Een stoomreiniger kopen

Alle stoomreinigers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke stoomreiniger bekijken

BISSELL

BLACK + DECKER

KARCHER

KALORIK

LEIFHEIT

ROWENTA

SHARK

THOMAS

VILEDA

Bekijk hier het oude gamma van de stoomreinigers

Stoomreiniger - Stoomreiniger kopen - Vanden Borre

Je kan een Stoomreiniger kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Stoomreiniger online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Stoomreiniger online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Stoomreiniger aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Stoomreiniger betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Stoomreiniger gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Stoomreiniger via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Stoomreiniger. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een stoomreiniger kiezen?

De voordelen van een stoomreiniger

 • Droge stoom (verwarmd tot 135°C) zal vuildeeltjes losmaken en verwijderen. Niets ontsnapt aan de stoom. Ook vetspatten, kalk, huisstofmijt of bacteriën niet.
 • Een model met een groot waterreservoir geeft je een langere autonomie. Dankzij een pomp die verbonden is met dat reservoir, blijft je stoomreiniger doorlopend werken tijdens je hele poetsbeurt.
 • Heb je vast tapijt of een siertapijt? Dan maakt de stoom niet alleen schoon, maar laat hij ook de kleuren weer opleven.
 • Je stoomreiniger is milieuvriendelijk, want je hebt geen chemische poetsproducten meer nodig.
 • Dankzij de korte opwarmtijd begin je meteen aan je grote schoonmaak. Sommige toestellen hebben daarvoor minder dan 殚n minuut nodig!
bloc1_les_avantages.jpg :

De belangrijkste kenmerken: druk en debiet

Je kiest je stoomreiniger vooral op basis van 2 cruciale kenmerken: de druk en het debiet van de stoom.
 • Druk: onder hoge druk komt vuil gemakkelijker los, dringt de stoom beter door in je stoffen, en bereik je kleine hoekjes vlotter. Een druk van minstens 4 bar is ideaal om moeiteloos vast tapijt en de voegen van tegels schoon te maken.
 • Stoomdebiet: hoe hoger het debiet, hoe meer stoom je toestel op hetzelfde moment produceert. Bij modellen met een regelbaar debiet kies je het debiet in functie van de oppervlakte en de vuiltegraad die je onder handen wilt nemen. Voor tapijt gebruik je bijvoorbeeld een hoger debiet dan voor tegels.
bloc2_les_crit鑢es_efficacit.jpg :

De types stoomreinigers

 • Voor een grote schoonmaak zijn sledestoomreinigers onmisbaar. Ze verwijderen vuil in een recordtijd en zijn geschikt voor vloeren én voor sanitair.
 • Zoek je een compact model voor kleinere karweitjes? Ga dan voor een handstoomreiniger. Met zo’n licht en flexibel toestel verlos je jezelf van vuiltjes in de kleine hoeken of van aangekoekt vet in de keuken.
 • Combineer je graag gebruiksgemak met opberggemak? Een stoommop is een reiniger met een steel. Handig om vloeren te poetsen én om verticaal op te bergen.
 • Tot slot heb je ruitenwassers voor ramen, sanitair en tegels. Die zuigen vuil water simpelweg op.
bloc3_les_diff閞ents_types.jpg :

Waardevolle accessoires

Het voordeel van stoom is dat het alles kan reinigen, van de vloer tot het plafond. Maar dan heb je wel de juiste accessoires nodig.
 • Vloerborstel: voor tegels, badkamers en toiletten.
 • Borstel voor kleine oppervlaktes: voor sofa’s, matrassen, wandtapijt, textiel en autozetels.
 • Ruitenwasser: voor ruiten en spiegels.
 • Hogedrukpistool of -sproeier: voor vastgekoekt vuil in voegen, toiletten, kranen, enzovoort.
 • Strijkijzer: een stoomreiniger met strijkijzer is de alles-in-één-oplossing voor je huishouden.
 • Microvezelstoomdoek: om vuil water meteen te absorberen. Daarna was je de doek eenvoudig in je wasmachine.
 • Tapijtglijder: om je tapijten te laten herleven.
bloc4_des_accessoires.jpg :

Overzicht merken voor stoomreiniger

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters