhoogt noch het gewicht noch de grootte van de MP3-speler.

Bekijk de modellen met ingebouwde FM-radio
visufoot_174x116.jpg :

Groot scherm, totaal comfort

De MP3-speler is vaak ook... foto-lezer. Wanneer de MP3-speler uitgerust is met een kleurenscherm, kan u er .jpg foto's op opslaan en deze draagbaar bekijken. Dit scherm is zoveel praktischer als het scherm groot is omdat het dan verschillende gegevens tegelijk kan weergeven.
Sommige modellen hebben zelfs een OLED-scherm: een technologie van vloeibare kristallen met hoge prestaties die een uitzonderlijke kwaliteit weergeven, zelfs in volle licht.
visuecranmp3_174x116.jpg :

Compatibele bestandsindelingen

Het bekendste formaat voor gecomprimeerde muziek is MP3. Alle MP3-spelers kunnen dit formaat燼fspelen. Er bestaan ook nog andere formaten en allen hebben ze hun eigen specifieke kenmerken: MP3 Pro, WMA, AAC, ATRAC3, OGG, ... .
Kies bij voorkeur een model dat compatibel is met de formaten die u gebruikt. Geen enkele MP3-speler kan alle bestaande formaten lezen!

Overzicht merken voor ipod of andere mp3-speler

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters