Microsoft Windows 11: maak je dagelijkse leven eenvoudiger

Als er veel te doen is, laat Windows 11 je dan helpen het voor elkaar te krijgen. Met krachtige productiviteitstools kun je alles op je scherm beter organiseren, zodat je je beste ideeën naar boven kunt halen.

Gebruiksvriendelijker

Gebruiksvriendelijker

Alles wat je fijn vindt aan Windows is nu nog beter. Het strakke nieuwe ontwerp maakt zoeken en vinden veel makkelijker. Bovendien anticiperen nieuwe slimme functies op je behoeften zodat je dingen sneller, leuker en makkelijker voor elkaar krijgt.

De prestaties die je wilt, de beveiliging die je nodig hebt

De prestaties die je wilt, de beveiliging die je nodig hebt

Als je investeert in een Windows 11-pc, investeer je in de toekomst. Ze leveren niet alleen de prestaties en pixels om je passie te uiten, ze helpen jou en je spullen te beschermen.

Krachtpatser voor productiviteit

Krachtpatser voor productiviteit

Windows 11 biedt efficiëntere manieren om effectief te zijn. Of het nu een ingewikkelde taak is of gewoon weer het oude saaie liedje, met de nieuwe multitasking-tools krijg je het sneller, makkelijker en met stijl gedaan.

Geordend bureaublad, heldere geest

Geordend bureaublad, heldere geest

Vastgemaakte lay-outs, bureaubladen en naadloos opnieuw aansluiten. Allemaal om je te helpen beter te organiseren wat er op je scherm staat, zodat je je beste ideeën naar boven kunt halen.

Alles wat je nodig hebt om in je element te zijn

Alles wat je nodig hebt om in je element te zijn

Nieuwe aanraakbewegingen.1 Geavanceerde spraaknavigatie en typen.2 Invoer met digitale pen.3 Creëer op jouw manier met Windows 11.

Bescherm je gegevens en meer

Bescherm je gegevens en meer

Microsoft Edge geeft je niet alleen controle over je gegevens en bescherming tegen malware, maar kan ook het web scannen om te controleren of je wachtwoorden zijn gecompromitteerd. Ook biedt het de best beoordeelde bescherming tegen phishing- en malwareaanvallen in Windows 11!4

Sneller zoeken

Sneller zoeken

Een strak nieuw ontwerp en eenvoudige navigatie maken het zoeken en vinden makkelijker. En met een nieuwe zoekfunctionaliteit kun je eenvoudig vanaf één plek zoeken op internet en op je pc.

Ontgrendel je potentieel

Ontgrendel je potentieel

Innovatieve functies, premium apps, extra cloudopslag en geavanceerde beveiliging - Windows 11 en Microsoft 3655 hebben alles wat jij nodig hebt voor succes.

[1] Pc met touchscreen vereist.
[2] Hardware-afhankelijk. Vereist Windows-pc met microfoon.
[3] Voor pen geschikte tablet of pc vereist. Pen is afzonderlijk verkrijgbaar.
[4] Volgens een onafhankelijke test van CyberRatings.org biedt Microsoft Edge de hoogst gewaardeerde bescherming tegen malware en phishing in vergelijking met Chrome en andere populaire browsers op Windows 10 en 11.
Rapport over bescherming tegen phishing: Cliquez ici !
Rapport over bescherming tegen malware: Cliquez ici !
[5] Abonnement is afzonderlijk verkrijgbaar.

4,0
€ 449,00

4,0
€ 369,00
De nieuwe Windows heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een nieuwe, frisse look. Het bevat ook nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen voor een verfrissende ervaring op je pc. 
Upgrades naar de nieuwe Windows werden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. Gedurende deze periode zal Microsoft achter de schermen wat testen en controles voor je specifieke pc uitvoeren. Windows Update zal aangeven of en wanneer je pc in aanmerking komt. Je kan dit controleren via Instellingen/Windows Update.
Het is gratis. Maar alleen Windows 10-pc's die de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Je kan  bekijken of je de nieuwste updates voor Windows 10 hebt in Instellingen/Windows Update. 
Nee. Voor de nieuwe Windows en Windows 10 is ongeveer evenveel ruimte op de harde schijf nodig. Tijdens het upgradeproces is echter wel extra ruimte nodig.  Windows maakt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen na het voltooien van de upgrade weer vrij.
Standaard worden al je bestanden en gegevens overgebracht. We raden je echter wel aan een back-up van je bestanden te maken voordat je de installatie uitvoert.
Ja. Je hoeft niet te upgraden naar de nieuwe Windows. Microsoft blijft Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025.
Ja. Je kan gedurende 10 dagen na installatie van de upgrade naar de nieuwe Windows teruggaan naar Windows 10, waarbij alle bestanden en gegevens die je hebt meegenomen behouden blijven. Na de 10 dagen moet je een back-up van je gegevens maken en een 'schone' installatie uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10. 
Als je pc voldoet aan de minimale hardwarespecificaties, kan de Windows 10 Home-editie in S-modus een upgrade krijgen naar de nieuwe Windows Home-editie in S-modus. Als je Windows 10-pc de Pro-editie in S-modus gebruikt, moet je de S-modus verlaten om naar de nieuwe Windows Pro te upgraden. De nieuwe Windows Pro-editie is niet beschikbaar in S-modus. 
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters