Maak kennis met Windows 11: dichter bij alles waar je van houdt

Volg je passies en maximaliseer je productiviteit met het nieuwe Windows 11. Dit besturingssysteem bevat tools om je te helpen multitasken, nadenken, creëren en verbinden, allemaal ontworpen op basis van eenvoud en intuïtie. Ontdek alles over Windows 11 in ons dossier!

Blijf verbonden met je dierbaren

Blijf verbonden met je dierbaren

Je mist nooit meer iets met de nieuwe manieren om onmiddellijk je vrienden en familie te bereiken. Het maakt niet uit waar ze zijn of welk apparaat ze gebruiken. Windows 11 heeft nieuwe manieren om verbonden te blijven met al je favoriete mensen, nieuws, games en content.

Breng je creativiteit tot bloei

Breng je creativiteit tot bloei

Volg je passies met een opgefriste, rustgevende ervaring, ontworpen om je volgende creatieve bezigheid te inspireren.

Maximaliseer je productiviteit

Maximaliseer je productiviteit

Ga van 'to-do' naar 'gedaan' met tools als Snap Assist en Desktop Groups, ontwikkeld om je moeiteloos te laten multitasken. Tools als Snap Assist en Desktop Groups zijn gemaakt om je moeiteloos te laten multitasken, zodat je in een wip van 'to-do' 'gedaan' maakt.

Een nieuwe manier om verbonden te blijven

Een nieuwe manier om verbonden te blijven

Je mist nooit meer iets met de nieuwe manieren om onmiddellijk je vrienden en familie te bereiken. Het maakt niet uit waar ze zijn of welk apparaat ze gebruiken.

De nieuwe Windows heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een nieuwe, frisse look. Het bevat ook nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen voor een verfrissende ervaring op je pc. 
Pc's waarop de nieuwe Windows al is geïnstalleerd komen later dit jaar beschikbaar. 
Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. Gedurende deze periode zal Microsoft achter de schermen wat testen en controles voor je specifieke pc uitvoeren. Windows Update zal aangeven of en wanneer je pc in aanmerking komt. Je kan dit controleren via Instellingen/Windows Update.
Het is gratis. Maar alleen Windows 10-pc's die de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Je kan  bekijken of je de nieuwste updates voor Windows 10 hebt in Instellingen/Windows Update. 
Nee. Voor de nieuwe Windows en Windows 10 is ongeveer evenveel ruimte op de harde schijf nodig. Tijdens het upgradeproces is echter wel extra ruimte nodig.  Windows maakt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen na het voltooien van de upgrade weer vrij.
Standaard worden al je bestanden en gegevens overgebracht. We raden je echter wel aan een back-up van je bestanden te maken voordat je de installatie uitvoert.
Ja. Je hoeft niet te upgraden naar de nieuwe Windows. Microsoft blijft Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025.
Ja. Je kan gedurende 10 dagen na installatie van de upgrade naar de nieuwe Windows teruggaan naar Windows 10, waarbij alle bestanden en gegevens die je hebt meegenomen behouden blijven. Na de 10 dagen moet je een back-up van je gegevens maken en een 'schone' installatie uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10. 
Als je pc voldoet aan de minimale hardwarespecificaties, kan de Windows 10 Home-editie in S-modus een upgrade krijgen naar de nieuwe Windows Home-editie in S-modus. Als je Windows 10-pc de Pro-editie in S-modus gebruikt, moet je de S-modus verlaten om naar de nieuwe Windows Pro te upgraden. De nieuwe Windows Pro-editie is niet beschikbaar in S-modus. 

Het schema voor het uitbrengen van de upgrade wordt afgerond en begint volgens de planning eind 2021 en gaat door in 2022. De specifieke timing zal van het apparaat afhangen. Voor bepaalde functies is specifieke hardware nodig, zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications.

Gratis upgrade naar Windows 11 van zodra beschikbaar. Pre-released product getoond, wijzigingen voorbehouden.

 

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters