€ 517,42 Of
创Ideaal voor sporters en avonturiers创
  • Betaal contactloos via je smartwatch dankzij de app

  • Sensor om ook tijdens het klimmen en dalen het juiste tempo te behouden

  • Waterbestendig tot 10 meter diep en zeer goede autonomie

  • Minder geschikt voor personen die weinig sporten

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Garmin fēnix 6S Pro

Op zoek naar een horloge waarmee je kaarten, muziek, tempometing en nog veel meer aan je workouts kan toevoegen? De Garmin fēnix 6S Pro is op jouw maat geschreven. Deze smartwatch is uitgerust met een scherm dat altijd aan staat en kan tegen een stootje: ze is waterbestendig tot 10 meter diep.

PacePro-technologie

Hou je van hardlopen? De PacePro-technologie van de fēnix 6S Pro geeft je aangepaste begeleiding tijden je trainingen. Zo ben je zeker dat je altijd het juiste tempo volgt.

Notificicaties, gezondheid en sportapps

Ontvang e-mails, sms抝es en andere meldingen op je smartwatch, bekijk je hartslag en je stressniveau, ontdek golfbanen of gebruik je fēnix 6S Pro voor andere sporten zoals zwemmen, fietsen, wandelen, skie雗, roeien en veel meer.

Pulse Ox-sensor

Om te acclimatiseren aan de hoogte of je slaap te monitoren, gebruikt de fēnix 6S Pro een speciale sensor met lichtstralen omte checken of je lichaam voldoende zuurstof absorbeert. Top!

Zeer goede autonomie

Met de Garmin fēnix 6S Pro om je pols, hoef je je geen zorgen te maken om de batterij. In smartwatch-modus gaat de batterij 9 dagen mee en in gps-modus met muziek is dat 6 uur. Gebruik je de spaarstandmodus, dan geniet je van een autonomie van 34 dagen. Bekijk ook de witte versie.

Technische specificaties van
Type Smartwatch
Scherm 240 x 240 pixels
Autonomie Tot 9 dagen
Besturingssysteem Eigen OS
Stof- en waterbestendig Ja, IP68, tot 100 meter onder water
Compatibiliteit app Vanaf iOS 10, Android 4.4
Notificaties Oproepen, berichten, e-mail, sociale netwerken
Beheer oproepen
Muziekbeheer
Meldingen agenda
Stappenteller
Hartslagmeter Ja, ge飊tegreerd
Calorie雗teller
Analyse van de slaap
Vibrerend alarm
Antiverliesalarm smartphone
Mogelijkheid apps toevoegen
Schermgrootte (diagonaal) 3 cm
Opslagcapaciteit 32 GB
SIM-kaartslot
Gps-ontvanger
Navigatie
Connectiviteit Vanaf bluetooth 4.0
Materiaal polsband Kunststof
Maat polsband Aanpasbaar
Verwisselbare polsband
Bijzonderheden Pulse OX - PacePro - Power Manager - Topo and Ski map - Golf
Vanden Borre-code 8303894
Wat zeggen onze klanten over de GARMIN FENIX 6S PRO BLACK, BLACK BAND
4,0

4,0 op 5 | 1 Review

Gebruiksgemak

4,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer complete smartwatch met tal van mogelijkheden
Michel Man, 65 jaar of ouder 09-09-2020
De keerzijde hiervan is dat het heel wat tijd vergt om alle mogelijkheden onder de knie te krijgen. Mijn ervaring met smartwatches is beperkt (behalve een Fitbit heb ik ook een Sony smartwatch 3 en een Huawei smartwatch GT gehad). Mijn Sony is vrij snel in de lade gebleven omwille van het dagelijks laadschema en het gebrek aan hartslag meter, mijn Fitbit heb ik gebruikt tot het ogenblik dat ik besefte dat deze elke trap op mijn fietspedaal optelde bij mijn stappen.... de Huawei Watch GT vind ik echt super maar is nog niet goed genoeg op verschillende vlakken: de opgetekende hartslagen waren bij serieuzere inspanningen veel te hoog (ik kwam direct in de rode zone), de berichten verschenen niet consequent op het scherm en waren beperkt tot 10 berichten of meldingen omwille van het zeer beperkt geheugen, het scherm was met zonnebril niet leesbaar. (hoewel het anders een fantastisch scherm is). De Garmin meet de hartslagen correct, is perfect leesbaar in de zon zelf met zonnebril en is zeer snel in het weergeven van berichten en meldingen. De mogelijkheid om muziek op te slaan gebruik ik ook in mijn wagen, de Garmin Pay is een plus in deze coronatijden en bij oefeningen bv fietsen pauzeert en herstart de watch automatisch als je bv voor het oversteken van een baan even moet wachten (en dit dankzij de zeer goede GPS). Het volledig potentieel van deze smartwatch heb ik zeer waarschijnlijk nog niet ten volle ontdekt, ook kom ik nog niet aan het beloofde aantal dagen zonder herladen (heb wel de 6S uitvoering), maar wellicht is dit door gebrek aan kennis. Is deze watch dan zonder gebreken? Het scherm mag dan wel super zijn met veel licht, met weinig licht is het voor mij zonder de schermverlichting soms moeilijk leesbaar en mis ik de mooie kleuren van een amoled scherm. Ook het verplaatsen van de cursor op de diverse schermen door middel van 殚n van de knoppen is voor mij minder handig dan bij een touchscreen. (anderzijds is een knopje als je oefent gemakkelijker dan een touchscreen) Perfectie is dus hier ook nog niet van deze wereld. Tenslotte nog een laatste + en -: + het uurwerk voelt zeer professioneel aan, je kun ermee navigeren en een route uitstippelen - de watch zou nog iets dunner mogen
Een review schrijven over de GARMIN FENIX 6S PRO BLACK, BLACK BAND

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug