Een wandel- en sport-gps kopen

Alle wandel- en sport-gps'en bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke wandel- en sport-gps bekijken

GARMIN

MIO

Bekijk hier het oude gamma van de wandel- en sport-gps'en

wandel- en sport-gps - Wandel- en sport-gps kopen - Vanden Borre

Je kan een wandel- en sport-gps kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een wandel- en sport-gps online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een wandel- en sport-gps online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* wandel- en sport-gps aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* wandel- en sport-gps betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de wandel- en sport-gps gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een wandel- en sport-gps via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een wandel- en sport-gps. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een outdoor gps kiezen?

Een toestel voor elk type sport

• Voor wandelaars zijn outdoor gps’en met een compacte vorm en een scherm ideaal.

• Voor fietsers bestaan outdoor gps’en die uw snelheid en afgelegde afstand weergeven.

Lopers kiezen best voor sportwatches die specifieke gegevens meten zoals hartritme, snelheid en de energie die u verbruikt.

• Golfers kunnen opteren voor een speciale golf-gps.

 

Bekijk alle outdoor gps'en
Bekijk alle sporthorloges

 

 

BC_OutdoorGPS_02.jpg :

Wat wilt u juist meten?


Afhankelijk van het toestel, kunt u verschillende gegevens meten. Elk toestel heeft zijn eigen functies.

Outdoor gps:


• Toestellen met een elektronisch kompas wijzen u de weg in eender welke positie. U hoeft het toestel niet horizontaal te houden.

• Barometrische hoogtemeters volgen de variaties in de atmosferische druk en bieden twee verschillende soorten informatie: de hoogte waarop u zich bevindt en de evolutie van de weersomstandigheden.

 

Gps voor op de fiets of sporthorloge:


• Met deze toestellen kunt u uw afgelegde afstand en uw snelheid in real time te weten komen. Uw toestel berekent hoelang u al aan het trappen of aan het lopen bent, toont en onthoudt deze gegevens. Bovendien kunt u ze ook synchroniseren om uw evolutie op lange termijn te zien.

• Met een sporthorloge kunt u uw hartritme meten dankzij een cardiogordel (soms meegeleverd en soms in optie).

 

• Sommige outdoor gps'en voor de fiets zijn ook in staat om de gemiddelde snelheid waarop u op de pedalen trapt te bepalen.

BC_OutdoorGPS_01.jpg :

De juiste kaarten

Outdoor gps’en zijn voorzien van een vooraf geïnstalleerde kaart (België, Benelux, Europa,…). U kunt ook extra kaarten kopen om uw gps uit te breiden naargelang de routes die u aflegt.

BC_OutdoorGPS_03.jpg :

Overzicht merken voor wandel- en sport-gps

Een vraag over een product?
Chat