Een broodrooster kopen

Alle broodroosters bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke broodrooster bekijken

BEKO

BORETTI

BOSCH

CUISINART

DELONGHI

DOMO

ELECTROLUX

KALORIK

KENWOOD

KITCHENAID

KRUPS

MAGIMIX

MOULINEX

PHILIPS

PROFICOOK

PROLINE

RIVIERA&BAR

SMEG

TEFAL

Bekijk hier het oude gamma van de broodroosters

Broodrooster - Broodrooster kopen - Vanden Borre

Je kan een Broodrooster kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Broodrooster online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Broodrooster online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Broodrooster aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Broodrooster betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Broodrooster gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Broodrooster via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Broodrooster. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een broodrooster kiezen?

Elektronische thermostaat

Een elektronische thermostaat zorgt voor een volmaakte kleur. Het brood is krokant van buiten en zacht van binnen van de eerste tot de laatste snede.

Moderner

Drie nieuwe functies maken van de broodrooster een toestel dat perfect past bij de hedendaagse levensstijl:
- ontdooifunctie, zodat brood altijd versgebakken smaakt;
- stokbroodfunctie, om brood van de avond tevoren weer knapperig te maken;
- opzethouder voor broodjes, voor onweerstaanbare croissants of chocoladebroodjes.

Aantal sleuven

Meer sleuven, dat betekent toast voor iedereen op hetzelfde moment. Ideaal voor gezinnen, maar ook praktisch voor mensen met weinig tijd. Met twee, zelfs drie sleuven, duurt het wachten minder lang en is iedereen tevreden.
BCfentesgrillepain.jpg :

Koude wanden

Voorkom verbranding! De meeste apparaten zijn tegenwoordig voorzien van koude wanden die verbranden voorkomen wanneer u de behuizing van het toestel aanraakt.

Stokbroodfunctie

Om het brood van de avond tevoren weer smakelijk en knapperig te maken. Met deze functie wordt het brood aan ťťn kant geroosterd voor knapperig brood zonder zwartverbrande korst.

Kruimellade

Een slim extraatje dat de kruimels opvangt die in de broodrooster vallen. U hoeft de broodrooster niet meer om te draaien of te schudden!
BCTiroir-Grille-Pain.jpg :

Overzicht merken voor broodrooster

Een vraag over een product?
Chat