Een draadloze bluetooth luidspreker kopen

Alle draadloze bluetooth luidsprekers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke draadloze bluetooth luidspreker bekijken

AEG

ARTSOUND

BOSE

CALIBER

DCYBEL

DENON

Ferguson

FRESH 'N REBEL

HARMAN KARDON

HMDX

HugoBoss

Ibiza

JAM

JBL

JVC

konix

LENOVO

LTCA

Madison

MARSHALL

MUSE

Party

PHILIPS

PURE

SAMSUNG

SONY

ULTIMATE EARS

Vtac

XOOPAR

Bekijk hier het oude gamma van de draadloze bluetooth luidsprekers

Bluetoothspeaker - Draadloze bluetooth luidspreker kopen - Vanden Borre

Je kan een Bluetoothspeaker kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Bluetoothspeaker online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Bluetoothspeaker online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Bluetoothspeaker aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Bluetoothspeaker betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Bluetoothspeaker gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Bluetoothspeaker via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Bluetoothspeaker. Zoek een winkel in je buurt.

Welke draadloze luidspreker kiezen?

De bluetoothspeaker: je mobiele oplossing

Je hebt ze ongetwijfeld al eens gezien op een camping, een barbecue of aan het skateplein: bluetoothspeakers zijn supertrendy. Je hebt geen wifinetwerk nodig om muziek af te spelen en ze werken met een batterij. Het voordeel? Je kan je playlists overal afspelen, zowel thuis als op reis, op het strand of bij vrienden.

Feestje bouwen aan het zwembad

Sommige bluetooth-speakers zijn (spat)waterdicht. Bestand tegen spatjes water of kan je ze helemaal onderdompelen in het water, dat hangt van de IP-waarde van het toestel. Met (spat)waterdichte modellen speel je zonder zorgen muziek af bij vrienden aan het zwembad. Op reis? Leg je handdoek klaar op de relaxstoelen van het hotel en trakteer de andere hotelgasten op je lievelingsnummers (de meesten zullen het wel leuk vinden :-)). Of wat dacht je van een beetje muziek op het strand?

Genieten... de hele dag

Zin om uren te ontspannen of de hele nacht te feesten, maar helemaal geen zin om je draadloze luidspreker constant te moeten opladen. Geen paniek: sommige bluetoothspeakers laten je toe om minstens 10 uur lang muziek af te spelen. Geniet de hele dag van je playlists, zonder je zorgen te maken over de batterij van je apparaat.

 

bloc2_speakers.jpg :

Wat als... je smartphone het laat afweten?


Dan is de pret over natuurlijk. Je mag dan wel een bluetoothspeaker hebben die urenlang meegaat, maar als de batterij van je smartphone het opgeeft, heb je dikke pech. Daarom zijn sommige bluetoothluidsprekers voorzien van een powerbank-functie voor smartphones voor smartphones. Sluit je smartphone aan op de USB-poort van je draadloze luidspreker en hij wordt opgeladen. En jij bent weer safe voor enkele uren ;)

Oh nee! Ons ma belt...


Stel je even voor: je bent lekker aan het chillen op de tonen van je favoriete hit tot... je beltoon het overneemt! Als iemand je opbelt tijdens het luisteren naar muziek en je een model hebt met een ingebouwde microfoon, dan neem je gewoon op en bel je handsfree via je luidspreker. Handig!
bloc3_speakers.jpg :

Wifispeakers: thuis genieten van je muziek

Ben je van plan om enkel thuis naar muziek te luisteren, kies dan voor een draadloze luidspreker die je met je wifinetwerk verbindt. Je bedient deze speakers via een app op je smartphone of tablet.

Ambiance in elke kamer

De meeste wifispeakers hebben een multiroomfunctie. Extra troef: plaats de luidsprekers in verschillende kamers en verbind ze via je wifinetwerk. Via de app kan je de compatibele speakers groeperen en bedienen. Laat overal in huis dezelfde muziek afspelen of kies een genre per kamer. Ed Sheeran in de woonkamer, K3 in de kinderkamer en Dua Lipa in de badkamer? Jij kiest!


 

 

bloc4_speakers.jpg :

Hoe stream je muziek naar je draadloze luidspreker

Er bestaan verschillende mogelijkheden om je muziek naar je luidsprekers te sturen. De meeste speakers hebben een eigen compatibele app. Deze kan je gebruiken om je eigen muziekcollectie naar de speakers te streamen, of muziek te streamen via populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. En via internetradio heb je toegang tot een breed gamma radiozenders. Daarnaast ondersteunen sommige modellen ook Spotify Connect, Chromecast en AirPlay.

 

Spotify Connect

Een eerste optie is Spotify Connect. Je bedient de muziek via de app op bijvoorbeeld je smartphone, maar de muziek wordt via wifi rechtstreeks naar je luidspreker gestreamd. De voordelen ten opzichte van bluetooth?

  • Je hoeft je smartphone niet in de buurt te hebben. 
  • De batterij van je smartphone loopt niet zo snel leeg als wanneer je streamt via bluetooth. 
  • Je kan zonder probleem bellen met je smartphone, zonder dat de muziek onderbroken wordt. 
  • Streamen via bluetooth kan de geluidskwaliteit beïnvloeden. Via Spotify Connect behoud je de originele kwaliteit.
Bekijk alle toestellen met Spotify Connect
bloc5_speakers.jpg :

Chromecast

Een tweede optie is Chromecast. Met één druk op de knop van je smartphone of tablet stuur je muziek door naar je draadloze luidspreker. Verschillende apps ondersteunen Chromecast. Zo kan je bijvoorbeeld de audio van een YouTube-video afspelen op de luidspreker in plaats van op je smartphone.

Bekijk alle toestellen met Chromecast
bloc6_speakers.jpg :

AirPlay

En ten slotte kan je ook kiezen voor AirPlay, de streaming standaard van Apple. Met AirPlay stream je draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet naar je wifispeaker. Het werkt met alle compatibele Apple-toestellen: iPod touch, iPhone, iPad, ... Je muziek wordt vanop je toestel en via het netwerk naar je draadloze luidsprekers gestuurd.

Bekijk alle speakers met AirPlay
bloc7_speakers.jpg :

Spraakassistent

Sommige wifispeakers hebben een ingebouwde microfoon voor persoonlijke assisenten zoals Google Assistant. Jij vraagt iets aan de assistent en hij probeert je op je wenken te bedienen.

  • Wat staat er vandaag op mijn agenda? Welke route neem ik best om files te vermijden? Wordt het mooi weer? 
  • Vraag hem om een herinnering te noteren, iets toe te voegen aan je boodschappenlijstje of een timer te zetten. 
  • Bedien slimme lampen (zoals Philips Hue) via je stem. Vraag om de lichten te dimmen of een bepaalde kleur of scène te activeren. 
  • Vraag om je favoriete serie of playlist af te spelen op een compatibele tv, geluidsinstallatie of je speaker zelf. 
  • Bedien slimme huishoudtoestellen zoals je robotstofzuiger via spraak.
bloc8_speakers.jpg :

Boomboxen en soundtowers: ready to party?

Geef je af en toe een knallend feestje? Ga dan voor een draadloze luidspreker die extra veel power biedt : een boombox of sound tower zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze zijn perfect om een spetterend feestje te bouwen en je kan ze meenemen op locatie, bijvoorbeeld om zelf je playlists te laten afspelen op je verjaardagsfeest. Veel boomboxen beschikken over ingebouwde feestverlichting die reageert op de afgespeelde muziek. Of je kan er effecten aan toevoegen via bedieningsknoppen op het toestel zelf of via een smartphone-app. Top!
bloc9_speakers.jpg :

Overzicht merken voor draadloze bluetooth luidspreker

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters