WEENECT Weenect DOGS≤ - GPS tracker voor honden

€ 49,99

Verkocht door

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Gespecialiseerde professionele verkoper

Een uitgebreid gamma producten van een betrouwbare externe verkoper

Gratis
Levering aan huis

Je bestelling wordt geleverd op een adres naar keuze

Gratis
Snelle en veilige betaling

Je bestelt vlot en betaalt in alle veiligheid

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de WEENECT Weenect DOGS≤ - GPS tracker voor honden
Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:
Abonnement zonder verplichtingen: €7,90 per maand; de betaling is maandelijks en kan op elk moment stopgezet worden (minimum inschrijving voor drie maanden).
Abonnement met 1 jaar vooruitbetaald: €59,90 (dat wil zeggen € 5 per maand); de betaling vindt eens per jaar plaats en kan op elke vervaldag van het abonnement worden stopgezet.
Abonnement met 2 jaar vooruitbetaald: €89,90 (dat wil zeggen € 3,75 per maand); de betaling vindt ťťn keer per twee jaar plaats en kan op elke vervaldag van het abonnement worden stopgezet.

De kleinste GPS voor honden ter wereld, met realtime lokalisatie en zonder afstandslimiet.
Met Weenect Dogs 2 volg je de verplaatsingen van je hond in realtime, dankzij de gratis smartphone app (iOS en Android).
Dankzij de tracker vind je je dier snel terug wanneer deze verdwaald is of wegloopt, waar hij ook is.

GPS hond met veilige zone om weglopen van je huisdier te voorkomen: De pet GPS tracker zendt jou een alert als uw huisdier een vooraf bepaalde veiligheid zone verlaat (melding rechtstreeks op je telefoon). Zo kun je je weggelopen hond gaan halen voordat deze bij een gevaarlijke weg komt.Een geconnecteerde hondenhalsband die GPS tracking combineert met een anti-wegloopsysteem.

GPS lokalisatie zelfs in het bos: In het bos profiteren honden van de grootste vrijheid, het is dus in die gebieden die minder gedekt zijn door het telefoonnetwerk dat de honden GPS inzetbaar moet zijn. De ingebouwde simkaart is geschikt voor meerdere landen (functioneert in heel Europa) en meerdere aanbieders (deze kan zich verbinden met de gsm netwerken van alle aanbieders van telefoondiensten) voor een dekking van 99% van het gebied.

Al je honden op dezelfde mobiele app: Je kunt de lokatie van je dieren die voorzien zijn van een GPS tracker hond of een GPS tracker kat altijd traceren vanuit dezelfde account. Zo is het eenvoudiger om ze te volgen op de kaart, om de batterijduur, en de kwaliteit van het mobiele netwerk te controleren, evenals de staat van de internetverbinding. Het is niet nodig om meerdere accounts aan te maken of je te beperken tot een enkele hond GPS tracker, je verzekert zeer gemakkelijk de veiligheid van al je honden tegelijkertijd.

Honden tracker met meerdere soorten lokalisatie om hem gemakkelijk terug te vinden: De honden GPS tracker beschikt over een volledig draadloos volgsysteem dat de locatie-informatie van je huisdier aangeeft via verschillende modi: kaarten (klassiek of met satellietweergave), kompas en radar. Zo ken je altijd zijn GPS-locatie.

De realtime lokalisatie zorgt voor wandelingen in alle rust, wetende dat je je hond gemakkelijk terug zult vinden.

Dog tracker met triller en bel om uw dier op te leren terug te komen: Weenect Dogs 2 is de enige GPS halsband hond die een dresseerhalsband kan vervangen.
Je hoeft niet meer urenlang op zoek naar hem te gaan na het wandelen: door zijn GPS tracker voor honden te laten trillen of bellen bij elke maaltijd, gaat hij uiteindelijk de twee gebeurtenissen met elkaar verbinden. Je kunt hem daarna aan zijn etenstijd herinneren met een eenvoudige klik in je app.

Voordelen

  • GPS-tracking / Onbeperkte afstand
  • Waarschuwing bij weglopen (geofencing)
  • Geschiedenis / Analyse Territorium
  • 72 uur batterij / Waterdicht
  • App voor iOS en Android
Technische specificaties van WEENECT Weenect DOGS≤ - GPS tracker voor honden
Vanden Borre-code 8123810
Een review schrijven over de WEENECT Weenect DOGS≤ - GPS tracker voor honden

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug