De PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle steelstofzuigers
Bekijk alle steelstofzuigers

Ontdek al onze steelstofzuigers en kies je steelstofzuiger uit 66 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de steelstofzuiger wijzer
Ontdek de steelstofzuiger wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

Philips XC8049/01 SpeedPro Max†

Snel dagelijks schoonmaken in huis? Dat kan met de Philips XC8049/01 SpeedPro Max! Deze steelstofzuiger zorgt snel voor efficiŽnte resultaten en is zeer gebruiksvriendelijk.†

PowerCyclone 10-technologie

Geniet van optimale schoonmaakresultaten dankzij de PowerCyclone 10-technologie van deze steelstofzuiger. Het stof wordt op een efficiŽnte manier van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.†

360 graden mondstuk met led-verlichting†

Dankzij het unieke design van dit mondstuk ťn de hoge luchtstroom verwijder je ook makkelijk in hoeken stof en vuil. Het 360 graden mondstuk is geschikt voor elk vloertype. Parket, laminaat, tapijt... gebruik je SpeedPro Max! †

Krachtige motor

De Philips SpeedPro Max is uitgerust met een digitale PowerBlade-motor. Deze motor zorgt voor een hoge luchtstroom.†

Flexibel en makkelijk

Verwijder ook snel het vuil onder je zetel en meubels met de SpeedPro Max. Doordat het stofreservoir aan de bovenkant zit, kan je in een lage hoek of helemaal plat op de vloer reinigen.

Technische specificaties over de PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

Type Gemalen koffie
Gebruik 3-in-1
Turboborstel
Mini-turboborstel
Tegelijk stofzuigen en dweilen
Andere bijgelev. acc. Carkit, extra filter, platte zuignap
Muurbeugel
Autonomie in turbomodus 28 minuten
Oplaadtijd 5 uur
Antidierenharen
Ledverlichting
Gewicht 0.0027 kg
Capaciteit 0.6 l
Regelbaar vermogen
Zuigkracht (Airwatts) Niet meegedeeld
Parking Lock
Geluidsniveau 84 decibel
Oplaadindicatie Ja, met batterijstatus
Luchtfilter Wasbare filter
Spanning 25.2 volt
Cyclonische technologie Ja, multicyclonen
Moduleerbaar design
Voeding Herlaadbare batterij (Li-ion)
Vanden Borre-code 8285489

Reviews voor het product PHILIPS XC8049 SPEED PRO MAX

4,5

4,5 op 5 | 77 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

5,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Keuze van de accessoires

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,7 op 5

Stil

4,4 op 5

Zuigkracht

4,7 op 5

4,0
Geweldig apparaat
Bijnen 05/08/22
Geweldig apparaat met veel hulpstukken, zuigt goed
3,0
Makkelijk in gebruik
FAVH 01/08/22
Makkelijk in gebruik , wendbaar,... maar toch ook enkele nadelen. Stofzuiger kan niet zelfstandig blijven staan. Dus je moet hem aan muur bevestigen of zorgen dat hij steeds ergens tegen kan staan. Ook zuigt hij niet altijd even goed. Ook met een leegreservoir zijn er momenten dat hij meer lawaai maakt ipv opzuigen. Dit is dan bij het volgende gebruik soms over. Vinden er geen verklaring voor.
4,0
Hele goede draadloze stofzuiger
Twinmom2 20/05/22
Doordat er geen snoer aanzit stofzuig je veel sneller en gemakkelijker. Door het lichtje zie je het kleinste vuil liggen dat je normaal vergeet. Ik heb 2 kleine kinderen en 2 katten en wil niks anders meer. Haren zijn zo weg op het vloerkleed. Makkelijk te legen reservoir.
3,0
Doet wat het beloofd, maar vragen bij duurzaamheid
Beeldbuisje 27/03/22
Men kent de dagdagelijkse dingetjes wel in een keuken: hier een kruimeltje, daar een plukje stof. Je haalt er de 'grote' stofzuiger niet voor boven. Dit apparaat is snel van de haak gehaald en het zuigt eigenlijk alle vuildeeltjes moeiteloos binnen. Erg handig zijn de witte ledjes op de zuigmond. Je ziet makkelijk op te zuigen vuil liggen en op moeilijk bereikbare plekken heb je een betere verlichting. Die zuigmond is geweldig flexibel en lijkt langs alle kanten te zuigen. Diverse nuttige accessoires bijgeleverd om snel een spinnenweb + bijbehorende dikke spin van het plafond te krijgen. Ook praktische accessoires om de auto en automatten onder handen te nemen. Erg krachtige batterij die het toch gemiddeld een uur volhoudt. Ik vrees alleen een beetje voor de duurzaamheid... Met twee langharige vrouwen in huis en een langharige kat, zit de vloerborstel in no-time vol haren. Die draaien helemaal tussen de kogellagertjes. Die zijn afneembaar, maar hoe lang voor ze niet meer op hun plek blijven? (klik-klak plastic) Het toestel is ?n maal per vergissing onderuit geschoven wat resulteerde in een dikke barst in de stofcontainer. Wel nog bruikbaar. Waar de vloerbuis op de hoofdunit geschoven is, zit een harig doekje. Lijkt als doelstelling te hebben materialen niet te kwetsen die je stofzuigt zonder accessoire. Na 10 keer de buis erop en eraf genomen te hebben, is dat doekje al half verdwenen. De toekomst zal het uitwijzen, maar het ziet er naar uit dat dit apparaat maximum 5 jaar oud kan worden.
5,0
Volwaardige stofzuiger en meer
Mystan 06/03/22
Ik heb deze stofzuiger nog maar enkele maanden maar ben er zeer tevreden over r. Hij zuigt alles op, met de ledlichtjes zie je het stof heel goed liggen. De hulpstukken zijn nuttig. Ook handig om de trap mee te poetsen, zonder de lange steel als tussenstuk. De kleine zetelborstel reinigt goed. Ik kan mijn hele huis, inclusief de zetels stofzuigen zonder dat de batterij herladen moet worden. Super handig om tussendoor even te nemen om vuil op te zuigen. Wat een verschil met een sledestofzuiger!! Het stofreservoir is niet altijd makkelijk te openen, maar na een tijdje word je er wel handig in. Je dient na gebruik wel de lange haren rond de borstel te verwijderen, maar je kan de borstel heel handig uit het zuigstuk halen om de haren te verwijderen en daarna weer even handig terug klikken. Geluidsniveau is hoger dan sledestofzuiger.