DRONE DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER

Drone, pliable, GPS intégré, Résolution vidéo 4K

4,3

€ 829,00
Ou - Simulation
Volez Mini, créez grand
  • Moins de 249 g

  • Détection d'obstacles dans 3 directions

  • Vidéo 4K HDR

  • Pas de zoom numérique

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Click&Collect sans acompte (selon magasin)

Commandez votre appareil via Click&Collect, même si vous ne payez pas d’acompte.

Gratuit
Que disent nos spécialistes à propos du DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER

DJI Mini 3 Pro 

Aussi mini qu'il est fonctionnel, le DJI Mini 3 Pro allie puissance et portabilité. Pesant moins de 249 gr. et équipé de dispositifs de sécurité renforcés, il est conforme avec les règlementations en vigueur. 

Temps de vol clément 

Capturez et explorez davantage votre environnement grâce à une durée de vol prolongée de 34 minutes. La batterie de vol intelligente DJI Mini 3 Pro est ultra-légère et possède la puissance nécessaire pour couvrir vos besoins en photographie aérienne. 

Volez en toute confiance 

Le DJI Mini 3 Pro a été entièrement mis à niveau et prend désormais en charge la détection active des obstacles. Il est doté de doubles capteurs optiques à l'avant, à l'arrière et en bas et d'un tout nouveau design qui offre une plus grande portée de détection et une plus grande sécurité. 

Clair et stable, de la ville à la vallée 

La DJI Mini 3 Pro est équipée de l'emblématique système de transmission vidéo DJI O3. Qu'il s'agisse de paysages urbains ou d'aventures en plein air, vous volerez toujours avec un flux en direct net et fiable. 

Partager en un instant 

Créez des contenus inoubliables et partagez vos aventures en un instant. Le DJI Mini 3 Pro offre un large éventail de fonctionnalités intelligentes pour ajouter des moments étonnants et une touche créative à vos vidéos.

Accessoires pour DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER
LES INDISPENSABLES

 
€ 189,00
Caractéristiques du DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER
Temps de vol max. 34 min
Vitesse max. 57 km/h
Résistance au vent maximale 38 km/h
Détection automatique d'obstacle
GPS intégré
Galileo
Contrôlable avec des gestes
Capteur d'image CMOS
Résolution capteur 48 Mp
Formats photo JPEG, RAW, DNG
Formats vidéo MP4 (H.264) / MOV
Résolution d'écran Non communiqué
Résolution vidéo 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
Vitesse d'obturation - 1/8000 s
Zoom optique Non
Zoom numérique
Type de batterie Lithium-Ion
Capacité batterie 2453 mAh
Autonomie max. 34 min
Portée sans fil max. 18000 m
Temps de charge 64 min
Poids 249 g
Couleur Blanc
Pliable
Lecteur carte mémoire Oui, SD
Stockage Pas d'application
Acc. fournis Conroller RC-N1, câble controller USB-C, câble lightning, câble micro-USB, batterie, hélices de rechange x2 (paire), protection de nacelle, tournevis, vis
Code Vanden Borre 7922981
Que disent nos clients sur DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER
Les avis clients sont collectés et traités selon nos conditions de publication.

Score client

4,3

4,3 sur 5 | 3 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

De perfecte prijs voor de kwaliteit
Diederik Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30/06/22
De DJI Mini series mogen dan wel bekend staan om hun kleinschaligheid en beperkte gewicht die soms vaak nadelen kent en ook gelinkt is aan gebruik voor hobbyisten. Deze Drone bewijst op alle vlak het tegendeel. Ondanks zijn kleine gewicht weerstaat hij met gemak de doorsnee windkracht in België, enige nadeel hier is dat hij dan wat meer moet werken en dus de batterij daardoor ook snel leeg is. Door de aanwezige voorgeprogrameerde functies van DJI in de app laat de drone zichzelf vliegen, met zijn sensoren ontwijkt hij zo alle grote obstakels, fijne takjes en bovengrondse elektriciteitskabels worden niet opgemerkt, wees dit indachtig, zijwaartse sensoren zijn ook niet aanwezig dus wees waakzaam bij de paralelle tracking modus. De beelden uit de camera zijn haarscherp, zowel video als foto. Wie dan ook nog wat aan de slag kan met fotobewerkingssoftware en RAW, of videobewerkingssoftware en de D-Log (CineLog) kan hier hele mooie beelden van maken. De portrait mode en de mogelijkheid om de camera 60° opwaarts te tilten zijn zeker een meerwaarde voor de creativiteit. Mijn eerste pijlen waren gericht op de Air2S, die in hetzelfde prijssegment als deze drone komt maar meer dan 250g weegt. Met de nakende verstrengende dronewetgeving inzeke Cx keurmerk is dit voor de Air2S een nadeel. Hierdoor won de Mini3 Pro bij mij van de Air2S. Korte samenvatting, je krijgt veel drone, voor een goede prijs. De naam PRO is er zeker niet bij voor de show.
Voordelen
scherpe beelden, veel functies, raw en d-log aanwezig, kan tegen een windstootje, compact
Nadelen
krijgt soms warm tijdens updates
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

De beste drone onder 250 gram
21/06/22
Wil je zoveel mogelijk plekken om te filmen en fotograferen? Dan is een drone onder de 250 gram erg makkelijk. Deze DJI mini 3 pro is wel vrij duur, maar heeft ook veel extra's ten opzichte van de mini 2. Ik heb de combinatie met de controller met ingebouwd scherm, geen gedoe meer met je mobiel in de klem prutsen en kabeltjes aansluiten, gewoon drone en controller aan en gaan. Scherm van de controller is erg mooi en wat helderder dan mijn telefoon, toch in de volle zon is nog wel lastig om goed te zien. De camera is ook een stuk verbeterd, er zit een grotere sensor in, met een licht sterkere lens, dus nachtfoto's zijn stukken beter. 4k filmen gaat nu tot 60 beelden per seconden, en tot 30 beelden per seconden wordt er in een soort HDR gefilmd. Ook kan de camera niet alleen extra hoog kijken, hij kan ook 90 graden draaien, voor portret fotos en of filmpjes voor tiktok/instagram DJI is er nu ook in geslaagd om anti-bots sensoren in te bouwen, voor, achter en onderaan. Let dus nog wel op met zijde links vliegen. Door deze sensoren heeft de mini 3 pro nu ook active track, je kan dus super makkelijk de drone een persoon, auto, boot etc laten volgen, waarbij de drone de sensoren kan gebruiken om hindernissen te vermijden. Een batterij kan volgens DJI tot 34 minuten, in de praktijk ongeveer 26 (beetje overhouden om veilig te landen), dus je zal snel wat extra batterijen willen. Opladen duurt 1 tot 1,5 uur afhankelijk van je eigen lader, want er zit er geen bij.
Voordelen
onder 250 gram, goede foto en film kwaliteit, makkelijk vliegen, anti bots sensoren, controller met ingebouwd scherm, stil
Nadelen
prijs, windgevoeligheid, geen lader, bescherm klepje wat onhandig
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

DJI Mini 3 pro
Fons Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 20/06/22
Toestel doet aan alle verwachtingen werkt zoals beschreven
Alternatives pour le DJI MINI 3 PRO + BASIC CONTROLLER
 
Retour