Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie
€ 1.399,00 Of

Karakteristieken

  • Type: Robotstofzuiger

  • Autonomie: 120 min.

  • Max. oppervlakte/laadbeurt: 185 m

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 130,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de
IROBOT ROOMBA S9+ (9558)
Extra propere vloeren en dit met 1 druk op de knop? Je doet het met de iRobot Roomba S9+ robotstofzuiger. Hij vangt tot 99% van de schimmels, pollen en stofmijten op dankzij zijn krachtige AeroForce filter.

Power cleaning
De borstels van het toestel passen zich met de de PerfectEdge-technologie aan alle soorten afval en vloeren aan. Verder geniet je met de Power Boost-functie van een motor die tot 40x krachtiger is dan andere modellen en buitengewoon propere tapijten.

Navigatie doorheen je huis
Dankzij de vSLAM-navigatietechnologie gaat de iRobot Roomba s9+ op de meeste effici雗te manier te werk. De robotstofzuiger stofzuigt per laadbeurt tot wel 185m. Geweldig, toch?

Automatisch opladen
Is de batterij van de robot leeg voor het einde van de cyclus? Dan keert hij automatisch naar het laadstation. Nadien hervat hij de reiniging tot de klus geklaard is.

Dynamisch duo
Tijd voor de grote schoonmaak? Dankzij de iRobot HOME-applicatie laat je de Roomba en Braava Jet op elkaar inspelen. Wanneer de robotstofzuiger naar zijn basis keert, begint de dweilrobot aan zijn taak.
Technische specificaties van
Type Robotstofzuiger
Autonomie 120 min.
Max. oppervlakte/laadbeurt 185 m
Dagelijks programmeerbaar
Filtertype High Efficency Microfilter
Navigatiewijze Mapping
Aantal programma's 3
Virtuele muren Ja, via app
Aantal virtuele muren Ongelimiteerd, via applicatie
Vuildetectoren
Oplaadstation
Automatisch opladen
Oplaadtijd 2 u
Indicator stofbak vol
Inhoud stofbak 0.55 L
Geluidsniveau 58 dB
Afstandsbediening Ja, via app
Type batterij Li-Ion
Toebehoren 1 extra AeroForce High efficiency filter + 2 stofzakken (2x 30 ledigingen) + 1 extra zijborstel
Diversen Laadstation met automatisch vuilafvoer, Power Boost technologie voor tapijten, iAdapt 3.0 navigatie, laadt op en herneemt het stofzuigen, stofbak kan onder de kraan afgespoeld worden, programmeerbaar via app, 30% bredere borstel dan de Roomba i7-reeks, perfect proper langs de plinten dankzij PerfectEdge
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (hxbxd) 9.1 x 35 x 35 cm
Gewicht 3.9 Kg
Vanden Borre-code 8299080
Wat zeggen onze klanten over de IROBOT ROOMBA S9+ (9558)
4,7

4,7 op 5 | 15 Reviews

Keuze van de accessoires

4,4 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Stil

3,4 op 5

Zuigkracht

4,9 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,9 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer blij mee
Biorn Man 05-03-2020
Dit is de eerste keer dat ik een robotstofzuiger probeer, en moet zeggen dat ik zeker wel tevreden ben van deze. Toen het pakketje aankwam vol verwachting beginnen uitpakken, het product samenstellen en vlug in het stopcontact steken om op te laden en zo snel mogelijk te kunnen gebruiken! De stofzuiger doet zeker wat hij moet doen, alles is mooi netjes nadat hij klaar is. Het apparaat is wel wat luider dan verwacht, maar zeker mee te leven. Het automatisch ledigen van het apparaat is zeker zeer handig! Het enige minpuntje toch wel is dat het oppervlak van de stofzuiger vlug krassen vertoont, het apparaat komt tot net tegen de radiator, wat toch wel een paar flinke krassen opgeleverd heeft, wat het mooie ontwerp wel wat teniet doet. Maar anders is het zeker een goede stofzuiger, en zeer zeker aan te raden voor iedereen! Enkel de prijs is wat aan de hoge kant, maar is te verwachten voor goede kwaliteit.
Voordelen
doet wat het moet doen
Nadelen
luid
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Slim en handig apparaat!
belinda Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 27-02-2020
Sinds we de IRobiot Roomba S9+ hebben, gebruiken we hem dagelijks. Qua afzuiging, op en top. Hij loopt langs de muren en verzameld stof in de hoeken dankzij de roterende borstel. Voor mij is dit wat je verwacht van een robotstofzuiger. Wat fijn is, is dat hij zichzelf ledigt als hij vol is. We hebben een groot huis en hij gaat tussendoor even naar zijn station om zichzelf te ledigen. Nice! We hoeven er niet meer naar om te kijken, via de app gaat alles super makkelijk. Hij heeft een grote opvangbak die we nog niet vaak moesten ledigen. We programmeerden we de robot om elke dag om 10 uur te stofzuigen, behalve in het weekend. En dus elke avond als je thuiskomt is het schoon :) De app is super eenvoudig en compleet, je kan de robot programmeren en op afstand starten. De stofzuiger is luidruchtig vind ik. Zoals alle stofzuigers, meestal :-) Ik vond het leren van het de ruimtes van ons huis vrij lang. Maar eens hij het grondplan kent, is alles super ok. We hebben een hond en dus dagelijks ligt er haar op de grond, maar hij neemt alles perfect mee! Mijn man, die in eerste instantie septisch was, bekende eindelijk dat het echt handig is. De Roomba is voor mij echt een hulp en zo heb ik wat extra tijd om leuke dingen te doen! Bovendien kochten we ook de Braava Jet erbij, dus eerst stofzuigen en daarna dweilen en je huis is steeds pik en span!
Voordelen
leuke app om te programmeren, super voor honden of kattenhaar, makkelijk in te stellen
Nadelen
beetje luid naar mijn gevoel
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super met die opvangbak!
belinda Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 19-02-2020
Sinds we de Roomba hebben, gebruiken we hem dagelijks. Qua zuigkracht, niets houd hem tegen. Hij loopt langs de muren en is in staat om stof te verzamelen in de hoeken dankzij de roterende borstel. We hebben een hond en hij neemt mooi alle haren mee. Mijn man, die in eerste instantie septisch was, bekende uiteindelijk dat het echt handig is. Dit is wat je verwacht van een robotstofzuiger! Vooral de grote opvangbak is handig. als de robot tijdens zijn ronde vol is, gaat hij zich vanzelf ledigen! Handig toch! Thuis programmeerden we de robot om elke dag om 10 uur te stofzuigen, behalve in het weekend. En dus elke avond als je thuiskomt is het schoon :) We gebruiken hem ook in combinatie met de Irobot Braava Jet en dus is het ook nog eens nat schoongemaakt nadien (wel niet dagelijks, ook deze kan je programmeren met dezelfde app) De pluspunten: Robot die alles op zijn pad opzuigt. Met de automatische stofreservoir, hoeft u niet steeds te de robot zelf te ledigen.. Een applicatie is super eenvoudig en compleet. Hiermee kan u de robot programmeren en op afstand starten. De negatieve: De stofzuiger is luidruchtig. Zoals de meeste stofzuigers :-) Maar voor de rest super tevreden!
Voordelen
met de app kan je hem op afstand starten
Nadelen
beetje luid naar mijn gevoel
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat een apparaat!
Op_kopman Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 02-02-2020
Ik had vooraf wel enorme bedenkingen van een stofzuigerrobot. Een klein apparaat op batterijen, dit kon in mijn ogen niet goed werken. Het openen van de doos begint al prachtig. Alles is mooi en compact verpakt. De grote verpakking is gevuld met het station en enkele aparte doosjes. Op elk doosje staat een symbool waarmee je weet wat er gaat inzitten. Het installeren is heel makkelijk. Je plaats het basisstation in het stopcontact, zet de robot erop en je installeert de app op je smartphone of tablet. De app geeft stap voor stap wat je moet doen. De bouwkwaliteit en vormgeving zijn echt goed. De eerste keren verkent de Roomba S9+ zijn terrein. Na een aantal keren is de Smart Maps klaar. Fenomenaal hoe deze plattegrond zo nauwkeurig kan worden gemaakt. Vanaf dan kan je kiezen welke ruimtes de Roomba moet schoonmaken. Je kan zelfs no-zones instellen. Heel handig en het werk ook nog eens goed! Wij zetten de stoelen omhoog en laten de Roomba zijn werk doen. Hij maakt wel wat geluid bij het stofzuigen. Dit geeft alleen maar aan dat er effectief een krachtige motor in zit. Tv kijken terwijl hij bezig is, stoort wel. Wij zetten hem meestal zijn werk doen als we het huis uit zijn. Je kan in de app ook een weekschema programmeren. Na het be雐ndigen, is er echt goed gestofzuigd. Zelfs hoekjes en kantjes worden niet vergeten. Via de app is zelfs de zuigkracht bij te stellen. Op het einde van zijn cyclus of wanneer zijn opvangbakje vol is, maakt hij dit zelf leeg in het basisstation. Je kan hem dus meerdere keren rondsturen zonder hier moeten naar te kijken. Echt een fantastisch apparaat en dus zeker een aanrader. Ik zou deze Roomba S9+ niet meer kunnen missen.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

handig!
Lore Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 18-12-2019
We hebben de irobot Roomba s9+ nu inmiddels 3 weken in ons bezit. De installatie was gemakkelijk en wijst zichzelf uit. de app was gemakkelijk te installeren en binnen 10 minuten waren we klaar voor de kennismaking. het grootste pluspunt vind ik het feit dat de stofzuiger gewoon zijn eigen weg zoekt en hierbij achteraf je een plan geeft waardoor je achteraf zelf kan beslissen welke ruimtes je wenst schoon te maken. verder lijkt de zuigkracht zeker ok. we hebben 2 kinderen, 2 honden en een kat. ik laat de stofzuiger om de 2 dagen een tourtje doen en het huis lijkt onmiddellijk veel properder! qua nadelen toch even melden dat ik een deel van onze woning iets heb moeten aanpassen. een ikea stoel vond de stofzuiger niet leuk (kwam vast te zitten) en ook onze stoelen van de woonkamer heeft ie liever niet (platte metalen gedeeltes op de vloer) hij kan er wel over maar komt soms vast te zitten. voor de rest zeker effectief. toen hij het eerste toertje ging doen heb ik in de gaten gehouden waar hij overal is geweest. op het einde dacht ik tiens in de keuken ligt nog een stukje. ging hij plots juist dat stukje gaan schoonmaken. toen hij klaar was ging hij naar zijn home station en klaar is kees. hij zuigt zichzelf leeg dus dat is ook weer minder werk. Wij zijn tevreden!
Voordelen
zuigt zichzelf leeg, effectief, maakt eigen plan en ruimtes zelf in te stellen
Nadelen
komt soms vast te zitten (maar is op te lossen), toch luidruchtig
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

krachtige slimme zuigrobot met groot basisstation
Carlo Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 18-12-2019
Dit is mijn 2de stofzuigrobot voor thuis. Ik had al een ouder Roomba toestel. De nieuwe S9+ heb ik nu een weekje in gebruik en ik moet toegeven dat ik aardig geschrokken ben van de superieure kwaliteit en artifici雔e intelligentie. Zo maakt deze S9+ een virtuele map waarbij het toestel ten allen tijde perfect weet waar in huis het zich bevindt. De kaart hiervan kan je via de app van de robot bekijken en aanpassen/uitbreiden met no go zones en kamerindelingen. De bijhorende app werkt erg intu飔ief en zorgt ervoor dat je makkelijk periodieke stofzuigschema's kunt plannen. Hierbij is het ook mogelijk om in te stellen dat enkel een bepaalde kamer gestofzuigd wordt. Ik laat de robot bijv. iedere ochtend automatisch de keuken stofzuigen en na de middag wordt de ganse benedenverdieping inclusief de keuken (nogmaals) gedaan. Door de robot te koppelen met bijv. IFTTT kan je instellen dat het toestel automatisch een taak start wanneer je het huis verlaat. Dit is handig want de robot maakt toch wel wat kabaal. Nu als je zelf staat te stofzuigen heb je ook heel wat lawaai, het valt gewoon minder op omdat je dan zelf bezig bent. Een boek lezen met de robot in actie lukt nog wel, maar tv kijken of radio luisteren gaat al heel wat moeilijker. Via de app kan je de zuigkracht van de robot aanpassen zodat deze voor bepaalde (lichte) taken toch iets stiller werkt. Door het vierkante design kan het toestel mooi langs muren rijden en kan hij ook goed in de hoeken. De S9+ werkt op een geheel andere wijze dan mijn oude robot. Daar waar de oude Roomba van obstakel naar obstakel (bijv. van muur naar andere muur of kast) rijdt gaat deze robot voort op een kamerplan dat de S9+ zelf samenstelt. Het plan wordt continu bijgewerkt tijdens de werking. De navigatie van het toestel is hierdoor zeer nauwkeurig. Het stofzuigen gebeurt dan ook mooi in lijnen en kamer per kamer. Het toestel weet zich op elk moment goed te ori雗teren. De smartmap zorgt er ook voor dat de robot leert uit obstakels en afremt voor een zachte aanrijding tegen bijv. meubels. Daar waar onze andere robot gewoon volle kracht vooruit blijft zoeven. Door de digitale kaart is een taak sneller afgerond. Ik ben zeer tevreden van de bouw- en zuigkwaliteit van de robot en het gebruiksgemak. Met slechts enkele knoppen is het toestel te bedienen en via de bijhorende app kan je de volledige werking van het toestel opvolgen en het toestel zelfs van buitenshuis bedienen. De robot zelf heeft weinig onderhoud nodig aangezien de stofopvangbak na iedere werking geledigd wordt in de grote stofzak in het basisstation. Dit maakt wel heel wat lawaai maar duurt niet lang. Max een 10-tal seconden. Tijdens deze 1ste week dat ik de S9+ nu in gebruik heb, heb ik nog geen enkel probleem of moeite gehad met de bediening. Ik vind het basisstation wat groot uitgevallen, maar dat wist ik op voorhand. De reden hiervoor is dat de stofopvangzak in het basisstation verwerkt zit. Hierdoor kan dit niet kleiner. Ik kan er dan ook mee leven, want ik heb nog geen enkele keer naar het toestel moeten omkijken en dat terwijl het dagelijks (soms meerdere keren per dag) een taak uitvoert. Kortom het toestel doet wat het moet doen, is handig in gebruik en sinds ik het heb, kan ik niet meer zonder. De gewone stofzuiger komt nog maar zelden tevoorschijn.
Voordelen
krachtige werking, geen omkijken naar, handige bediening, volledig autonoom
Nadelen
prijzig maar je krijgt wel wat in de plaats, groot basisstation
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende stofzuiger
Sarah Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 16-12-2019
Het is een mooi toestel. Heel mooi design. Gemakkelijk uit te halen en te instaleren. Makkelijk in gebruik voor verschillende plaatsen in huis.
Voordelen
reinigt goed, werkt snel
Nadelen
lawaai bij het legen stofzak, grondplan maken duurt lang
Een review schrijven over de IROBOT ROOMBA S9+ (9558)

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug