De ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle robotstofzuigers
Bekijk alle robotstofzuigers

Ontdek al onze robotstofzuigers en kies je robotstofzuiger uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH

ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH

Rowenta RR7755WH

Met de Rowenta RR7755WH-robotstofzuiger blijft je huis brandschoon achter. Je selecteert hoe en welke ruimtes gepoetst moeten worden en hij doet de rest.

Stofzuigen ťn dweilen

Wil je dat de vloer ook met nat gekuist wordt? Stel dan de Smart Aquaforce-functie in. De robotstofzuiger zal tijdens het stofzuigen ook dweilen. Superhandig en tijdbesparend. En met de Animal Tubro Brush worden dierenharen in een mum van tijd weggewerkt.

Weg met verborgen haartjes

Deze slimme robotstofzuiger maakt gebruik van lasernavigatie en slimme spotreiniging om zelfs de kleinste haartjes op te zuigen. Verder past de slimme Auto Boost-technologie haar vermogen automatisch aan aan het type vloer waarover hij gaat. Propere vloeren gegarandeerd!

Grote automomie

De RR7755WH kan tot wel 120 m≤ in een keer stofzuigen. Is de batterij bijna leeg? Dan gaat die zelf naar de dockingstation om op te laden.

Technische specificaties over de ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH

Algemeen

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Intelligent (Camera/Laser)
Dweilfunctie Ja
Automatisch hervatten na opladen Vanaf het oplaadstation
Verdiepingsherkenning Neen
Geschikt voor drempels 1.4 cm
Afgrondsensoren Ja
Spraakassistent Amazon Alexa, Google Assistant
Type vloer Alle harde vloeren + laag polig tapijt (enkel stofzuigen)
Volle stofbak-indicator Neen
Luchtfilter Ja
Touch sensoren Neen
Turbo Power Functie Ja
Antidierenharen Ja
Max. batterij-autonomie 90 min.
Oplaadtijd 3 u.
Automatisch opladen Ja
Geluidsniveau 70 dB
Type batterij Lithium-Ion
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Bijgeleverde accessoires -
Bijzonderheden WIFI CONNECTED
Afmetingen (HxBxD) 9.7 x 34 x 34 cm
Gewicht 3.9 kg
Type Robotstofzuiger met reiniger functie
Geschikt voor donkere vloeren Ja

Vanden Borre-code 8258600

Reviews voor het product ROWENTA EXPLORER SERIE 80 RR7755WH

4,4

4,4 op 5 | 33 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,5 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,2 op 5

Keuze van de accessoires

4,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

Stil

3,7 op 5

Zuigkracht

4,7 op 5

4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Een blijver!
Elien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 28/08/20
Na het gemak ontdekt te hebben van een robotgrasmaaier speelde ik al even met het idee om ook een robotstofzuiger aan te kopen. Echter was mijn vriend erg sceptisch of een robot wel alle hoekjes en kantjes zou kunnen aanpakken. Ook de vele hondenharen zorgden voor enige twijfel. Intussen zijn we beiden al overtuigd! Een mooi design viel direct op, het koppelen met de iPhone iets moeilijker, maar dat bleek aan mijn toestel te liggen. Die van mijn vriend koppelde vlot en later heb ik ook die van mij kunnen verbinden. De verkenning van het huis hebben we 2 keer laten lopen en de tweede keer een aantal zaken uit de kant gedaan die voor verwarring zorgden. Na enkele weken maakt "ons Suzy" nog altijd dagelijks onze woning schoon, met de hond is het wel nodig om haar dagelijks haar ding te laten doen. Ook het vuilreservoir moeten we vaak ledigen door alle hondenharen maar dat gaat zeer vlot met het bakje. Het zuigen maakt wel wat lawaai, maar zeker niet zo veel als een gewone stofzuiger, ze kan gerust rondrijden terwijl ik aan het werken ben in dezelfde kamer. De dweilfunctie hebben we nog niet uitgebreid getest, dit zie ik eerder als een extraatje, maar qua stofzuiger doet Suzy al zeer goed haar job! Met haar borsteltjes raakt ze zelf in de kleinste hoekjes en door haar camera's baant ze haar zelf een weg tussen de stoelpoten. Een keer per week zetten we alles om hoog zodat ze een grondige ronde kan doen. Het grootste nadeel is dat ze vast loopt onder de poten van onze zetel, die zijn schuin waardoor ze zichzelf vaak klem rijdt. In de app hebben we hiervan een aparte kamer gemaakt die ze enkel kuist wanneer we thuis zijn en dus een handje kunnen helpen indien nodig. Maar je kan ook een no-go zone instellen, bijvoorbeeld de hondenmat waar ze niet op mag stofzuigen. Verder zitten er heel wat functies in de app! Al zitten sommige functies iet wat verstopt en kan de bediening nog intuÔtiever opgebouwd worden. Algemeen zijn we zeer tevreden van dit toestel, ze heeft ons duidelijk overtuigd dat een stofzuiger wel degelijk werkt met een hond ťn heel wat stoelpoten en andere obstakels in huis!
Voordelen
strak design, bestuurbaar met de app, automatische scan van je huis
Nadelen
loopt vast onder schuine zetelpoten, app kan nog iets intuÔtiever
4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Correcte verwachtingen zijn de sleutel tot succes
Wouter Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14/08/20
De robotstofzuiger is al bijna 20 jaar in ons leven maar tot nu toe had ik nooit de behoefte om er ťťn aan te schaffen. Aanvankelijk leek het mij eerder een gimmick dan effectief een middel om bij te springen in het huishouden. Robotstofzuigers hebben immers alle plaats nodig om te manoeuvreren en lijken alsnog overal tegen aan te botsen. Ook lijkt het erop dat de zuigkracht van zo'n ding beperkt is en niet kan concurreren met een normale stofzuiger. Maar nu bijna 20 jaar later woon ik terug alleen, loop verloren in de ratrace en heb weinig tijd om nog regelmatig te stofzuigen en dus lijkt een robotstofzuiger eigenlijk niet eens zo'n slecht plan om eens een kans te geven. Op 20 jaar tijd verwacht ik immers dat die dingen serieus geŽvolueerd zijn. Wel, ik veronderstel dat dat het geval is, maar heel zeker ben ik hier toch niet over. Deze Rowenta Explorer serie 80 laat zich makkelijk installeren en plaatsen, maar meteen valt eigenlijk op dat dit best wel een groot apparaat is. Om effectief te manoeuvreren zal dus alles (en dan ook werkelijk alles) aan de kant geschoven moeten worden. Dit wordt pijnlijk duidelijk tijdens de eerste navigatieroute die het apparaat moet doen om de lay-out van je woonomgeving in kaart te brengen. Tijdens deze ronde is het apparaat iedere 2 minuten wel ergens vanaf gedonderd, vast blijven steken of tegen aan gebotst. Mijn verwachtingen werden dan ook enorm getemperd. Maar ťťnmaal de robot aan zijn eerste echte ronde begon, moest ik toegeven dat ik aangenaam verrast was. Hij had tijdens zijn verkenningsronde mijn appartement verdacht mooi in kaart gebracht en wist zijn weg goed te vinden (natuurlijk op voorwaarde dat alles aan de kant geschoven werd). En de grootste verrassing: het ding stofzuigt voortreffelijk! Toen hij klaar was leek het net alsof ik met de gewone stofzuiger door het huis was gegaan. Het is het is vermelden waard dat er ook een dweil functie is, maar hier zou ik niet teveel van verwachten, dit is gewoon een vochtige microvezel doek die aan de achterkant van het apparaat wordt bevestigd en dat kunnen we met moeite dweilen noemen. Ik kan dus concluderen dat best wel tevreden ben van dit apparaatje. Mijn kinderen vinden het ding overigens ook wel leuk! Enkele kleine minpuntjes: - het dweilen stelt niet veel voor - het apparaat is vrij breed dus heeft veel ruimte nodig - het apparaat herkent niet goed hoogteverschillen dus dondert makkelijk ergens vanaf
Voordelen
zuigt beter dan verwacht, makkelijk te installeren
Nadelen
dweilfunctie is verwaarloosbaar
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Fantastische robot
Pascale Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 13/08/20
Deze Rowenta robot stofzuiger is zeer geschikt om tijdens de week te stofzuigen tussen de wekelijkse grote stofzuiger beurten, zeker als je huisdieren in huis wonen. Niet alleen zuigt hij alle haren goed op, hij dweilt ook waardoor de honden voetafdrukken ook verdwijnen. Zeer gemakkelijk in te stellen voor het eerste gebruik via de smartphone. Je kan hem op de afstand starten met je smartphone en kiezen welke zones je wil laten poetsen. De robot is gemakkelijk in onderhoud, het stofbakje is gemakkelijk te reinigen, enkel het water reservoir is aan de kleine kant, maar met een reeds goed natgemaakte dweil lukt dit om gans de ruimte ook te dweilen. Doordat de robot is uitgerust met het dweilsysteem, rijdt hij zich wel vast op tapijten, dit kan je vermijden door dit via je smartphone mee te geven in je zone. De robot maakt de ruimte helemaal proper, ook in de hoekjes. Een virtuele muur instellen is gemakkelijk met afstapjes of een open raam, zodat de robot niet naar buiten zou rijden, alsook een tijdschema is via de app snel ingesteld. Je hoort de stofzuiger amper bezig. Een aanrader!
Voordelen
dweil, virtuele muur, tijdschema, werkt via smartphone
Nadelen
klein waterbakje
4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Fantastische huishoudhulp
Emmanuela Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 13/08/20
Sinds kort hebben wij onze 'Rowie' in huis. Het koppelen met de wifi en de Rowenta-app ging supervlot. Daarna begon hij aan zijn verkenning, waarbij hij een heel accuraat beeld maakte van onze woning. Bij die verkenning ging hij niet in hoeken en kanten, dus ik vreesde dat hij ook zo zou stofzuigen dan. Maar niets is minder waar. Hij gaat heel vlot in alle hoekjes en gaat zelfs over de poten van onze zetel. De dweilfunctie is goed, maar niet super. Het waterreservoir is klein en jammergenoeg mag er geen product bij gedaan worden. Dat zou het helemaal af maken. Maar toch doet hij dat dweilen niet slecht. Qua geluid zou hij wel iets stiller mogen. Hem zijn ronde laten doen terwijl we thuis zijn, doen we dan ook liever niet. Maar nu komen we dus na het werk thuis in een gepoetst huis. Ook niet slecht! Hij gaat vanzelf terug naar zijn basisstation en laat vrij snel terug op. Voor ons is dat alvast een blijvertje!
Voordelen
design, zuigkracht, batterijduur, dweilfunctie
Nadelen
geluid, dweilfunctie
4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Goeie assistent, maar neemt niet alles over.
Robin M Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 13/08/20
Een gemakkelijk te installeren robotstofzuiger met een handige app die vlot werkt. De stofzuiger zelf werkt erg vlot en zuigt erg veel op. De dweilfunctie maakt geen erg groot verschil, gewoon wat nat maken. Dit vervangt geen volledige dweilbeurt. Anders vlot in gebruik, stofbakje vlot te ledigen. Wel erg luid, je zal niet ontspannen naar tv kijken terwijl hij rond je huis gaat.
Voordelen
batterij, app
Nadelen
luidruchtig
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters