De SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA) is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle robotstofzuigers
Bekijk alle robotstofzuigers

Ontdek al onze robotstofzuigers en kies je robotstofzuiger uit 39 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA)

SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA)

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA)

Samsung JetBot 80+†

Dankzij de Samsung JetBot 80+ robotstofzuiger maak je je huis nog makkelijker en efficiŽnter schoon. Dankzij zijn krachtige zuigkracht worden je ruimtes nog beter gereinigd, zelfs in de hoeken.†

Voor alle vloertypes†

Via de Power Control Technologie wordt de zuigkracht van de JetBot 80+ automatisch aangepast op het type ondergrond.†

Bedienbaar via app†

Controleer deze Samsung-robotstofzuiger vanop afstand met de SmartThings app en bekijk hierop de voortgangen van het toestel of regel sommige instellingen.†

Automatische vuilafvoer†

Je hoeft je robot niet na elke beurt te legen. Na het programma wordt het stofreservoir automatisch geleegd in de Clean Station. Superhandig!

Technische specificaties over de SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA)

Belangrijkste kenmerken

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Intelligent (Camera/Laser)

Algemeen

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Intelligent (Camera/Laser)
Leegstation Ja, automatisch
Dweilfunctie Neen
Automatisch hervatten na opladen Op de plaats waar hij gestopt was
Verdiepingsherkenning Ja
Geschikt voor drempels 1.5 cm
Afgrondsensoren Ja
Spraakassistent Amazon Alexa, Google Assistant
Type vloer Alle harde vloeren + laag en hoog polig tapijt (enkel stofzuigen)
Volle stofbak-indicator Ja
Luchtfilter Ja
Touch sensoren Ja
Turbo Power Functie Ja, automatisch
Antidierenharen Neen
Max. batterij-autonomie 90 min.
Oplaadtijd 4 u.
Automatisch opladen Ja
Geluidsniveau 73 dB
Type batterij Lithium-Ion
Aantal virtuele muren Ongelimiteerd, via applicatie
Bijgeleverde accessoires -
Bijzonderheden Misty White, 5W, IR Sensor
Afmetingen (HxBxD) 9.98 x 35 x 35 cm
Gewicht 3.4 kg
Type Robotstofzuiger
Geschikt voor donkere vloeren Ja

Vanden Borre-code 8015503

Reviews voor het product SAMSUNG JETBOT 80 PLUS (VR30T85513W/WA)

4,0

4,0 op 5 | 5 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

5,0 op 5

Design

5,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,3 op 5

Keuze van de accessoires

3,7 op 5

Performance

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

4,0
Eerste indruk
Geeej 21/02/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik heb dit product getest in ruil voor mijn eerlijke mening. Eerste indrukken, puntsgewijs. Samsung JetBot +, met plussen, minnen en nog wat vraagtekens. Eerder een andere robotzuiger gebruikt, maar had beperkte Smart mogelijkheden. Had ook veel moeite met buizen en frames van meubels, kwam vaak vast te zitten. De Jetbot: + intelligenter in mapping tov oude robo. maakt een rondje, scanned de ruimtes en dat is mooi in de app terug te zien. + je ziet waar de robo geweest is (en dus ook waar niet) + Lijkt alle stof en vuil goed mee te nemen, komt goed langs de randen + zichzelf legen in het basisstation, heel handig. Klinkt heel even als een'ouderwetse'stofzuiger, zuigt dan het reservoir van de robo leeg. - niet 'handmatig' te besturen, geen afstandsbediening. (Met oude bot handig om deze even ergens naar toe te sturen, zeker als ie ergens moeilijk weg lijkt te komen) - alleen via smartthings app te bedienen, kan wel eenmalig gebied definieren - beperkte opties tijdens het schoonmaken. Je moet perse eerst terug naar het station voordat je bv een gebied kan aanwijzen. - je krijgt regelmatig meldingen via de app, maar die verschijnen in je balk, vervolgens wil je de hele melding lezen, maar dat is in de app niet meer te vinden. meer een manco van de app dan het apparaat, maar hoort wel bij dit product. geeft veel 'valse' meldingen dat stofzuiger in de problemen is, maar gaat dan toch wel weer verder. +/- komt minder snel vast te zitten bij meubels, maar heeft toch nog vaak moeite met horizontale buizen op de grond. Blijft wel proberen en komt meestal wel los. Maar 'ziet' de buizen dus vaak niet. +/- zeker nodige geluid tijdens het schoonmaken, meer dan de oude. ? hoe gaat het in een 'nieuwe' omgeving, bv op de bovenverdieping? nog niet kunnen testen. ? Ook niet of de trapdetectie goed werkt, toch spannend met een apparaat op proef.
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Super
Katarzyna Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 06/02/22
Echt een aanrader.Ik heb dat nooit niet verwacht ,stofzuigt echt goed.Ik heb al Lang niet meer gewoone stofzuiger in mijn handen gehad!!!!!????
Voordelen
robot doen hem eigen lig!!!
5,0
Super robot stofzuiger
25/01/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet zijn werk zeer goed. Slimmer dan de vorige, zes jaar oude robot die ik had. Heeft een Lidar sensor die de kamer scant om te zien waar er obstakels zijn. Zeer handig in combinatie met de Smartthings app. Programmeerbaar om bepaalde ruimtes of zones te doen, alsook tijdsprogramma's. Zeer tevreden van dit product!
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

In 1 woord: wauw!
Annabel Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 23/01/22
Ik heb reeds enkele jaren een robotstofzuiger in huis (2 honden; ik heb er 1 met app voor beneden en 1 "simpele" die ik ophef en op de verdieping inzet --> wij hebben veel niveautjes in huis); nadat m'n vorige robotstofzuiger met app waar ik overigens hťťl veel miserie mee gehad heb stuk gegaan was, heb ik een jaar gewacht om nogmaals de investering te doen in een duurder model dat ik kan programmeren. Ik zag deze stofzuiger in de solde met een zťťr mooie actie van Van den Borre ťn Samsung, dus ik heb niet getwijfeld. Ik heb hem sinds dinsdag in huis, omdat ik miserie heb gehad met mijn vorige besloot ik hem pas vrijdag te installeren. Idem vorige stofzuiger was het moeilijk om hem met de wifi verbonden te krijgen (slechte ontvangst hier), maar ik kon hem wťl van zijn laadpunt nemen en hem dichterbij het wifipunt zetten voor de installatie, wat met de vorige niet kon. De app was duidelijk zťťr intuÔtief en smooth, ik was enorm verrast (ik ben al zo'n 10 jaar iphone gebruiker, dus ik was wat sceptisch naar Samsung toe ;) zťker op de iphone, maar dit werkt perfect), dus dat vond ik al beter. Al kreeg ik hem dus niet meteen geÔnstalleerd.. hij bleef (meestal) hangen bij de laatste stap: "product registreren" en die stap kon ik niet overslagen. Ik heb vervolgens gegoogled, mij aangemeld op de website, mijn cashback van Samsung aangevraagd etc voordat ik voor de 5e keer (ofzo) nogmaals ging proberen: weer mislukt.. maar Einstein zegt: "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results" dus heb ik ťlke keer wel iets anders gedaan dan de keer ervoor; de laatste keer besloot ik niet de qr-code op het toestel te gebruiken, maar wel manueel het toestel toe te voegen en tegen alle verwachtingen in lukte dit :) --> ik geef het maar mee moesten er nog mensen zijn met dit probleem (andere dingen die ik gedaan had: wifi aan en uit gezet, toestel aan en uit gezet, geprobeerd WPA2 te selecteren (maar dit lukte me niet bij my proximus), mobiel internet op mijn gsm uitgezet, bluetooth op mijn gsm uitgezet, alle andere toestellen die wifi zouden kunnen gebruiken uitgezet, etc). Gisteren nadat de installatie gelukt was heb ik hem zijn grondplan laten maken: ook weer vťťl beter dan bij mijn vorige robotstofzuiger, hij heeft de optie om enkel een grondplan aan te maken; dat gaat supersnel ťn correct. Vandaag dan eerste stofzuigerbeurt gestart en ik moet zeggen dat hij hťťl grondig te werk gaat; je kan het volgen in de app en je ziet dat hij overal meerdere keren over gaat waardoor er geen stukjes overgeslagen worden. Ook lijkt hij voorzichtiger dan mijn andere robotstofzuigers, die botsten veel luider ergens tegenaan.. deze lijkt beter objecten te kunnen ontwijken. Ik ga zodadelijk het poetsresultaat inspecteren, maar wat ik daarnet al zag was perfect :) Kortom: top-toestel voor een zťťr goede prijs!
Voordelen
goede prijs/kwaliteit verhouding, niet te hoog kan overal onder, poetst grondig, zeer goede app werkt goed op iphone, "voorzichtige" robotstofzuiger, mooi toestel strak design
Nadelen
moeilijk te verbinden met de app duurt even..
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters