De BOSCH MUZ5EB2 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle accessoires keukenrobot
Bekijk alle accessoires keukenrobot

Ontdek al onze accessoires keukenrobot en kies je accessoires keukenrobot uit 76 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

BOSCH MUZ5EB2

BOSCH MUZ5EB2

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de BOSCH MUZ5EB2

Algemeen

Omschrijving Ijsmaker

Vanden Borre-code 8189528

Reviews voor het product BOSCH MUZ5EB2

3,5

3,5 op 5 | 8 Reviews

Heerlijk ijs gemaakt!
4,0
Keukenprinses 06/01/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een hele fijne toevoeging voor mijn MUM5! Belangrijk is wel dat je 'm lang genoeg in de vriezer doet, zodat 'ie goed bevroren is en niet te snel ontdooit bij gebruik. Daarnaast is het handig om het ijsmengsel een nachtje te laten afkoelen in de koelkast, voordat je het in de ijsmachine stopt. Zo is het ijsmengsel al goed koud en wordt de kans op mislukken aanzienlijk veel kleiner. Enige minpuntje is dat ik 'm graag in het zwart had gewild, gezien mijn keukenmachine rood met zwart is. Maar goed, dat zegt dus niets over de functie van het product.
IJs maken is een kunst
4,0
IJsknutselaar 21/11/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] IJs maken is niet zo gemakkelijk als verkopers van een ijsmachine het doen lijken. Essentieel voor geslaagd ijs is niet zozeer de machine, maar de juiste receptuur, genoeg afkoelen van het recept voordat het in de ijsmaker gaat, enz. Voordeel van deze Bosch tov mijn vorige is dat hij ook aan de wanden koelt en niet alleen de bodem, dat zorgt voor homogener bevriezen van het recept. Minpunt is het opzetten van het roerelement, dat is "gokken of hij goed zit".
Werkt wel, maar beetje ongemakkelijk
4,0
Nonya 29/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het heeft een aantal keren van gebruik geduurd voordat ik de beste methode gevonden had voor deze machine. Je kan het beste de machine helemaal in elkaar zetten en aanzetten, en dan pas het insmengsel erin doen. Doe je het anders, dan begint het ijs op de bodem al te bevriezen en kan de garde niet meer draaien. Er is niet veel ruimte om het ijsmengsel in de kom te krijgen, dus het kan nogal een knoeiboel worden. Maar als je hem eenmaal draaiende hebt, dan maakt hij mooi glad ijs of sorbet.
Niet zo makkelijk in gebruik
4,0
nonya 07/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de ijsmaker nu een paar keer gebruikt, en als hij eenmaal op z'n plaats zit werkt hij prima. Maar als je probeerd de ijsmaker te plaatsen op de MUM volgens de handleiding, dan lukt dat niet. het uitlijnen met de pijltjes gaat wel, maar als je dan de arm nasar beneden doet om de arm van de ijsmaker in de MUM te laten klikken, dan kost dat heel veel moeite. Dat vind ik jammer.
Werkt heel slecht
1,0
Mike 16/07/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hebben dit gekocht omdat het ons leuk leek om zelf gezond ijs te maken maar hij maakt er eerder een slechte milkshake van dan ijs loopt na 5 min al vast omdat het roerwerk niet sterk genoeg is om het meer rond te draaien buiten kant is dan hard bevroren 2 mm en de rest van de kom is nog gewoon vloeibaar of halve milkshake zou het zeker niet weer kopen en zeker niet voor dat geld