Een luidspreker kopen

Alle luidsprekers bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle luidsprekers
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke luidspreker bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de luidsprekers

 • luidspreker - Luidspreker kopen - Vanden Borre

  U kan een luidspreker kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een luidspreker online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een luidspreker online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * luidspreker aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * luidspreker betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de luidspreker gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een luidspreker via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een luidspreker. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe luidsprekers kiezen?

  • Voor een volledige installatie…

   Als u een volledig nieuwe installatie wil plaatsen, kies dan voor een pack met 5 luidsprekers: 2 luidsprekers vooraan, 1 in het midden en 2 achteraan. Zal u de installatie vooral gebruiken om naar films op dvd te kijken? Aarzel dan niet en kies een installatie met een subwoofer... dan bent u zeker dat u zal kunnen genieten van de best mogelijke geluidskwaliteit!

  • … of om een bestaande installatie te perfectioneren

   Uw bestaande installatie is van goede kwaliteit, maar is niet voldoende om van alle geluidstechnologie te kunnen genieten? Vul uw installatie dan aan met een pack van 3 luidsprekers (2 luidsprekers achteraan en 1 in het midden)... . Luister! U zit in de bioscoop!

  • Soorten luidsprekers

   De centrale luidspreker geeft dialogen weer. Hij moet dus zo dicht mogelijk bij het beeldscherm worden geplaatst. De satellietluidsprekers, al naargelang uw wens zijn dat er twee of vier, zorgen voor de weergave van de muziek (vooraan) en de stereo-effecten (achteraan). De subwoofer is onmisbaar als u ten volle wil genieten van de Dolby Digital- en DTS-geluidseffecten.
   Voor een home cinema-geluidsweergave moeten de technische specificaties van uw luidsprekers (drie of vijf)identiek zijn.

  • Vermogen

   Voor een optimaal luistercomfort moet de versterker minstens het vermogen leveren dat nodig is voor de luidsprekers. De perfectie? Aarzel niet om een versterker te kiezen die net iets sterker is dan de luidsprekers zelf.
   Luidsprekers van 100 watt vereisen een versterker van minstens 100 watt.

  • Aantal wegen

   BCvoieshp.jpg :

   Een onmiskenbaar feit: hoe meer wegen, hoe accurater de geluidsweergave. Er bestaan 2-wegsluidsprekers (voor hoge en middelhoge tonen) en 3-wegsluidsprekers (voor hoge, middelhoge en bastonen). De luidsprekers van het laatste type zijn meer geavanceerd, waardoor de geluidsweergave accurater is en de bastonen beter worden weergegeven.

 • Overzicht merken voor luidspreker