Een all-in-one printer kopen

Alle all-in-one printers bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle all-in-one printers
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke all-in-one printer bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de all-in-one printers

 • all-in-one printer - All-in-one printer kopen - Vanden Borre

  U kan een all-in-one printer kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een all-in-one printer online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een all-in-one printer online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * all-in-one printer aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * all-in-one printer betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de all-in-one printer gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een all-in-one printer via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een all-in-one printer. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een all-in-one printer kiezen ?

  • Discreet

   discreet.jpg :

   Gedaan met grote toestellen in uw werkruimte! Bespaar ruimte met all-in-one printers! Deze printers zijn printer, scanner, fax en kopieermachine in één... en dat alles met één enkele verbindingskabel. Wat kunt u zich nog meer wensen?

   Bekijk de pc/printerkabels

  • Krachtig en multifunctioneel

   prof bureautica.jpg :

   All-in-one printers worden steeds kleiner en werken zo goed dat ze zich met gemak kunnen meten met de beste randapparatuur. Afdrukken met fotokwaliteit, uiterst accurate digitalisering en snelheid... al deze functies vindt u voortaan in één enkel toestel!

   Bent u vooral op zoek naar productiviteit? Kies dan voor een model met hoge afdruksnelheid (meer dan 20 pagina's per minuut) en een grote papierlade zodat het papier snel afgedrukt kan worden en snel uit uw printer komt. Ook wat fax en scanner betreft, kiest u maar beter voor snelheid. Voor de faxfunctie raden we een gemiddelde snelheid van 3 seconden per pagina aan.

   Bekijk de all-in-one printers met afdruksnelheid zwart/wit van 20 ppm

  • Draadloos printen

   BIENCHOISIR-IMPLASER1502.jpg :

   • Wifi: maak een draadloze verbinding met uw printer via uw thuisnetwerk. Iedereen die toegang heeft tot het draadloos netwerk kan opdrachten naar de printer versturen.
   • Apple AirPrint: via het iOS-besturingssysteem op uw Apple-toestellen stuurt draadloos een printopdracht naar uw printer. Ideaal voor mensen met een iPad of iPhone.
   • Email printing: stuur via e-mail printopdrachten vanaf uw laptop, desktop PC, smartphone, tablet, … naar het unieke e-mailadres van uw printer. Het toestel vanwaar u de opdracht stuurt moet voorzien zijn van een internetverbinding.
   • Google Cloud Print: deze technologie laat u toe om een printer te koppelen aan uw Google-account. Stuur vanaf uw Cloud-account printopdrachten naar uw printer.
   • NFC-print: is uw tablet of smartphone uitgerust met de NFC-technologie? Dan kunt u snel en eenvoudig een printopdracht versturen door uw printer even aan te raken met uw smartphone of tablet. De toestellen vinden elkaar onmiddellijk waardoor de afdruk onmiddellijk start.
   • Bluetooth: via deze technologie creëert u een draadloze communicatie tussen uw smartphone, tablet, laptop, … met Bluetooth. Zo kunt u tot op 10 meter printopdrachten naar uw printer sturen.
   Bekijk alle all-in-one printers die draadloos werken

  • Wifi Direct

   Verbind uw printer met uw wifi-apparaat (smartpone, tablet, laptop, fototoestel, …) zonder Internetverbinding. U hebt geen toegangspunt of modem nodig. Verstuur zo heel eenvoudig draadloos afdrukopdrachten naar de printer.

   Bekijk alle all-in-one printers met Wifi Direct

  • Automatisch recto-verso printen

   Een automatische recto-verso printer kan uw documenten automatisch dubbelzijdig bedrukken. Wenst u uw documenten te digitaliseren? Met de optie “Automatisch recto-verso scannen” scant u heel eenvoudig en snel veel documenten.

   Bekijk de all-in-one printers met automatische recto-verso printfunctie
   Bekijk de all-in-one printers met automatische recto-verso scanfunctie

  • In een netwerk

   BUimpMF_4.jpg :

   Als u over meerdere computers beschikt, dan kunt u uw printer in een netwerk aansluiten zodat u vanop verschillende computers kunt afdrukken. Uw printer met netwerkaansluiting wordt een heuse printserver waarmee de hele familie gemakkelijk kan afdrukken.

   Bekijk de all-in-one printers met netwerkaansluiting

  • Afzonderlijke cartridges

   20160129_printer_01.jpg :

   Met deze technologie worden maximaal 10 afzonderlijke inktcartridges gebruikt om kleuren samen te stellen. Als één kleur op is, hoeft u dan ook slechts één inktcartridge te vervangen. Voordelen: U zal besparen op uw inktcartridges omdat ze individueel vervangen kunnen worden. Er is ook geen verspilling meer omdat de cartridges pas vervangen worden wanneer ze volledig leeg zijn.

   Bekijk de all-in-one printers met afzonderlijke cartrigdes

  • Eenvoudige burotica

   eenvoudige burotica.jpg :

   Alle beschikbare modellen kunnen heel snel afdrukken, documenten digitaliseren en ook kleurenfotokopieën (of zwart-wit) maken. Bij basismodellen werkt de fax via software op de computer.

  • Autonome fax

   U kunt met de printer faxberichten versturen en ontvangen zonder dat u daarvoor de pc moet aanzetten. U hebt natuurlijk wel een telefoonaansluiting nodig om de faxfunctie te kunnen gebruiken.

   Bekijk de all-in-one printers met autonome fax functie

 • Hoe een all-in-one-printer gebruiken?

  • Een geslaagde installatie

   Voordat u uw printer gaat gebruiken, leest u best even de handleiding door, zeker als het een wifi of ethernetprinter is. Op die manier weet u hoe u uw printer laat herkennen door uw computer, of door meerdere computers in het netwerk. Zorg dat u een USB-kabel hebt als uw printer via zo’n kabel aangesloten wordt aan uw computer. (De USB-kabel wordt niet altijd meegeleverd met de printer).

   Bekijk de pc/printerkabels

  • Met of zonder computer

   BUimpMF_2.jpg :

   U kunt uw all-in-one printer gebruiken zonder dat u uw computer hoeft in te schakelen: om te kopiëren of te faxen, kunt u gewoon de knopjes op het bedieningspaneel gebruiken.
   Tip: maak de glazen plaat van de scanner/kopieerder regelmatig schoon met een zacht doekje om te vermijden dat stofdeeltjes de kwaliteit van uw kopies of scans aantasten.

  • Welk papier gebruiken ?

   BUimpMF_5.jpg :

   Hoewel de all-in-one printer geen fotoprinter is, kunt u er toch kwaliteitsvolle kleurenafdrukken mee maken, in klein 10x15-formaat of klassiek A4-formaat, aan u de keuze. Kies voor uw fotoafdrukken speciaal fotopapier, de textuur en dikte zorgen voor optimale afdrukken. Als uw papier tijdens het afdrukken geblokkeerd raakt, is dat waarschijnlijk omdat het op een bepaald moment verkeerd gepositioneerd lag. Open de boven-, voor- of achterklep (afhankelijk van uw model) en trek het geblokkeerde vel papier er voorzichtig uit.

   Bekijk het printpapier

  • De inktpatronen vervangen

   BUimpMF_3.jpg :

   U drukt een nieuwe pagina af en merkt dat de afdrukkwaliteit niet meer is wat ze geweest is. Dat wil niet meteen zeggen dat u de inktpatronen moet vervangen. Wij raden u aan om eerst de automatische schoonmaakfunctie van uw printer te gebruiken. Op die manier verlengt u de levensduur van de inktcartridges. Als er toch een inktpatroon leeg is, zal de bijgeleverde printsoftware u een waarschuwing laten zien.

   Vind de inktcartridges van uw all-in-one printer

  • Deel uw printer

   BUimpMF_4.jpg :

   De meeste printers beschikken over een wifi-aansluiting. Op die manier kunt u uw printer met meerdere computers draadloos verbinden. Maar ook als uw printer via USB-aansluiting is aangesloten, kunt u hem in een netwerk delen! Als u een internetrouter met printserverfunctie hebt, kunt u uw printer via USB op deze box aansluiten en zo met alle computers in uw thuisnetwerk verbinden!

 • Overzicht merken voor all-in-one printer