Een ipl of laserontharing kopen

Alle semi-definitieve epileerapparaten bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke ipl of laserontharing bekijken

BABYLISS

BRAUN

ILUMINAGE

PHILIPS

PROFICARE

RIO

SMOOTHSKIN

Bekijk hier het oude gamma van de semi-definitieve epileerapparaten

Semi-definitief epileerapparaat - IPL of laserontharing kopen - Vanden Borre

Je kan een Semi-definitief epileerapparaat kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Semi-definitief epileerapparaat online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Semi-definitief epileerapparaat online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Semi-definitief epileerapparaat aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Semi-definitief epileerapparaat betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Semi-definitief epileerapparaat gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Semi-definitief epileerapparaat via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Semi-definitief epileerapparaat. Zoek een winkel in je buurt.

Welk semi-definitief epileerapparaat kiezen?

Hoe werkt een semi-definitief epileerapparaat?

Via Intensed Pulsed Light of IPL. Een krachtige lichtflits wordt geprojecteerd op de haartjes. Revolutionair? Ja, want deze technologie brengt de haarzakjes in ruststand en voorkomt dat haartjes snel teruggroeien. Bovendien zijn de nieuwe haartjes dunner en minder talrijk.

Tip: gebruik je semi-definitieve epilator regelmatig en geniet nadien langer van gladde benen. Afhankelijk van je huidtype en het apparaat dat je gebruikt, vertraagt de haargroei merkbaar na 2 maanden en stopt die definitief binnen de 4 à 8 maanden, met sessies om de 15 dagen. Hierna moet je het maandelijks 1 keer onderhouden.


 
bloc3_TIPK_semidef.jpg :

Ook voor jouw haarkleur en huidtype?

Haarkleur

IPL-technologie werkt niet goed op witte of grijze haartjes, en wordt in dit geval dus afgeraden. Ook lichtblonde en rode haartjes kan je niet verwijderen met de meeste semi-definitieve epileerapparaten.

Bekijk de toestellen geschikt voor lichtblond en rood haar.

Huidskleur

Er bestaan 6 verschillende huidtypes. We sommen ze even voor je op. 

  • Zeer lichte huidskleur: mensen met een zeer lichte huidskleur, met lichtblond of rood haar en lichte ogen hebben meestal huidtype I. 
  • Lichte huidskleur: personen met een lichte huid, blond haar en grijze, groene of blauwe ogen hebben meestal huidtype II. 
  • Licht getinte huid: heb je een licht getinte huid, donkerblond of bruin haar en donkere ogen? Dan heb je huidtype III. 
  • Mediterraans huidtype: mensen met donker haar en donkere ogen hebben huidtype IV. 
  • Aziatisch huidtype: personen met een donker getinte huid hebben huidtype V. 
  • Afrikaans huidtype: heb je een donker gepigmenteerde of zwarte huid? Dan behoor je tot de mensen met huidtype VI.
Opgelet: heb je huidtype V of VI? Veel IPL-apparaten zijn niet geschikt voor een donkere huid. Bekijk de toestellen voor huidtype V en de modellen voor huidtype VI.
20150414_semi_epil_3.png :

Veilig gebruik

Sommige modellen zijn uitgerust met een intelligente huidskleursensor. Praktisch! Deze semi-definitieve epileerapparaten bepalen je huidtype en passen zich er automatisch aan aan. Zo ben je zeker van een adequaat en veilig gebruik.


Automatische flitsstand


Heeft je toestel een automatische flitsstand? Dan hoef je de flitsknop niet telkens opnieuw in te drukken. Hou hem ingedrukt terwijl je het toestel over je lichaam laat glijden. Zo win je tijd!
bloc4_TIPK_semidef.jpg :

Volg je epilatiebeurten makkelijk op

Ook semi-definitieve epileerapparaten kunnen slim zijn. Er bestaan geconnecteerde modellen, met een bijhorende applicatie om de epilatiebeurten makkelijk op te volgen. Toestellen met bluetooth-connectiviteit maken zelfs een directe verbinding met je tablet/smartphone.

bloc6_TIPK_semidef.jpg :

Doís and doníts

  • Do: eerst de zones die je wilt epileren scheren. Vóór je aan de slag gaat met je semi-definitief epileerapparaat is het aangeraden de zones eerst met een scheermesje of ladyshave te scheren. 
  • Do: het juiste model kiezen. Wil je bijvoorbeeld de haartjes van je gezicht ook ontharen met IPL? Kies dan een semi-definitieve epilator die hiervoor geschikt en zeker geen ander. 
  • Don’t: tussendoor epileren. Het is sterk afgeraden om zich te epileren met was of pincetjes tijdens de behandeling omdat het effect van de Intense Pulsed Light-technologie dan sterk afneemt. 
  • Don’t: crèmes gebruiken. Breng vooraf geen crème, lotion of deodorant aan op de te ontharen huid.
bloc7_TIPK_semidef.jpg :Zo, nu weet je alles over semi-definitieve epileerapparaten en weet je welk model kiezen. Toch nog hulp nodig? Beantwoord enkele vragen in onze epileerapparaatwijzer en vind het toestel dat perfect bij je past!

Overzicht merken voor ipl of laserontharing

Een vraag over een product?
Chat