De ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle opzetborstels
Bekijk alle opzetborstels

Ontdek al onze opzetborstels en kies je opzetborstels uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN

ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN

Algemeen

Omschrijving -
Type Ronde opzetborstels

Vanden Borre-code 8385025

Reviews voor het product ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN

4,3

4,3 op 5 | 10 Reviews

Design

4,0 op 5

uitstekend
5,0
Monique 05/10/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de opzetborstels voor de 1ste keer uitgeprobeerd en we zijn er heel tevreden over!! Na iedere poetsbeurt heb je een zalig gevoel van propere, frisse, gladde tanden. Fijn zo!!
Voor de beste reiniging
4,0
24/03/21
Normaal gesproken gebruik ik mijn opzetborstels veel te lang. Volgens mij gebruik ik mijn huidige al zes maanden. Het probleem is gewoon dat ik niet weet wanneer ik aan een nieuwe toe ben. Maar met deze nieuwe CleanMaximiser techniek komt daar heuse verandering in. Hoe ouder de borstel wordt, des te geler hij kleurt. Na het product een maand getest te hebben zie ik al een lichte gele tinteling ontstaan. Waarschijnlijk is hij over drie maanden aan vervanging toe. Maar deze borstels hebben nog meer in petto. Zo verwijdert hij 2 keer zoveel tandplak en is daarom geschikt voor de grondige reiniging. Behalve dat deze borstels wat duurder kosten dan de gewone manuele tandenborstels zijn het echte aanraders.
Aangename opzetborstel!
5,0
Noname 21/03/21
De Precision Clean opzetborstel is een aangename borstel. Ik heb deze mogen testen en vind het fijn dat deze na enkele weken verkleurd. Zo weet je wanneer je deze moet vervangen. Verder reinigt deze borstel ook goed tussen de tanden.
Zeer fijne borstels
5,0
Patricia L 11/11/18
Deze borstels doen wat ze beloven. Ze verwijderen tandplak EN je tanden worden er zichtbaar witter van! Ik heb dit product gratis mogen testen en ik ben zeer tevreden. Ze zijn makkelijk te gebruiken en de indicator dat het tijd is om de borstel te vervangen is ook erg handig. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken.
Fijn voor een schoon en fris gebit
5,0
maximeS 29/10/18
Door de kleine borstel kan ik makkelijk overal bij en door de snelle rotatie poets je veel sneller en beter dan een handtandenborstel. Ik mocht dit product gratis testen. Ben er heel blij mee. En zou het zeker zelf kopen als ze aan vervanging toe zijn