Hoe een draagbare DVD-speler installeren?

Hieronder vindt u enkele tips van professionals voor een optimale werking van uw draagbare DVD speler. Zo haalt u meteen het beste uit uw nieuwe aankoop. Raadpleeg ook de handleiding voor gerichte informatie. Als hulp bij het lezen kunt u op de visuals klikken.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
Vchauddvd.jpg+ZOOM

De omgeving rond uw draagbare DVD speler

We geven u enkele voorzorgsmaatregelen, want draagbare DVD spelers houden niet van extreme koude of hitte en al zeker niet van een buitensporig hoge luchtvochtigheid.
- Een erg lage temperatuur (-10°C en lager) heeft onmiddellijke gevolgen voor de werking van de batterij.
- Buitensporige warmte (60°C en meer) veroorzaakt chemische reacties die het lcd-scherm beïnvloeden.
- Plaats het toestel steeds in een droge en goed verluchte ruimte. Bescherm het toestel tegen elke vorm van vocht (regen, zeewater). Vocht kan uw toestel namelijk onherstelbaar beschadigen. Er kan zich waterdamp vormen wanneer het toestel snel vanuit een koude naar een warme omgeving wordt gebracht. In dat geval kunnen geen CD's of DVD's worden afgespeeld. U moet wachten tot de damp verdwenen is.

Vhoussedvdport.jpg+ZOOM

De draagtas in uw wagen plaatsen

Leg de DVD speler op een vlakke en stevige ondergrond.
Bij sommige modellen wordt een draagtas meegeleverd. Deze is erg handig in de wagen. U kunt ze namelijk vastmaken aan een hoofdsteun.

VBatterie-DVD.jpg+ZOOM

Batterij opladen

Gebruik de batterij wanneer u het toestel buiten wil gebruiken. Laad de batterij helemaal op voordat u ze voor het eerst gebruikt.
Gebruik uw draagbare DVD speler tot de batterij helemaal leeg is en laad ze daarna opnieuw volledig op.
Zo versterkt u de autonomie van uw batterij.

VSecteur-DVD.jpg+ZOOM

Aansluiten op het elektriciteitsnet

Als u het toestel binnenshuis gebruikt, steek dan de adapter die met de draagbare DVD speler werd meegeleverd in een stopcontact.

VAllume-cigare-DVD.jpg+ZOOM

Voeding van de sigarettenaansteker

Als u uw draagbare DVD speler in de wagen met de sigarettenaansteker aandrijft, moet u het toestel wel eerst uitschakelen voordat u de kabel aansluit. Zoniet kunt u het toestel beschadigen.

Compatibele CD's

Controleer of het gekozen CD formaat kan worden afgespeeld voordat u uw draagbare DVD speler gebruikt. Zorg ervoor dat het deksel van het leesmechanisme steeds gesloten is om te vermijden dat stof terechtkomt op de lens. Vergeet geen batterijen in de afstandsbediening te stoppen.

Vconnectvdvd_NL.jpg+ZOOM

Aansluiten op uw televisie

U wil uw draagbare DVD speler aansluiten op uw televisietoestel om vanuit uw zetel naar een film te kunnen kijken op een groter scherm? Daarvoor kunt u met behulp van een scart adapter de scart aansluiting van uw TV gebruiken.

Vconnectvdvd2_NL.jpg+ZOOM

Aansluiting vooraan

Indien uw televisietoestel een aangepaste aansluiting heeft, hebt u geen scart adapter nodig. Met de audio/videokabel sluit u uw draagbare DVD speler dan rechtstreeks aan op de audio/video aansluiting vooraan op uw televisietoestel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters