Een stoomreiniger kopen

Alle stoomreinigers bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle stoomreinigers
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke stoomreiniger bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de stoomreinigers

 • stoomreiniger - Stoomreiniger kopen - Vanden Borre

  U kan een stoomreiniger kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een stoomreiniger online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een stoomreiniger online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * stoomreiniger aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * stoomreiniger betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de stoomreiniger gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een stoomreiniger via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een stoomreiniger. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een stoomreiniger kiezen ?

  • Stoom: ideaal voor alles

   BCnetvap09_4.jpg :

   Moet u uw tegels schoonmaken of uw meubelbekleding opfrissen ? De stoomreiniger is het perfecte alternatief voor milieuvervuilende chemische detergenten en dweilen. Een stoomreiniger gebruikt namelijk droge stoom (verwarmd tot 135° C) onder druk om vuil los te maken en op te lossen. Vetresten, kalkaanslag, huisstofmijt, bacteriën, ... Niets ontsnapt aan de stoomreiniger! Heeft u vloerbekleding of tapijten? Naast schoonmaken doet de stoomreiniger ook de kleuren herleven. Gedaan met het hardnekkig verwijderen van vervelende vlekken.

  • Klein karwei of grote schoonmaakbeurt

   BCnetvap09_20140410.jpg :

   Zowel voor het dagelijkse onderhoud als voor de grote lenteschoonmaak is een stoomreiniger doeltreffend. Er bestaan namelijk verschillende types stoomreinigers:

    

    

    

   • Voor grote schoonmaakbeurten zijn sledestoomreinigers onmisbaar: ze verwijderen het vuil voor een optimaal resultaat in korte tijd! De sledestoomreinigers zijn perfect geschikt voor het schoonmaken van uw vloeren en sanitair.
   • De stoommop is een reiniger met een steel, eveneens ideaal voor de vloer. Dankzij het verticale formaat bergt u hem bovendien gemakkelijk op.
   • Wilt u eerder een compact, licht en flexibel model voor de kleinere karweitjes? Dan is de draagbare handstoomreiniger wat u nodig heeft! Met zo’n compact model maakt u tot in de kleinste hoekjes al het vuil los. Van aangekoekt vet in de keuken tot het speelgoed van uw kinderen, dit model is ideaal voor alle soorten karweitjes.
   • Voor uw sanitair, ramen en tegels kunt u ook gebruik maken van ruitenwassers, die het vuile water simpelweg opzuigen.

  • Druk en stoomdebiet

   BCnetvap09_1.jpg :

   Als we het hebben over doeltreffendheidscriteria van een stoomreiniger, moeten we zeker rekening houden met de druk. De druk laat namelijk toe om het vuil los te maken, om de stoom gemakkelijker in stoffen te laten doordringen, om de kleinste hoekjes te bereiken... Op die manier zal een druk van 4 bar of meer ervoor zorgen dat uw vloeren, uw tegels, etc. zonder moeite worden gereinigd!

   Goed om te weten: door een model met regelbaar stoomdebiet te kiezen, kan u het debiet aanpassen in functie van het te behandelen oppervlak en in functie van hoe vuil het is. Vloerbedekking heeft immers een hoger stoomdebiet nodig dan tegels.

   Bekijk alle stoomreinigers

  • Capaciteit van het reservoir en autonomie

   BCnetvap09_3.jpg :

   Lang leve de modellen met een onbeperkte autonomie! Dankzij een pomp die verbonden is met het reservoir kan de stoomreiniger gedurende de hele schoonmaak zonder onderbreking werken. Bovendien is de opwarmtijd is heel kort... Een grote tijdswinst, vooral als u aan de grote schoonmaak begint: reiniging van het tapijt, ramen, enz...


   Bekijk de modellen met een reservoir met een grote capaciteit
   Bekijk de modellen met een opwarmtijd < 1 min

  • Accessoires die niet zo bijkomstig zijn

   BCnetvap09_5.jpg :

   Het voordeel van stoom is dat het alles kan reinigen, van vloer tot plafond. Kijk dus zeker na of uw stoomreiniger over de nodige accessoires beschikt:

   • Vloerborstel: noodzakelijk voor tegels, badkamers, toiletten enz.
   • Borstel voor kleine oppervlaktes: garandeert een perfecte reiniging van uw sofa, matras, wandbekleding, textiel en autostoelen.
   • Ruitenwasser: om spiegels en ruiten te reinigen zonder sporen na te laten en zonder te moeten schrobben. Bekijk alle ruitenwassers en alle stoomreinigers met ruitenwasser.
   • Hogedrukpistool/-sproeier: om vastgekoekt vuil los te weken (voegen, toiletten, kranen, enz.).
   • Strijkijzer: uw stoomreiniger verandert in een echte stoomcentrale! Bekijk alle stoomreinigers met geïntegreerd strijkijzer.
   • Microvezel stoomdoek: glijdt gemakkelijk over uw vloer, absorbeert het vuil water en houdt het vuil tegen.
   • Tapijtglijder: om uw tapijten snel en gemakkelijk een nieuw leven te geven.

 • Overzicht merken voor stoomreiniger