Een scheermachine kopen

Alle scheermachines bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke scheermachine bekijken

BRAUN

PANASONIC

PHILIPS

PROFICARE

REMINGTON

WAHL

Bekijk hier het oude gamma van de scheermachines

scheerapparaat voor heren - Scheermachine kopen - Vanden Borre

Je kan een scheerapparaat voor heren kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een scheerapparaat voor heren online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een scheerapparaat voor heren online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* scheerapparaat voor heren aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* scheerapparaat voor heren betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de scheerapparaat voor heren gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een scheerapparaat voor heren via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een scheerapparaat voor heren. Zoek een winkel in je buurt.

Welk scheerapparaat kiezen ?

Zoek je een scheerapparaat dat zacht is voor je huid?

Na een scheerbeurt kan je huid branderig aanvoelen omdat je meerdere keren over dezelfde zone gaat. De oplossing? Een scheerapparaat met contourvolgend systeem. Het draait en buigt moeiteloos mee met de contouren van je gezicht. Zelfs moeilijk bereikbare haartjes, zoals in de hals, worden perfect gladgeschoren.

Er bestaan ook scheerapparaten met ingebouwde koelingstechnologie. Ze verkoelen de huid tijdens de scheerbeurt en verminderen het branderige gevoel en huidirritaties.

Zoek je een scheerapparaat voor onder de douche?

Ga voor een waterdicht of ĎWet&Dryí-scheerapparaat. De voordelen?
  • Je scheert je makkelijk onder de douche en je wint heel wat tijd in de badkamer.
  • Je spoelt de onderdelen makkelijk af onder de kraan.
  • Je scheert je met scheergel of scheerschuim en vermijdt zo huidirritaties voor een glad scheerresultaat.
bloc2_choisir_rasoir.png :

Gemakkelijk te reinigen

Wil je je scheerapparaat liever niet uit elkaar halen en afspoelen onder de kraan? Kies dan voor een scheerapparaat met zelfreinigende koppen. Hoe werkt dat precies? De reiniging gebeurt in de houder van het toestel door middel van een antiseptische oplossing. Met een eenvoudige druk op de knop laad je je toestel op en desinfecteer en droog je de mesjes.

Andere modellen spoel je af onder de kraan of met een reinigingsborsteltje.
bloc4_choisir_rasoir.jpg :

Zoek je een scheerapparaat om ook je baard te trimmen?

Dan heb je een 2-in-1-toestel nodig. Met een uitklapbare trimmer of een ander hulpstuk trim je je stoppelbaard of werk je je bakkebaarden bij. Ander voordeel: je kan de trimmer ook gebruiken voor de rest van je gezicht of lichaam.
bloc3_choisir_rasoir.jpg :

Scheergrill of scheerkoppen?

Een scheerapparaat met scheergrill of met scheerkoppen is even doeltreffend. Eenmaal je gewend bent aan een bepaalde techniek is het best om deze te behouden zodat je huid zich niet opnieuw moet aanpassen.

bloc5_choisir_rasoir.jpg :

Ben je vaak onderweg?

Kies dan voor een scheerapparaat met QuickCharge-functie. Afhankelijk van het type dat je kiest, gaat je scheerapparaat tussen 10 en 21 dagen mee zonder opladen. De meest geavanceerde modellen laden ook razendsnel op: 3 of 6 minuten volstaan voor één scheerbeurt.

Of wat dacht je van een scheerapparaat met een draadloos oplaadpad of oplaadstation? Je legt je scheerapparaat erop om het op te laden, meer hoef je niet te doen. Dankzij de QI-technologie kan je zelfs je smartphone opladen met dit draadloze oplaadstation. Slim bekeken !
bloc6_choisir_rasoir.jpg :

Tot slot: enkele nuttige gebruikstips

De scheerkoppen of scheergrills verslijten, ze worden vuil en uiteindelijk werkt je scheerapparaat niet meer zoals het moet. Maak het regelmatig schoon onder de kraan, met een reinigingsborsteltje, met een reinigingsspray of in de zelfreinigende houder. Vervang het scheerhoofd of de scheergrill tenslotte jaarlijks of tweejaarlijks naargelang het model. Zo geniet je extra lang van je scheerapparaat !

Hoe een scheerapparaat gebruiken?

Welke type huid heeft u?

Over het algemeen wordt aangeraden om u niet te scheren als u net uit bed komt. Wacht een kwartiertje tot de haartjes zich overeind gezet hebben. Ze zijn dan makkelijker af te scheren. Weet ook dat uw huid 2 of 3 weken nodig heeft om zich aan een scheersysteem aan te passen.

- Als uw huid gevoelig is voor irritaties, kunt u de haartjes soepel maken door snel met een washandje met warm water over uw gezicht te gaan of door scheerschuim te gebruiken. U kunt ook een scheerapparaat met koelingstechniek gebruiken.

- Als uw huid niet bepaald gevoelig is, kunt u op een droge huid scheren.

 

Ontdek onze scheerapparaten met koelingstechnologie

pas-mousse174.jpg :

U gebruikt een scheerapparaat met scheergrill...

- Scheer u voor u uw gezicht wast
- Houdt het scheerapparaat steeds loodrecht tegen uw huid
- Span uw huid op en scheer tegen de haargroei in

 

Bekijk onze scheerapparaten met scheergrill

90degres.jpg :

U gebruikt een scheerapparaat met scheerkoppen...

Laat de scheerkoppen bewegen door rechte en cirkelvormige bewegingen met het apparaat te maken. Houd het scheerapparaat steeds loodrecht tegen uw huid zodat de verschillende koppen uw huid met gelijke druk raken. Maak kleine cirkelvormige bewegingen om ook moeilijke zones zoals de hals en de kaak mooi glad te scheren. Druk niet te hard op het scheerapparaat om huidirritaties te vermijden en de scheerkoppen niet te beschadigen.

 

Bekijk onze scheerapparaten met scheerkoppen

mouvrotatifs174.jpg :

Scheren met water

Breng een fijn laagje scheerschuim of vochtinbrengende lotion aan op uw gezicht om uw huid glad te maken. Probeer een goed evenwicht te vinden: een te dikke laag kan de prestaties van uw scheerapparaat verminderen. Als het schuim de scheerkoppen verstopt, kunt u ze onder de kraan afspoelen.
rasage-hydratant174.jpg :

Reiniging met onderhoudsborsteltje

Schakel steeds de elektrische voeding van uw scheerapparaat uit voordat u uw toestel reinigt. Reinig eerst de bovenkant van uw toestel met het bijgeleverde borsteltje. Ga dan verder met de binnenkant en het haarcompartiment. Voor een grondige reiniging van de scheerkoppen kunt u iedere 6 maanden een ontvettende vloeistof (bijvoorbeeld alcohol) gebruiken.
nettoyagebrossette174.jpg :

Reiniging met water

Voor scheergrill :
- Demonteer de grill van uw scheerapparaat
- Spoel de grill na elke scheerbeurt onder de kraan af om de haartjes te verwijderen. U kunt vloeibare zeep gebruiken zonder schurende bestanddelen.
- Spoel al het schuim af en laat uw scheerapparaat enkele seconden werken.


Voor scheerkoppen:
- Open het koppensysteem
- Schud met het scheerapparaat zodat de haarrestjes eruit vallen
- Spoel de koppen onder stromend water af
nettoyagesouseaurotatif174.jpg :

Smeren

Om van een optimaal en langdurig comfort te genieten, raden we u aan om de olie te gebruiken die bij het scheerapparaat geleverd is.
- Leg op elke grill een druppeltje olie.
- Zet het scheerapparaat aan en laat het ongeveer 5 seconden werken.
- Schakel uw toestel uit en veeg de overblijvende olie weg met een zachte doek
lubrification174-1.jpg :

Onderhoud

Voor een optimaal scheerresultaat vervangt u de scheerkoppen of -roosters iedere 2 jaar, afhankelijk van het model.

Overzicht merken voor scheermachine

Een vraag over een product?
Chat