De TADO KIT SMART THERMOSTAT V3 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Beperkte stock

4,9
€ 199,00
  • Ecocheques aanvaard
  • Type: Slimme thermostaat
  • Geschikt voor: Meeste centrale verwarmingsketels op gas
  • Smart: Ja
Beperkte stock
Bekijk alle slimme thermostaten
Bekijk alle slimme thermostaten

Ontdek al onze slimme thermostaten en kies je slimme thermostaat uit 11 toestellen.

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

TADO KIT SMART THERMOSTAT V3

TADO KIT SMART THERMOSTAT V3

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de TADO KIT SMART THERMOSTAT V3

Tadoį Slimme Thermostaat Starterskit (v3)

Maak het jezelf comfortabel en bespaar op je verwarmingskosten dankzij de Tadoį Slimme Thermostaat. Tadoį regelt de verwarming op basis van je locatie :†hij verwarmt zodra je naar huis vertrekt. Of je†stelt een vaste†weekprogramma in. Natuurlijk kan hij ook steeds in†manuele modus bedient worden.

Jouw persoonlijke verwarmingsassistent

Met behulp van de Tadoį app weet Tadoį hoe ver de bewoners van huis zijn. Hij toont je ook altijd de temperatuur in huis en laat je toe om alle instellingen te wijzigen, waar je ook bent.

Meer controle

Tadoį toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, hoeveel je bespaarde, en je kan ook je verwarming vanop afstand besturen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is†de bridge op je router aansluiten.

Integratie van weersvoorspellingen

Tadoį past je verwarming automatisch aan de actuele weersvoorspelling aan. Op een zonnige dag wordt bv. minder verwarmd.

Wat bevat deze starterskit?

Deze starterskit bevat een slimme thermostaat en internetbridge, die samen je verwarmingsketel aansturen op basis van je locatie. Zo keer je altijd terug naar een aangenaam warm huis. Wil je jouw Tadoį als draadloze thermostaat gebruiken? Vergeet dan zeker niet de uitbreidingskit. Bekijk ook de slimme radiatorkraan en de slimme radiatorkraan starterskit.

Technische specificaties over de TADO KIT SMART THERMOSTAT V3

Type Slimme thermostaat
Geschikt voor Meeste centrale verwarmingsketels op gas
Smart
Sensoren Temperatuur, vochtigheid
Bewegingssensor
Netwerknorm NF/Wifi
Voeding Netstroom of 3 AAA-batterijen
Bijzonderheden Locatiegebaseerde sturing mogelijk, via programmatie of manueel. Apple Homekit compatibel
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Vanden Borre-code 8600066

Reviews voor het product TADO KIT SMART THERMOSTAT V3

4,9

4,9 op 5 | 13 Reviews

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goed toestel
Ron Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 30-01-2020
We hebben al een ouder Junkers type, dus eerst online gevraagd of de Tado compatibel was. Na het positieve antwoord het Tado startpakket aangekocht en een installateurs handleiding gedownload die ik samen met de online installatie handleiding heb gebruikt. Wat beter kan is dat men zou moeten vermelden dat de Tado zelfs met externe voeding altijd moet voorzien zijn van de meegeleverde AAA batterijen, anders werkt hij niet. Dit was even uitzoeken, de online assistentie kon mij ook niet helpen. De werking fantastisch, mijn verwarmingstoestel werkt veel zachter dan voorheen met de analoge thermostaat en de schema's werken perfect. Zou het zeker terug aankopen.
Voordelen
geolocatie werkt goed, handige app voor onderweg
Nadelen
uitbreiding is betalend
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Besparingen
Philippe Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 25-02-2019
In tijd van besparingen en klimaat was ik op zoek naar een slimme thermostaat en bij vandenborre kon ik er een paar vergelijken en de tado kwam er bovenuit qua prijs en gebruiksgemak. Het instaleren was ook geen makkie met een oude ketel maar een oplossing werd aangereikt en ons weekendverblijf is nu met onze app een fluitje van een cent. Top
Voordelen
instaleren, prijs qualiteit
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super allrounder!
Gino Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-02-2019
Zeer tevreden over de tado! Een van de weinige die perfect compatibel is met ebus van Bulex ! Daarom ook mijn keuze geweest! Mijn brander werkt mooi modulerend met deze thermostaat. De werking met Alexa is perfect alsook de integratie in Home Assistant werkt super dankzij de open source technology van Tado. Zeer tevreden over de thermostaat en radiatorkraan! TOP PRODUCT!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een echte aanrader voor doe-het-zelvers
Louis Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 04-01-2019
Na de aankoop heb ik beroep gedaan op Tado om mij in het bezit te stellen van installatie-instructies van de kamerthermostaat Tado V3+ dewelke individueel werden samengesteld op basis van de door mij kenbaar gemaakte inlichtingen over mijn verwarmingsketel en kamerthermostaat. Al heel snel werd ik in het bezit gesteld van het gevraagde hetgeen gezorgd heeft voor een probleemloze installatie. Zouden meerdere geÔnteresseerden op voorhand op de hoogte zijn wat voor een uitgebreide installatie-instructies hun ter beschikking gesteld worden, zouden er zeker meer een aankoop voor doe-het-zelf installatie overwegen. Eenmaal dat de kamerthermostaat geÔnstalleerd is en de respectievelijke applicatie in gebruik werd genomen, gaat er een hele nieuwe wereld open. De applicatie is duidelijk en praktisch. De koppeling met Homekit is vlekkeloos verlopen en biedt zodoende bijkomende mogelijkheden.
Voordelen
support tado, uitbreidingsmogelijkheden, goed werkend applicatie, installatiegemak, functionaliteit, kwaliteit toestel
Nadelen
voorlopig geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Instructies op maat
03-12-2018
Zeer gemakkelijke stap-voor-stap begeleiding bij installatie. Verwarmingsketel was niet opgenomen in de standaardinstructies. Na 2 dagen had ik instructies op maat voor onze ketel. Top.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Eenvoudig en efficient
Seb 23-10-2018
Wij hebben de TADO THERMOSTAT V3+ STARTER KI bekabeld aangesloten aan onze gasketel. De installatie is vrij standaard voor een kamerthermostaat en eenvoudig. Het online stappenplan is duidelijk en overzichtelijk en de support die nodig was om mijn installatie te identificeren was vriendelijk en binnen een acceptabele termijn. Het design oogt goed en de app is intuÔtief en overzichtelijk. Verschillende tijdsschema's ingeven is een fluitje van een cent en de geofencing zorgt ervoor dat er niet onnodig gestookt wordt. Ik verwacht wel degelijk een daling van mijn energiefactuur te kunnen realiseren.
Voordelen
intuÔtieve app, goede customer support, gemakkelijke installatie
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Tado is een absolute aanrader
Dirk Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 21-03-2016
Erg tevreden over deze thermostaat. Makkelijk te bedienen via je smartphone zodat je vanop eender welke locatie je thermostaat kan bedienen. Installatie verliep vlot, goede online help en extra info via email. Belangrijk is wel om de juiste gegevens te weten van je huidige thermostaat en van je CV-ketel. Deze gegevens zijn nodig bij de installatie van de thermostaat. Op YouTube zijn er voldoende video ter beschikking zodat installatie ook kan gedaan worden door een leek. Erg handig zijn de statistieken die je kan bekijken van je verwarmingsschema en de eventuele besparingen. Je kan ervoor kiezen om via je GSM-locatie, de thermostaat te laten weten of je in huis bent of niet zodat die het schema aanpast. De gegevens worden discreet bewaard en niet verkocht voor commerciŽle doeleinden. Ze zouden ook niet gekoppeld kunnen worden aan een gebruiker van de thermostaat. Het grote voordeel is dat er geen extra maandelijkse kosten aan verbonden zijn. De thermostaat heeft intern oplaadbare batterijen zodat je ook hierover geen zorgen hoeft te hebben. De bediening kan via je smartphone, via een pc en aan de thermostaat zelf. De regeling is erg precies. Schema's zijn makkelijk instelbaar. Prima concept, de ideale keuze.
Nadelen
geen tot dusver
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer praktisch
01-12-2015
Het product is zeer gemakkelijk te installeren en van tado krijg je een goede support als er iets mis is. Zeer handig, je moet niet meer altijd denken om de temperatuur van je verwarming aan te passen als je weg gaat. Enkel een app installeren op je smartphone en hij past zich zelf aan.
Voordelen
goede support van tado, design dat overal past, eenvoudig in gebruik