De KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle keukenrobots
Bekijk alle keukenrobots

Ontdek al onze keukenrobots en kies je keukenrobot uit 87 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH

KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH

De ideale keukenhulp!

  • Geniet van elke maaltijd met de Kenwood KHH321WH-keukenrobot. Door de combinatie van keukenrobot en foodprocessor, de grote mengkominhoud, de krachtige motor en de vele accessoires maakt u met dit toestel tal van bereidingen klaar voor de hele familie.
  • Mengkom: de KHH321WH is uitgerust met een grote mengkom van 4,3 l om desserts of gerechten voor het hele gezin klaar te maken.
  • Krachtige motor: de Kenwood KHH321WH heeft een krachtige motor van 1000 Watt om al uw bereidingen in een handomdraai klaar te maken.
  • Prestaties: meng alle soorten deeg met de handige deeghaak en klop eiwit stijf met de bijgeleverde klopper. Met de blender kunt u smoothies of soepjes maken en groenten fijn snijden of raspen doet u met de foodprocessor.
  • Soft-start-functie: dankzij deze functie wordt er minder gemorst, doordat de keukenrobot langzaam opbouwt naar de ingestelde snelheid.
  • Antispatdeksel: uw keuken blijft proper dankzij het vernieuwde spatdeksel van de Kenwood KHH321WH. Met zijn grote vulopening voegt u gemakkelijk ingrediŽnten toe.

Technische specificaties over de KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH

Algemeen

Type Keukenrobot
Vermogen 1000 W
Inhoud grootste kom 4.3 l
Type motor Universeel
Aantal snelheden 6
Pulse-toets Ja
Materiaal kom Inox
Aantal kommen 1
Max. hoeveelheid cakebeslag 0.0016 kg
Blender meegeleverd Ja, glas
Kneedhaak meegeleverd Ja
Menghaak meegeleverd Ja
Klopper meegeleverd Ja
Multifunctioneel mes meegeleverd Ja
Pastamaker meegeleverd Neen
Citruspers meegeleverd Ja
Sapcentrifuge meegeleverd Neen
Rasp- en snijschijf meegeleverd Ja, 2 (grof en fijn)
Frietschijf meegeleverd Neen
Vleesmolen meegeleverd Neen
Parmezaanrasp meegeleverd Ja
Opberging accessoires Neen
Recepten meegeleverd Neen
Bijzonderheden Blender van 1.2L
Afmetingen (HxBxD) 35.7 x 50 x 48.8 cm
Gewicht 7.6 kg
Andere bijgeleverde accessoires -

Vanden Borre-code 8709343

Reviews voor het product KENWOOD MULTI-ONE KHH321WH

4,4

4,4 op 5 | 12 Reviews

Gebruiksgemak

3,9 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

De must-have voor keukenprinsessen!
RDV Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 09/03/21
Als je wekelijks in de keuken staat om cake, koekjes, taart, ... te bakken, dan is een keukenrobot een echte aanrader. We hadden al toestellen van Kenwood, dus was de keuze snel gemaakt om dit toestel te kiezen. Deze aankoop heb ik mij nog geen enkel moment beklaagd! Waar ik voordien een extra paar handen nodig had, maak ik nu gebruik van mijn keukenrobot. Er is geen enkel recept die ik de voorbije weken gemaakt heb waar ik mijn keukenrobot niet nodig had. De inhoud van de kom is ook zodanig groot, dat ik vaak meerdere porties maak om aan vrienden en familie uit te delen! Ook de blender en foodprocessor zijn zeer handig! Zo maakte ik recent koekjesdeeg in de mengkom, en was ik tegelijk in de foodprocessor mijn groentjes aan het snijden. Nadien is het ook zeer makkelijk om de onderdelen te wassen. Zelf was ik het liever met de hand omdat het nogal veel plaats inneemt in de vaatwas... Deze keukenrobot is echt een grote meerwaarde in mijn keuken!
Voordelen
grote mengkom = meer porties, bij elk recept bruikbaar, extra paar handen niet meer nodig!, makkelijk om te wassen, blender en foodprocessor zijn een meerwaarde
Nadelen
neemt veel plaats in in de vaatwas
2,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

LICHTE MACHINE
Inge Vrouw, 35-49 jaar 27/07/20
wij koken niet zo heel erg vaak uitgebreid maar wilden toch een keukenmachine. Occasioneel een brood bakken of patisserie maken ... We kozen voor KENWOOD - gekend om zijn deugdelijkheid. De machine ruikt bij elk gebruik lichtjes verbrand. Misschien in het begin mogelijk omdat het "nieuwe" er nog uit moet, maar dat baart me toch lichtelijk zorgen. Bij het kneden van brooddeeg (daarvoor zou ze toch ook in staat moeten zijn), schokt de machine en vindt ze dat precies niet haar lievelingswerkje. De onderkant van de blender losschroeven vind ik zťťr moeilijk. Niets van grip. Citruspers : je kan niet gieten zonder morsen terwijl het persgedeelte nog op de beker staat. Jammer.
Voordelen
zeer ok voor lichtere werk
Nadelen
schokt bij kneden, onderkant blender moeilijk los te maken, ruikt verbrand
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Rita Vrouw, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 22/11/17
Het bekomt een prachtig resultaat werkt zeer goed met een goed begeleid info dat zeer verstaan naar is
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Niet handig in gebruik
Rebekka 11/11/17
We kennen het merk Kenwood al ons hele leven en zijn er altijd tevreden over geweest. Voor ons is dat het kenmerk van kwaliteit en gebruiksgemak. Met deze Kenwood is dat, jammer genoeg, niet het geval. Alles is vrij klein, natuurlijk, maar het kan precies ook niet veel aan. We passen namelijk de hoeveelheden van de bereidingen aan aan de grootte van de Kenwood, en toch horen we veel geluiden die er niet zouden moeten zijn. De deeghaak enz. klikken precies niet vast, wat waarschijnlijk voor dat geluid zorgt, maar het klinkt niet gezond. Ook qua onderhoud is deze Kenwood niet wat het moet zijn; overal zitten groefjes en gaatjes die moeilijk schoon te maken zijn. Zelfs met een tandenstoker blijft het moeilijk. Jammer.