Een draadloze telefoon kopen

Alle draadloze telefoons bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle draadloze telefoons
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke draadloze telefoon bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de draadloze telefoons

 • draadloze telefoon - Draadloze telefoon kopen - Vanden Borre

  U kan een draadloze telefoon kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een draadloze telefoon online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een draadloze telefoon online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * draadloze telefoon aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * draadloze telefoon betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de draadloze telefoon gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een draadloze telefoon via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een draadloze telefoon. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een draadloze telefoon kiezen?

  • Volledig digitaal

   BCtelsf_num.jpg :

   De digitale techniek leidt tot een ongekend comfort: meer geheugen, grote keuze aan beltonen, meer functies… De klank is duidelijk en nauwkeurig. De overdracht tussen handset en basisstation is perfect beveiligd. In de praktijk betekent dit dat er op één basisstation meerdere handsets kunnen worden aangesloten. Zo voorkomt u dat u moet spurten telkens wanneer de telefoon gaat! En als u echt geen tijd (of zin!) hebt om op te nemen, zijn er tal van modellen met ingebouwd antwoordapparaat. Heel wat overtuigende voordelen, die de huidige draadloze telefoons ook nog eens combineren met een schitterend design!

  • Neefje van de gsm

   BCtelsf_mobile.jpg :

   De draadloze telefoon lijkt meer en meer op een gsm. De functies zijn overigens praktisch dezelfde: oproepnummerweergave, toegang tot het adresboek via het toetsenbord, mogelijkheid om sms-berichten te versturen... En als baby zijn middagdutje doet, kunt u de trilfunctie inschakelen zodat niemand hem wakker belt.

  • Iedereen heeft het woord

   BCtelsf_convivial.jpg :

   Telefoneren, communiceren… moet vooral gebruiksvriendelijk zijn. Iedereen moet ervan kunnen genieten, alleen of met meer. Wat betreft het gebruik, als uw engeltjes of uzelf graag gesprekken delen, is de functie “handenvrij” onontbeerlijk. Iemand van uw gezin is slechtziend of slechthorend? Meer en meer draadloze telefoon modellen zijn speciaal aangepast: grote toetsen, compatibel met hoorapparaten …

  • Adresboek

   BCtelsf_memoires.jpg :

   Alle draadloze telefoons hebben er één, een adresboek met tal van geheugens waarin u tot honderden gegevens (namen en telefoonnummers) kunt opslaan... Zo kunt u zonder problemen alle gegevens van uw oude papieren telefoonboekje in het geheugen bewaren. Bij sommige modellen kunt u zelfs uw contactpersonen per groep indelen: vrienden, werk, familie …
   Slim: als u kiest voor een model met bluetooth technologie, kunt u heel eenvoudig de contactpersonenlijst van uw smartphone downloaden naar het adresboek van uw telefoon. Een alternatief? Als uw gsm geen bluetooth ondersteunt, kunt u het adresboek ervan ook heel gemakkelijk overnemen wanneer u kiest voor een draadloze telefoon met de functie “Kopieer simkaart”. Concreet betekent dit dat deze telefoon is uitgerust met een simkaart lezer. U hoeft alleen maar uw eigen simkaart in de hiervoor voorziene gleuf te steken. De te volgen procedure is erg eenvoudig.

   Bekijk hier de modellen met geheugen voor 50 nummers en meer

  • Geluidsversterking en “handenvrij”

   BCtelsf_ampli_ml.jpg :

   Geluidsversterking is ideaal om iedereen in de kamer te laten meeluisteren naar een gesprek. Zo kan iedereen genieten van de stem van oma, zonder deel te nemen aan het gesprek, behalve wanneer u dicht bij de telefoon gaat staan!

   De functie “handenvrij” is volledig complementair met de geluidsversterker. Inderdaad, met deze functie kan iedereen die in de buurt is van de telefoon deelnemen aan het gesprek. Wanneer de toets “handenvrij” aanwezig is op de oplader kunt u dus alleen een gesprek beginnen en dit gaan delen met iemand in een andere kamer. Zo kan iedereen zijn zegje doen!

   Bekijk hier de handenvrije modellen

  • Beheer van meerdere handsets

   BCtelsf_multicombi.jpg :

   Nooit meer in volle vaart de trappen afrennen om de telefoon op te nemen! De draadloze telefoons zijn uitgerust met een basisstation voor aansluiting van meerdere handsets. Resultaat? U beschikt over een persoonlijk en aanpasbaar telefoonnetwerk… en vooral, u hebt altijd een telefoon binnen handbereik!

   Bekijk hier de modellen met meerdere handsets

  • Toegankelijkheid

   BCtelsf_access.jpg :

   Nooit meer ergernis over te kleine toetsen! Sommige modellen hebben grote toetsen die speciaal zijn aangepast voor mensen die minder goed zien. Het grote verlichte scherm toont een groot lettertype, dat u zelfs nog verder kunt vergroten als uw model beschikt over een loepfunctie!
   Voor slechthorenden zijn er meer en meer modellen die compatibel zijn met hoorapparaten, sommige bieden zelfs een speciale hoorn aan met beengeleiding technologie... zodat iedereen op een aangename manier kan telefoneren!

 • Overzicht merken voor draadloze telefoon