Een draagbare dvd-speler auto kopen

Alle draagbare dvd-spelers auto bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke draagbare dvd-speler auto bekijken

BRANDT

CALIBER

DENVER

DIFRNCE

MUSE

Bekijk hier het oude gamma van de draagbare dvd-spelers auto

Draagbare dvd-speler - Draagbare dvd-speler auto kopen - Vanden Borre

Je kan een Draagbare dvd-speler kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Draagbare dvd-speler online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Draagbare dvd-speler online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Draagbare dvd-speler aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Draagbare dvd-speler betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Draagbare dvd-speler gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Draagbare dvd-speler via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Draagbare dvd-speler. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een draagbare DVD-speler kiezen?

Een DVD speler in zakformaat

Vandaag de dag beschikken draagbare DVD spelers over heel wat functies. In één toestel vindt u een MP3 speler, een fotoviewer en uiteraard ook een bijkomende DVD speler.

Klein maar fijn

Draagbare DVD spelers zijn ongeveer zo groot als een opbergmap en zijn uitgerust met een LCD scherm van 15 tot 26 cm. Zo kunt u, alleen of met z'n tweetjes, naar uw favoriete films kijken waar u maar wil. Dankzij het 16/9-formaat kunt u ten volle genieten van het scherm.

Volledige aansluitmogelijkheden

Draagbare DVD spelers zijn uitgerust met voldoende aansluitmogelijkheden om ze te koppelen aan uw televisie, home cinema, hifi keten, videocamera en digitaal fototoestel.

Autonomie

Alle draagbare DVD spelers beschikken over een oplaadbare batterij met een autonomie van om en bij de 3 uur. Wanneer u binnen bent, gebruik dan de stroomadapter; in de wagen kunt u de sigarettenaansteker gebruiken.

Aansluitingen

Een van de unieke voordelen van draagbare DVD spelers is dat ze zich aan alle mogelijke situaties aanpassen. Wanneer u met het gezin naar een film wil kijken, sluit u het toestel met de video uitgang aan op uw televisie. Als u een bioscoopeffect wil bekomen, sluit u de DVD speler aan op uw home cinema met de uitgang voor digitaal geluid. Om uw meest recente opnames op een groter scherm weer te geven, kunt u uw videocamera aansluiten op de audio/video-ingang.

Accessoires

Al naargelang van het model zijn verschillende accessoires beschikbaar. Voor de meeste toestellen is er het volgende:
- een afstandsbediening van kredietkaartformaat die perfect in uw hand en broekzak past.
- Een draagtas die uw toestel beschermt wanneer u het vervoert.
- Riemen waarmee u uw dvd-speler kunt bevestigen op een hoofdsteun.
- Een kabel voor de sigarettenaansteker, zodat u kunt blijven kijken zelfs als uw lithiumbatterij helemaal leeg is.
- Dankzij de transformator hoeft u uw batterij niet te gebruiken als u toegang hebt tot een stopcontact.
- Een audio/videokabel verbindt uw draagbare DVD speler met uw televisietoestel.
BCaccessdvdport.jpg :

Hoe een draagbare DVD-speler installeren?

De omgeving rond uw draagbare DVD speler

We geven u enkele voorzorgsmaatregelen, want draagbare DVD spelers houden niet van extreme koude of hitte en al zeker niet van een buitensporig hoge luchtvochtigheid.
- Een erg lage temperatuur (-10°C en lager) heeft onmiddellijke gevolgen voor de werking van de batterij.
- Buitensporige warmte (60°C en meer) veroorzaakt chemische reacties die het lcd-scherm beïnvloeden.
- Plaats het toestel steeds in een droge en goed verluchte ruimte. Bescherm het toestel tegen elke vorm van vocht (regen, zeewater). Vocht kan uw toestel namelijk onherstelbaar beschadigen. Er kan zich waterdamp vormen wanneer het toestel snel vanuit een koude naar een warme omgeving wordt gebracht. In dat geval kunnen geen CD's of DVD's worden afgespeeld. U moet wachten tot de damp verdwenen is.
Vchauddvd.jpg :

De draagtas in uw wagen plaatsen

Leg de DVD speler op een vlakke en stevige ondergrond.
Bij sommige modellen wordt een draagtas meegeleverd. Deze is erg handig in de wagen. U kunt ze namelijk vastmaken aan een hoofdsteun.
Vhoussedvdport.jpg :

Batterij opladen

Gebruik de batterij wanneer u het toestel buiten wil gebruiken. Laad de batterij helemaal op voordat u ze voor het eerst gebruikt.
Gebruik uw draagbare DVD speler tot de batterij helemaal leeg is en laad ze daarna opnieuw volledig op.
Zo versterkt u de autonomie van uw batterij.
VBatterie-DVD.jpg :

Aansluiten op het elektriciteitsnet

Als u het toestel binnenshuis gebruikt, steek dan de adapter die met de draagbare DVD speler werd meegeleverd in een stopcontact.
VSecteur-DVD.jpg :

Voeding van de sigarettenaansteker

Als u uw draagbare DVD speler in de wagen met de sigarettenaansteker aandrijft, moet u het toestel wel eerst uitschakelen voordat u de kabel aansluit. Zoniet kunt u het toestel beschadigen.
VAllume-cigare-DVD.jpg :

Compatibele CD's

Controleer of het gekozen CD formaat kan worden afgespeeld voordat u uw draagbare DVD speler gebruikt. Zorg ervoor dat het deksel van het leesmechanisme steeds gesloten is om te vermijden dat stof terechtkomt op de lens. Vergeet geen batterijen in de afstandsbediening te stoppen.

Aansluiten op uw televisie

U wil uw draagbare DVD speler aansluiten op uw televisietoestel om vanuit uw zetel naar een film te kunnen kijken op een groter scherm? Daarvoor kunt u met behulp van een scart adapter de scart aansluiting van uw TV gebruiken.
Vconnectvdvd_NL.jpg :

Aansluiting vooraan

Indien uw televisietoestel een aangepaste aansluiting heeft, hebt u geen scart adapter nodig. Met de audio/videokabel sluit u uw draagbare DVD speler dan rechtstreeks aan op de audio/video aansluiting vooraan op uw televisietoestel.
Vconnectvdvd2_NL.jpg :

Overzicht merken voor draagbare dvd-speler auto

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters