Een trimmer / tondeuse kopen

Alle trimmers / tondeuses bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke trimmer / tondeuse bekijken

BABYLISS

BRAUN

OKOIA

PANASONIC

PHILIPS

REMINGTON

VALERA

WAHL

Bekijk hier het oude gamma van de trimmers / tondeuses

Haartondeuse - Trimmer / Tondeuse kopen - Vanden Borre

Je kan een Haartondeuse kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Haartondeuse online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Haartondeuse online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Haartondeuse aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Haartondeuse betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Haartondeuse gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Haartondeuse via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Haartondeuse. Zoek een winkel in je buurt.

Welke haartondeuse kiezen? Volg de gids!

Haartondeuse met een vaste opzetkam

Sommige haartondeuses worden geleverd met verschillende verstelbare opzetkammen, andere hebben dan weer één vaste opzetkam. Vergrendel de opzetkam aan de tondeuse en stel makkelijk de gewenste kniplengte in via het schuifknopje of het draaiwiel. Hoewel je maar één opzetkam hebt, beschik je toch over talrijke lengte-instellingen.

Een voordeel van een vaste opzetkam is dat je de snijlengte heel precies kan instellen, tot op 0,5 mm.

Haartondeuse met verstelbare opzetkammen

Sommige haartondeuses worden geleverd met meerdere opzetkammen. Die klik je vast op de tondeuse volgens de gewense snijlengte. Check vooraf goed welke opzetkammen je bij je toestel krijgt zodat je nadien het perfecte kapsel kan bekomen.

Tip: of je nu kiest voor een vaste of een verstelbare opzetkam, vergeet zeker de opzetkam niet op je haartondeuse te plaatsen aan het begin van de knipbeurt. Zo voorkom je zeer korte en vooral onregelmatige resultaten.

De juiste lengte voor het juiste kapsel

Wil je je hoofd helemaal kaalscheren? Dat lukt niet met een haartondeuse. Hiervoor heb je een scheerapparaat nodig. Een haartondeuse biedt je wel veel andere mogelijkheden om je kapsel thuis te creëren. Enkele voorbeelden van de lengte-instellingen om je een idee te geven:

Weet je nog niet welke snit je wenst of varieer je gewoon graag, bijvoorbeeld een superkorte coupe in de zomer en langer haar in de winter, dan kies je best voor een toestel met een groot verschil tussen de minimale en de maximale snijlengte.

Draadloos comfort

Een essentiële vraag bij de keuze van een haartondeuse: wil je een model met snoer of eentje met zowel een snoer als een oplaadbare batterij? Ben je van plan om je kapsel altijd in de buurt van een stopcontact te creëren, in de badkamer voor de spiegel bijvoorbeeld, dan is een model met enkel een snoer een uitstekende keuze.

Voor wie graag op het terras of in de tuin aan de slag gaat of niet gebonden wil zijn aan één bepaalde plaats, is een draadloos model een must. Denk er aan om je batterij voldoende op te laden voor je aan de knipbeurt begint, want een haartondeuse die stilvalt is heel onaangenaam. De oplossing: een haartondeuse met een display. Je kan altijd de batterijstatus even checken voor je begint.

Je haartondeuse reinigen

Voor een lange levensduur van je haartondeuse, is het belangrijk dat je ze na elk gebruik altijd even reinigt. Sommige toestellen beschikken over een afspoelbare kop die je gewoon even onder de kraan moet houden. Let er wel op dat, indien je haartondeuse niet waterdicht is, je enkel de scheerkop onder de kraan houdt.

Bepaalde modellen worden geleverd met een reinigingsborstel om de haartjes van de trimkop te verwijderen en met smeerolie om de snijbladen te smeren.

Meegeleverde accessoires

De belangrijkste accessoires van je haartondeuse zijn uiteraard de opzetkammen, want hiermee kies je de gewenste snit. Welke extra’s er in de doos van je haartondeuse moeten zitten, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Enkele mogelijkheden:

  • Een schaar om je haar korter te knippen voor je de tondeuse gebruikt.
  • Een kam om je haar te kammen en een scheiding in je haar te maken voor je aan de knipbeurt begint.
  • Een etui om je tondeuse na gebruik veilig in op te bergen.

Wil je je haartondeuse op een specifieke plaats laten staan in plaats van ze telkens op te bergen, kies dan voor een model met een bijgeleverde standaard.

 

Een haartondeuse of een trimmer?

Een haartondeuse is voorzien van een groot snijblad en een krachtige motor, omdat hoofdhaar vaak dikker is dan een baard of een snor. Terwijl een trimmer superhandig is om je baard, snor, bakkebaarden of hoofdhaar bij te werken omdat het snijblad kleiner is en je zo veel nauwkeuriger aan de slag kan.

Ben je van plan om zowel je baard als je kapsel bij te werken? Dat kan perfect met een multigroom. Deze toestellen zijn namelijk uitgerust met opzetkammen voor je hoofdhaar en je lichaamshaar.

Overzicht merken voor trimmer / tondeuse

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters