Philips Airfryers

Ontdek de technologisch uitmuntende en innovatieve airfryers van Philips in het assortiment van Vanden Borre, waaronder topmodellen zoals de Philips Avance Collection XXL Airfryer en de Philips Essential Compact Airfryer.

Dankzij de Rapid Air-technologie koken, braden, grillen en zelfs stomen deze airfryers je gerechten met tot 90% minder vetstoffen dan bij een traditionele friteuse. Deze geavanceerde technologie laat hete lucht snel en nauwkeurig circuleren, zodat elk gerecht gelijkmatig bereid en knapperig is.

De heteluchtfriteuse van Philips beschikken ook over talloze intuïtieve functies, waardoor koken vlotter gaat dan ooit. Het digitale aanraakscherm maakt het eenvoudig om de temperatuur- en tijdinstellingen te selecteren en te regelen. De uitneembare mand met antiaanbaklaag maak je schoon in een handomdraai, terwijl het compacte toestel nauwelijks ruimte inneemt op je aanrecht.

Sommige friteuses zonder olie van Philips zijn uitgerust met Smart Sensing-technologie, die de bereidingstijd en -temperatuur voor elk gerecht automatisch aanpast. Zo zet jij telkens weer een perfecte maaltijd op tafel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters