De multifunctionele kookrobot i-Companion Touch van Moulinex:  een nieuwe manier van koken

De multifunctionele kookrobot i-Companion Touch van Moulinex: een nieuwe manier van koken

Met de nieuwe Companion Touch-generatie van Moulinex laat je al je culinaire routine varen en kook je intuïtiever en lekkerder dan ooit met tal van heerlijke en huisgemaakte recepten. Maak kennis met de gulle proporties van deze kookrobot, zijn intuïtieve scherm en zijn inspirerende app. Met Moulinex word je immers omringd door een hele community!

Laat je leiden

Laat je leiden

Ook zo'n hekel aan ellenlange gebruiksaanwijzingen? Geen nood, want Moulinex maakt je het leven veel makkelijker. De Companion Touch begeleidt je intuïtief via zijn brede en gekleurde touchscreen. In een oogwenk vind je alle heerlijke recepten en alle diensten terug.

Je wordt stap voor stap begeleid doorheen recepten, video's en voorgeprogrammeerde functies. Tijdens de bereiding kan je scrollen in de seizoensrecepten, zelfs als je handen vol tomatensaus zitten!

Dankzij Moulinex kan je meer tijd besteden aan je favoriete bezigheden en het koken met een gerust hart overlaten aan de multifunctionele kookrobot i-Companion Touch xl. Je hoeft geen oogje in het zeil te houden: de kookrobot snijdt, bereidt en kookt je gerechten helemaal zelf en houdt ze zelfs warm tot etenstijd!

Een heel team staat achter jou

Weet je niet wat je vanavond moet klaarmaken? Laat je inspireren door de multifunctionele kookrobot i-Companion Touch xl. Hij bedenkt heerlijke recepten op basis van wat er in je koelkast ligt. Alles is voorzien: eenvoudig of meer gesofistikeerd, zoet of hartig.

De recepten zijn altijd seizoensgebonden en worden maandelijks automatisch en kosteloos geüpdatet. En omdat recepten nog beter zijn als je ze kan delen, krijg je advies van een ruime community van creatieve geesten die je via de app en de wifiverbinding voortdurend nieuwe ideeën bijbrengen!

Koken als een chef-kok

Beginner of ervaren kok, dat maakt niet uit. Iedereen waardeert de tijdswinst en de vele verschillende functies van de multifunctionele kookrobot i-Companion Touch xl. Eén druk op het scherm en hij slaat voor jou aan het bakken, sudderen, stomen, aanbraden, mengen of kneden. En dankzij de manuele modus kan je de duur, de tijd, de temperatuur en de snelheid instellen.

Waag je gerust aan wat meer gedurfde bereidingen dankzij de 8 accessoires van de kookrobot: het hakmes, het kneed- en crushmes, de klopper, de mixer, het stoommandje, het XL voetstuk, de grinder voor malen / raspen / het maken van dunne of dikke plakjes /schillen en niet te vergeten de slimme weegschaal.

Geïntegreerd door wat deze prachtige multifunctionele kookrobot i-Companion Touch xl allemaal kan? Bestel hem online of kom hem nader bekijken in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters