Een wandel- en sport-gps kopen

Alle wandel- en sport-gps'en bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke wandel- en sport-gps bekijken

GARMIN

MIO

Bekijk hier het oude gamma van de wandel- en sport-gps'en

Wandel- en sport-gps - Wandel- en sport-gps kopen - Vanden Borre

Je kan een Wandel- en sport-gps kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Wandel- en sport-gps online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Wandel- en sport-gps online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Wandel- en sport-gps aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Wandel- en sport-gps betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Wandel- en sport-gps gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Wandel- en sport-gps via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Wandel- en sport-gps. Zoek een winkel in je buurt.

Welke outdoor gps kiezen?

Hou je van wandelen en trekking?

Niets leuker dan een stevige wandeling in de natuur. Denk jij daar ook zo over? Dan is een outdoor gps perfect voor jouw favoriete activiteiten. Ze zijn ideaal voor lange wandeltochten en uitgerust met speciale sensoren, zoals barometrische hoogtemeters. Ze volgen de variaties in de atmosferische druk en geven je twee verschillende soorten informatie: de hoogte waarop je je bevindt en de evolutie van de weersomstandigheden.

Toestellen met een elektronisch kompas wijzen je de weg in eender welke positie. Je hoeft je outdoor gps niet horizontaal te houden.

Bekijk de outdoor gps抏n voor wandelaars
bloc1_GPS_openair.jpg :

Outdoor gps抏n voor fietsers

Fiets je graag en veel? Met de meeste outdoor gps’en kan je nieuwe routes ontdekken en je afgelegde afstand bijhouden. De fiets-gps’en worden meestal geleverd met een bevestigingskit voor op je fietsstuur en zijn spatwaterdicht.

Bekijk de outdoor gps抏n voor fietsers

Wil je meer gegevens kennen zoals je hartritme en je gemiddelde trapsnelheid? Kies dan voor een sporthorloge. Ze is speciaal gemaakt voor een gebruik op de fiets. Veel sporthorloges zijn uitgerust met een ingebouwde hartslagmeter die je hartritme aan je pols meet. Sommige modellen kan je zelfs verbinden met een hartslaggordel die je om je middel draagt voor een nog nauwkeurigere meting.

Bekijk de sporthorloges
bloc2_GPS_openair.jpg :

Nieuwe fiets- en wandelwegen

De meeste outdoor gps’en zijn voorzien van een aangepaste kaart die wandel- en fietswegen toont. Zo kan je op jouw toestel je route zien, maar ook kruisingen met andere wegen en herkenningspunten die helpen om je te oriënteren.

Let wel: de meeste modellen laten je echter niet toe om rechtstreeks op het toestel een adresbestemming in te geven. Via je computer kan je routes downloaden of zelf uitstippelen en deze nadien opladen naar je outdoor gps.

Sommige toestellen beschikken dan weer enkel over een basiskaart. Hier kan je ook routes op plaatsen via je pc, maar op het toestel zelf zie je enkel jouw route langs de ingestelde gps-punten, en dus geen zijstraten of andere herkenningspunten.
bloc3_GPS_openair.jpg :

Outdoor gps of sporthorloge?

Nu weet je of een outdoor gps het ideale toestel is voor jouw activiteiten. Voor wandelaars, lopers en fietsers die nieuwe routes willen leren kennen, is een outdoor gps een zeer handig toestel.

Wil je als fietser of jogger ook je snelheid in realtime en je hartritme kennen? Dan kies je beter voor een sporthorloge.


Bekijk alle outdoor gps抏n
Bekijk alle sporthorloges
bloc4_GPS_openair.jpg :

Overzicht merken voor wandel- en sport-gps

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters