Een usb memory stick kopen

Alle usb memory sticks bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke usb memory stick bekijken

EMTEC

MEDIA RANGE

PHILIPS

PNY

SANDISK

TRIBE

VERBATIM

Bekijk hier het oude gamma van de usb memory sticks

Usb-stick - USB memory stick kopen - Vanden Borre

Je kan een Usb-stick kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Usb-stick online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Usb-stick online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Usb-stick aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Usb-stick betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Usb-stick gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Usb-stick via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Usb-stick. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een USB-stick kiezen ?

Nooit zonder mijn USB-stick

U verplaatst zich nooit zonder uw gsm... en ook niet meer zonder USB-stick! Het is de gemakkelijkste manier om onverwachte zaken op te slaan. Of het nu dient om foto's op te slaan, MP3 bestanden of belangrijke documenten (adreskaartjes, uw CV, modelbrieven, ...), de USB-stick is de ideale oplossing.
Voor sommigen zal de USB-stick zelfs het mobiele geheugen bij uitstek worden!
BC_CleUSB3.jpg :

Onmiddellijk en overal toegang

Sluit de USB-stick aan op om het even welke computer, de gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar. De stick wordt direct herkend door alle systemen (Windows of MAC OS) en vereist geen enkele installatie. Dat is het principe van Plug and Play (Aansluiten en gebruiken). Een USB-stick is bovendien niet enkel leesbaar op een computer: steeds meer toestellen (televisies, digitale fotokaders, ...) zijn voorzien van een USB-poort. Moeilijk om nog compatibeler te zijn!
BC_CleUSB10.jpg :

Software om mee te nemen

Uw multimedia bestanden meenemen is 殚n ding. Maar uw software en werkruimte meenemen is nog beter! Dit is mogelijk met de norm U3, die toelaat om software in draagbare versie te gebruiken. Hoe werkt dit? De software wordt niet ge飊stalleerd op de computer, maar autonoom gelanceerd vanaf de USB-stick. Ideaal om te profiteren van Internetnavigatie op de computer van een vriend met uw eigen instellingen (favorieten, paswoord, ...).
BC_CleUSB1.jpg :

Capaciteit

De huidige modellen hebben een capaciteit van4 tot64 Gb, dat komt overeen met 6 tot 94 cd-roms. Als u multimedia bestanden wilt opslaan (JPEG, MP3, AVI, ...), kies dan voor een model van minstens16 Gb. Zelfs voor het opslaan van documenten kies je best een USB-stick met voldoende capaciteit. Durf het groot te bekijken!
BC_USB_01.jpg :

Snelheid

De snelheid wordt belangrijker naarmate de capaciteit groter is. Als u grote hoeveelheden foto's of video's overzet, kies dan voor een model met hoge schrijf- en leessnelheid. De snelheid wordt uitgedrukt in Mb per seconde.
BC_CleUSB7.jpg :

Software en veiligheid

Als u persoonlijke documenten opslaat, wil u natuurlijk niet dat ze in om het even welke handen kunnen vallen. Sommige modellen zijn uitgerust met een beschermingssysteem via een paswoord. Op die manier kan u uw bestanden in alle veiligheid overal mee naartoe nemen.
En als u ook uw software wil meenemen op een veilige manier, kies dan voor een stick die U3 compatibel is.
BC_USB_02.jpg :

Overzicht merken voor usb memory stick

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters