Een broodrooster kopen

Alle broodroosters bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke broodrooster bekijken

BEKO

BOSCH

CUISINART

DOMO

ELECTROLUX

KALORIK

KENWOOD

KITCHENAID

KRUPS

MAGIMIX

MOULINEX

PHILIPS

PRINCESS

PROFICOOK

PROLINE

RIVIERA&BAR

ROWENTA

RUSSELL HOBBS

SEVERIN

SMEG

TEFAL

Bekijk hier het oude gamma van de broodroosters

Broodrooster - Broodrooster kopen - Vanden Borre

Je kan een Broodrooster kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Broodrooster online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Broodrooster online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Broodrooster aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Broodrooster betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Broodrooster gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Broodrooster via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Broodrooster. Zoek een winkel in je buurt.

Welke broodrooster kiezen?

De trendy toaster

Elke moderne, trendy toaster is uitgerust met 4 handige functies:
  • Een ontdooifunctie: je kan ingevroren brood opwarmen, toch blijft de smaak vers.
  • Een stokbroodfunctie: zodat je broodjes van de avond voordien weer knapperig worden.
  • Een bagelfunctie: om en sneetje brood of bagel aan één kant te roosteren, terwijl de andere kant warm blijft.
  • Een broodjesverwarmer: voor overheerlijke croissants, pistolets en chocoladekoeken!
blok2_TIPK_grille_pain.jpg :

Het aantal sleuven

Meer sleuven, dat betekent toast voor iedereen op hetzelfde moment. Ideaal voor gezinnen, maar ook praktisch voor mensen met weinig tijd. Met drie of zelfs vier sleuven, duurt het wachten minder lang en is iedereen tevreden.
De grootte van de sleuven varieert: klein (voor kleine en normale broodsneden) of groot (voor extra grote sneden brood of twee kleine sneden tegelijk).
blok3_TIPK_grille_pain.jpg :

De koude wanden

Voorkom brandwonden! De meeste broodroosters zijn tegenwoordig uitgerust met koude wanden. Ze zorgen ervoor dat je je niet verbrandt wanneer je de behuizing van het toestel aanraakt.
blok4_TIPK_grille_pain.jpg :

Een kleine extra, een groot comfort

Sommige broodroosters bieden dat tikkeltje meer. Bepaalde modellen laten je broodsnede automatisch zakken in de sleuf en als de bruiningsgraad bereikt is, komt de snede weer langzaam naar omhoog. En als je broodrooster voorzien is van een automatische warmhoudfunctie, blijft je broodje perfect warm, zonder dat je je verbrandt. Handig als je ’s morgens nog niet goed wakker bent.
blok5_TIPK_grille_pain.jpg :

Broodjesverwarmer

Sommige broodroosters zijn uitgerust met een ingebouwde broodjesverwarmer. Het voordeel? Je kan broodjes enkele cm boven de broodrooster plaatsen. Ideaal om warme croissants en pistolets te realiseren met een heerlijke, krokante korst.
blok6_TIPK_grille_pain.jpg :

Een vintage design

Veel fabrikanten hebben hun broodroosters in het zwart of in inox ontworpen. Maar wat dacht je van een vintage model? Er bestaan heel wat broodroosters in andere kleuren die je keuken opfleuren!
blok7_TIPK_grille_pain.jpg :

Overzicht merken voor broodrooster

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters